Ilinca Vandici, transformare radicală. Cum arăta vedeta la începutul carierei: „N-am avut kilograme multe în plus decât în momentul în care am fost însărcinată”
Ilinca Vandici și-a analizat imaginea cu care a debutat în televiune. 

Ilinca Vandici a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show, acolo unde a vorbit despre transformările prin care a trecut de-a lungul anilor. Vedeta spune că nu a avut niciodată probleme cu greutatea și că, în mare, singura diferență fizică pe care o sesizează în trecerea timpului, este culoarea părului. Prezentatoarea TV a debutat în showbiz blondă, astăzi ajungând să își poarte culoarea naturală a părului, șaten.

„N-am avut kilograme multe în plus decât în momentul în care am fost însărcinată! Și puțin timp după aceea și în rest cam pe acolo m-am menținut și de vreo zece ani la 53-54 de kilograme!”, a spus Ilinca Vandici, în emisiunea de la Kanal D.

Întrebată dacă a trăit vreodată cu frica de a se îngrășa, vedeta a mărturisit că nu a avut niciodată asemenea gânduri și că a știut mereu ce are de făcut pentru a se menține în formă. 

„S-ar putea... sincer nu m-am gândit neapărat la asta! Sincer și fac toate demersurile necesare astfel încât să mă mențin într-o formă bună! Nu știu dacă neapărat să arate corpul nu știu cum, cât mai degrabă să fie sănătos! Și ceea ce mă mâna în lupta asta este de fapt dorința de a fi alături de copilul cât mai multă vreme de acum înainte!”, a adăugat Ilinca Vandici.

Ce spune Ilinca Vandici despre femeile care o invidiază

Invitată recent în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ilinca Vandici a fost întrebată despre motivul pentru care ea crede că este invidiată de alte femei,

”Pentru că nu pot avea ce am eu. Pentru că ce am eu e greu de obținut. Și atunci, e mai ușor să ataci, decât să te dai un pas în spate și să apreciezi. Pentru că cel mai ușor lucru în lumea asta e să mănânci oameni. Pentru că cel mai frumos lucru pe care-l poți face pentru sufletul tău este să nu-i mănânci, să-i înțelegi și să-i apreciezi.”, a fost răspunsul dat de Ilinca Vandici.

Cum își menține Ilinca Vandici silueta 

”Crezi că mie îmi vine ușor să mă duc, o dată la două zile, la sală? Poate sunt obosită, poate nu am chef. Trag de mine și muncesc. Astfel am ajuns la forma la care sunt astăzi. Crezi că mie mi-e ușor să reușesc, în permanență, să creez un echilibru între cariera mea, între viața mea de familie, pentru că Zian are nevoi. Pe lângă nevoile lui, eu vreau să îi dau mai mult decât am primit eu.

Pe lângă asta mai e și Andrei, pe care eu nu-l uit niciodată. Prima oară în viața mea a fost Andrei. Indiferent ce s-ar întâmpla, el rămâne pe primul loc în viața mea. Noi doi împreună facem un cuplu pentru copilul nostru. Zian nu îi va lua locul și nu i-l va lua niciodată. Andrei este pe primul loc în viața mea. Orele pe care le petrec la filmări, evenimentele pe care le am, job-urile extra-televiziune, business-ul meu online, toate necesită timp. La un moment dat simt că fiecare vrea câte o bucățică din mine și simt că efectiv mă sfâșii și mă rup în bucăți. Și sunt perioade din an în care simt asta, ajung la un stadiu de oboseală extenuantă.”, a continuat ea.

Data: 24 noi 2022, 10:00
Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dietă  Ilinca Vandici  silueta  tanara 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Filip Bunkens

Am putea avea din nou o iarnă adevărată? Meteorologul Oana Păduraru, ultimele informaţii de la ANM despre evoluţia vremii

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacaleMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...