Ilinca Vandici, mesaj tulburător după scandalul declarațiilor despre căsnicie: Nu trebuie să dai socoteală nimănui pentru ceea ce ești
Data actualizării:
Data publicării:
linca Vandici își îndeamnă fanii să trăiască după propriile reguli și să nu țină cont de gura lumii.  

Când te-ai îmbrățișat ultima oară și ți-ai spus că te iubești și te accepți așa cum ești?

Nu caută aprobarea altora, ci trăiește în acord cu vocea ta interioară. Fiecare om pe care îl întâlneșți și care își dă cu părerea în ceea ce te privește are o percepție profund subiectivă, o viziune care este limitată de propriile sale credințe și de experiență să de viață. Ceea ce este adevărat sau valabil pentru om, poate să fie total greșit pentru altcineva. Nu trebuie să dai socoteală nimănui pentru ceea ce ești sau pentru felul în care alegi să-ți trăiești viață. Ești fericit și mulțumit de ține? Asta este tot ce contează.

Fii scenaristul, regizorul și actorul principal al vieții tale. Implică-te activ, creează-ți viață pe care ți-o dorești și nu mai acceptă să trăiești după regulile sau scenariile altora. Tu deții puterea asupra existenței tale, însă este obligatoriu să ți-o și asumi. Dacă alegi să trăiești dependent de alții sau de ceea ce vor ei de la ține, nu vei găsi împlinirea, fericirea și bucuria de a trăi”, este mesajul postat de Ilinca Vandici pe rețelele de socializare, la puțin timp după ce a fost în centrul unui scandal din cauza declarațiilor făcute în cadrul unor interviuri. 


Declarațiile pentru care a fost criticată


Ilinca Vandici a făcut o serie de declarații controversate în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici, dar și în emisiunea moderată de Denise Rifai. Prezentatoarea TV a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, despre care a afirmat că i-ar ierta orice. Mai mult, aceasta a declarat că soțul ei e „șmecher”, că nu merge la cumpărături și nici nu schimbă scutece. În schimb, își permite să-i cumpere o mașină de 100 000 de euro și se va ocupa să-l ducă pe fiul lor „la femei”. Ea a susținut că familia ei este extrem de importantă pentru ea și că nici măcar infidelitatea soțului nu ar putea strica relația lor. 

Ilinca Vandici: I-aș ierta absolut orice

„I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea și familia noastră e mai presus de o fufă, două, trei, care stau 10-15 minute și au plecat.

Trebuie să ai putere să faci asta. Degeaba o zic numai din gură. El mi-a dat cele mai frumoase momente, mi-a dat rațiunea noastră ca și cuplu în acest moment și anume copilul.

N-am cum. Nu știu, omenește, ce-ar putea să facă un bărbat să nu-l iert. Nu există. Andrei, nu te uita la podcastul ăsta, că asta înseamnă că ți-am dat undă liberă. Dar, ce credeți, nu, nu e disponibil. Fetelor, tot la mine se întoarce, orice-ar fi, oricând ar fi!”, declara Ilinca Vandici în cadrul podcastului lui Damian Drăghici. 


Ilinca Vandici: „Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele prin parc. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și el momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, a declarat Ilinca Vandici, în trecut.


Ilinca Vandici: Îmi vine foarte greu să mă uit la mine. Am luat pauză de la rețelele de socializare

După foarte mult timp în care nu a reacționat în niciun fel valului de critici, Ilinca Vandici a venit în emisiunea Teo Show, unde a vorbit despre acest eveniment.

"După atâția ani de carieră tot mai învățăm lucruri. Asta e una dintre lecțiile pe care le-am învățat în perioada asta. Am fost extrem de relaxată în acel podcast și am crezut că oamenii mă cunosc de atâta timp și nu m-am gândit o clipă că aș putea să las loc de interpretări, unele duse la extrem. Da, recunosc că am declarat asta, dar în momentul respectiv era o discuție ipotetică, ăsta era cel mai rău lucru pe care Andrei ar putea să-l facă. Am greșit, trebuia să fiu atentă.", a declarat Ilinca Vandici în cadrul emisiunii.

Ilinca Vandici a fost foarte afectată de ce s-a scris în mediul online


"După tot ce s-a întâmplat îmi vine foarte greu să mă uit la mine. Îmi pare rău că nu am acordat mai multă atenție, că nu mi-am ales alte cuvinte, pentru a nu lăsa să se înțeleagă altceva. Mă doare foarte rău.

Cred că o femeie e liberă să facă tot ceea ce își dorește ea să facă, atâta vreme cât ea se simte împlinită. Eu vorbeam de o situație ipotetică, Andrei nu a fost în ipostaza de a mă înșela. În trecut însă am trecut prin asta. Respectivul bărbat era iubitul meu și totuși l-am iertat de atâtea ori pentru infidelitate. Acum, că vorbim despre o familie, pentru care suntem dispuși să iertăm lucruri, îmi e greu să risc tot din cauza unei întâmplări. În egală măsură, este o situație foarte greu de acceptat. Dacă iert nu înseamnă că accept sau că promovez asta. Am greșit pentru că nu am fost capabilă să îmi găsesc cuvintele potrivite.", a continuat ea.

Ilinca Vandici a luat pauză de la rețelele de socializare


Frumoasa prezentatoare spune că a fost cu atât mai dezamăgită cu cât a văzut faptul că anumite persoane publice au dat curs criticilor, în loc să-i ia apărarea. În acest context, Ilinca Vandici spune că a luat o pauză și de la mediul online, pentru a reflecta asupra celor întâmplate.

"Trăiesc de-o perioadă cu niște sentimente mari, multe, dureroase. E prima oară când mi se întâmplă asta. Am avut surprinderea să văd că anumite persoane care mă cunosc au simțit nevoia să intervină într-un mod nu tocmai plăcut pentru mine. Ele știu că sunt o femeie cu principii, sunt un om bun și ele mă cunosc și asta m-a deranjat.

Sunt foarte tristă. Am luat pauză de la tot ce înseamnă rețele de socializare. Am încercat să-mi dau seama de unde valul ăsta de reacții atât de virulente și dure. Pe unele le-am înțeles, pe altele am încercat să mi le explic cumva. Mă deranjează.", a dezvăluit ea.

Prezentatoarea TV a postat primul mesaj public pe TikTok, unde explică toată situația


Imediat după intervenția televizată, vedeta a postat și primul mesaj pe rețelele de socializare.

"Subiectele abordate în ultimele mele apariții au fost atât de personale, încât, cu siguranță, nu am reușit să explic, să nuanțez anumite aspecte sau contexte la care făceam referire. Poate și emoțiile și-au spus cuvântul și poate și ele au generat o alegere neinspirată a cuvintelor. Toate declarațiile mele au fost făcute cu bună credință, din dorința de a împărtăși cu voi cât mai multe lucruri din viața mea. Nu mi-am propus să generalizez sau să jignesc pe cineva. Nu mi-am imaginat că voi lăsa loc de interpretări duse la extremă. Relația mea cu Andrei este o relație normală, în care ne iubim, ne respectăm. Eu mă ocup de cumpărături, eu am schimbat scutecele, dar am ales să fac asta cu bucurie, pentru că-mi face plăcere să fac lucruri pentru familia mea.", a fost mesajul transmis de Ilinca Vandici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: casnicie  critici  declaratii  Ilinca Vandici  sot 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai




pixel