Ilinca Vandici, reacție tranșantă la adresa profesorului în fustă: „Sunt puține lucruri în viață care mă apasă pe niște butoane”
Data actualizării:
Data publicării:
Ilinca Vandici a avut o reacție în cazul profesorul Andrei Nae, care a devenit cunoscut drept „profesorul cu fustă”.

O fotografie cu un profesor care poartă fustă și sandale a împărțit internetul în două. În timp ce unii l-au criticat dur pentru vestimentația pe care a ales să o poarte la catedră, alții susțin că e mai important CV-ul acestuia.

Totul a pornit după ce Andrei Nae, profesor la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, a apărut îmbrăcat în haine de damă în fața studenților. Ținuta sa a fost compusă din fustă, poșetă, sandale și pălărie de femeie.

Imaginile cu el au devenit virale în mediul online. Mulți dintre cei care au văzut fotografiile s-au revoltat, în timp ce studenții i-au luat apărarea, spunând că e un profesor extrem de bine pregătit.

Ilinca Vandici, reacție tranșantă la adresa profesorului în fustă

Ilinca Vandici a avut și ea o reacție în acest caz. În cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2, prezentatoarea TV și-a exprimat nemulțumirea față de această situație.

„Sunt puține lucruri în viață care mă apasă pe niște butoane și nu mă mai pot potoli. Cum e posibil așa ceva? (...) Să-mi fie cu mare iertare. Eu nu mai înțeleg de ce ne luăm haine. Hai să venim cu frunze. Ce tot cumpărăm atâtea haine? De ce să-și cumpere femeile rochii și bărbații să-și cumpere pantaloni? Suntem în momentul în care toată lumea e liberă să facă ce vrea și la Universitate nu contează cum venim îmbrăcați. Să venim în costum de baie atunci, cu două-trei frunze și aia e”, a spus Ilinca Vandici.

Te-ar putea interesa și: O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Te-ar putea interesa și: Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

„Îi iese burta între fustă și tricou, deci măcar să mai lărgim un pic fusta și să o mai lungim”

Ilinca Vandici a adăugat că este important ca profesorii să aibă respect pentru comunitatea academică și să se prezinte corespunzător. Ea a criticat vestimentația profesorului, afirmând că nu este un exemplu bun pentru studenți și că decența ar trebui să primeze în mediul academic.

„Trebuie să lărgească puțin fusta, că-i iese burta. Îi iese burta între fustă și tricou, deci măcar să mai lărgim un pic fusta și să o mai lungim. Înțeleg pregătirea, pe mine atât mă duce capul, asta sunt, atâta s-a putut în viață. Nu sunt nici lector, nici rector, nici profesor, dar am bunul simț și respectul față de comunitatea în care eu îmi desfășor activitatea să mă prezint corespunzător. (...) Așa ceva în fața unor studenți... Domnul lector vine astfel. Ce exemplu dă? De ce așa? De ce să fii atât de vizibil, să te deranjeze pe pupilă? Bine, poate e un profesor bun, nu zice nimeni, dar puțină decență. (...) Mă deranjează că este la școală, în fața studenților, că este un exemplu pentru societate, că este un om de la care ar trebui să învățăm. Ce să învăț, să vin cu fusta scurtă?”, a mai precizat Ilinca Vandici.

Te-ar putea interesa și: Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel