Imagini rare cu Corina Caciuc, însărcinată în ultimul trimestru. Reghecampf le-a publicat chiar în ziua procesului cu Anamaria Prodan
Data publicării:
Laurențiu Reghecampf a făcut publice mai multe fotografii cu actuala sa familie.

Laurențiu Reghecampf pare că trăiește în prezent o poveste de dragoste perfectă, care îi oferă liniștea și armonia de care are nevoie. Chiar dacă relația cu Corina Caciuc a venit într-un moment destul de neașteptat și într-un moment în care acesta era proaspăt ieșit din căsnicia cu Anamaria Prodan, lucru care a generat un șir de scandaluri, cei doi și-au văzut de familie, iar în ziua de astăzi sunt în așteptarea celui de-al doilea copil. Totuși, de la anunțarea veștii că va deveni, din nou, tătic, care s-a întâmplat în septembrie 2023, chiar de ziua de naștere a antrenorului, Reghe a fost destul de discret, în ceea ce privește expunerea familiei în mediul online. Astfel el a împărtășit recent cu fanii o fotografie cu partenera de viață și cu cel mic, în care se vede cât sunt cei trei de fericiți. Mai mult, fanii i-au putut admira și burtica Corinei Caciuc, pe care aceasta nu a expus-o până acum. Internauții au ținut imediat să-i complimenteze și să le admire familia. 

„Semeni cu Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo.”

„În ciuda comentariilor răutăcioase sunteți o familie foarte frumoasă”

„Ce copil minunat și familie frumoasă”

„Faini, senini, liberi”

„Sarcină ușoară, femeie minunată.”, sunt doar câteva dintre comentariile de apreciere primite de la fani de Reghe.

Citește și: Cum a pierdut, de fapt, Irinel Columbeanu toată averea: „Am băgat banii aici și nu a mers”. Tzanca Uraganu îl ia sub aripa sa

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Corina Caciuc a lipsit de la procesul cu Anamaria Prodan

Dacă acum, pare că liniștea s-a năpustit în sfârșit peste cei trei, în trecut, au existat extrem de multe scandaluri, ba chiar și procese deschise. Unul dintre ele este chiar cel intentat de Corina Caciuc împotriva impresarei, pe care o acuza în trecut de faptul că i-ar denigra imaginea, prin diferite cuvinte dure spuse la adresa ei. Chiar dacă partenera lui Reghe a lipsit din sala de judecată, Anamaria Pordan a fost prezentă la termen și, spune ea, Corina ar fi trebuie să-și dea în judecată trecutul, întrucât ea nu a făcut să expună decât realitatea.

„Cât despre faptul că m-a dat în judecată Caciuc...trebuie să dea în judecată și trecutul, că ăla nu ne iartă, îl cărăm după noi toată viața, iar când toată România și tot mapamondul vede videoclipuri și povețe, mai du-te și tu pe la șocată, mai împacă-te cu părinții. De ce să ne supărăm. Ne supărăm pe trecut? Nu eu i-am dat meseria, nu eu i-am ales reputația sau fotografiile ori vestimentația din cluburile de noapte”, a declarat Anamaria Prodan pentru Spynews.ro.

VEZI și: „Nu am vorbit nicăieri despre asta”. Mălina Avasiloaie, confesiuni emoționante, în premieră: „E prima dată când am puterea să povestesc secvența asta”/ VIDEO

Ce spune despre fostul soț

Mai mult, Anamaria Prodan spune că avocata Corinei Caciuc nu a putut justifica în niciun fel în fața instanței lipsa clientei sale din sala de judecată. De asemenea, impresara nu-și explică nici cum aceasta a putut să-l însoțească pe Reghe în Arabia Saudită, întrucât cei doi nu sunt căsătoriți.

„La termen am fost eu și avocații mei. Să fiu sinceră, m-am amuzat. Domnișoara avocat a acestei vedete internaționale care m-a dat în judecată pentru distrugerea imaginii publice a fost pusă într-o situație incredibilă. Nu a avut niciun act doveditor care să susțină lipsa de la termen a clientei sale. Motivele erau hilare: 1. Nu are contractul lui Reghecampf din Arabia Saudită, căci nici Reghecampf nu-l are. Acesta l-a semnat doar în limba arabă și nu este tradus.

Așa ceva nu am auzit nici în cărțile de colorat. Nu a avut un act medical care să ateste lipsa clientei de la termen. Nu a avut absolut nimic care să ateste șederea clientei Caciuc în Arabia Saudită. Și era și normal să nu aibă, deoarece Reghecampf este însurat și are copii făcuți cu fiecare femeie, așa cum a putut el, săracul.

Amantele sau concubinele nu fac parte din contractul lui Reghe în Arabia Saudită. Ele nu au cum să aibă reședința în această țară, decât dacă sunt luate în spațiu de Reghe ca bone, bucătărese sau femei de serviciu. Nu știu și nu este problema mea cum o ia în spațiu de Caciuc”, a spus Anamaria Prodan pentru sursa citată anterior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față




pixel