Imagini incendiare la Insula Iubirii! Iustina nu a mai ținut cont de nimeni și nimic. Iustina și Teo, imagini incendiare!
Data actualizării:
Data publicării:
Iustina de la „Insula Iubirii” nu a mai ținut cont de camere! Tânăra și-a dat frâu liber sentimentelor.  

Iustina de la „Insula Iubirii” și-a dat frâu liber sentimentelor și nu a mai ținut cont de nimeni și nimic. La întoarcerea de la Bonfire, unde fiecare fată a văzut noi imagini cu partenerul său, unele din ele mai puțin plăcute, concurentele și ispitele masculine au dansat, au băut și s-au distrat. Iustina, sufletul petrecerii din vila fetelor, nu a mai ținut cont de camere și a dansat alături de Teo, ispita care i-a arătat că o place încă din primele zile.

După câteva pahare consumate, frumoasa șatenă a dansat și i-a sărit în brațe lui Teo. Cei doi au dansat lipiți unul de celălalt și chiar s-au pupat, pe obraz, de nenumărate ori, dorind parcă ceva mai mult. Ba chiar s-au îmbrățișat și în piscină, iar mai apoi, au mers în mare, acolo unde au avut parte de alte momente intime. 

„Nu cred că m-am mai gândit la Cornel în momentele alea”

„Nu cred că m-am mai gândit la Cornel în momentele alea”, a declarat Iustina, în episodul din această seară al emisiunii „Insula Iubirii”.

Deși colegele Iustinei au încercat de nenumărate ori să o facă pe aceasta să încheie petrecerea și gesturile făcute către Teo, concurenta nu a acceptat, dându-și frâu liber sentimentelor și profitând la maximum de experiența insulei. Acesta nu este primul moment în care Iustina a făcut gesturi pe care le-a regretat a doua zi. În urmă cu câteva episoade, după ce a văzut imagini cu Cornel, viitorul său soț, și una dintre ispite, a decis să lase în urmă relația cu acesta, să uite de supărare și să se bucure de tot ceea ce îi oferă insula. Și atunci, la fel ca și acum, le-a oferit colegilor săi un show incendiar. Ba chiar, în încercarea de a se duce în camera sa, a alunecat pe gresie și a căzut, spre amuzamentul celorlalte fete și a ispitelor.

Te-ar putea interesa și: Întâlnire tensionată la Insula Iubirii: „Ești pregătită să îți clădești fericirea pe nefericirea mea?”

„Nu prea mai ține cont de multe lucruri”

„În momentul în care se distrează, ea cam uită de tot și nu prea mai ține cont de multe lucruri. Îmi plac sânii ei, nu pot să vă mint, sunt realist, ce vreți?”, a spus Teo, ispita alături de care Iustina s-a distrat la maximum și nu a mai ținut cont de Cornel.

Teo, „frumușelul” de la „Insula Iubirii” și-a arătat în nenumărate rânduri interesul pentru concurentă, trimițându-i bilețele cu mesaje în care îi spunea că este frumoasă. Cu toate acestea, Iustina nu a arătat nicio apropiere deosebită de acesta, deși a recunoscut că este una dintre ispitele cu care se simte cel mai confortabil.

Iustina și Cornel, unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la „Insula Iubirii”, s-au cunoscut când bărbatul încă era căsătorit. După ce a divorțat, cei doi și-au început propria poveste de dragoste, în ciuda faptului că el este mai mare cu 12 ani decât ea. Bărbatul are patru copii, Iustina susținând că are o relație bună atât cu ei, cât și cu mama acestora. A cerut-o în căsătorie după opt luni de relație și au venit în emisiune pentru un ultim test, înainte de evenimentul cel mare. Iustina a recunoscut că viitorul său soț a călcat strâmb și  de aceea își dorește să vadă dacă infidelitatea lui a fost doar un moment de rătăcire și dacă merită, într-adevăr, să își unească destinele pentru tot restul vieții.

Pe parcursul emisiunii, Cornel s-a apropiat în mod special de două ispite:Maria și Loredana. Cu Loredana a avut parte de câteva momente intime în apa mării, imagini care au supărat-o teribil pe Iustina și au determinat-o să îi înapoieze inelul de logodnă. Aceasta a rupt relația în mod oficial, fapt care l-a făcut pe Cornel să izbucnească în plâns și să își dorească să își fi calculat mai bine acțiunile.

Te-ar putea interesa și: Momente de tot râsul la „Insula Iubirii”. Radu a citit lista de reguli impuse de Daiana iubitului său

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel