Imagini rare din vila de lux deținută de Andra și Cătălin Măruță. Au propria piscină exterioară, iar curtea este impresionantă
Data publicării:
Andra le-a permis fanilor să intre pentru câteva secunde în vila pe care ea și Cătălin Măruță o dețin în Capitală.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai de succes cupluri din lumea mondenă. Pe lângă iubirea și respectul pe care și le poartă unul altuia, cei doi sunt extrem de împliniți și pe plan financiar. Dacă Măruță este prezent pe micile ecrane de ani de zile, fiind unul dintre cei mai de succes prezentatori TV, artista este consacrată în domeniul muzical, după cum este bine cunoscut deja, lucru care le bagă în casă venituri destul de mari.

Cu toate acestea, cei doi și-au dorit întotdeauna să trăiască discret și nu le-au arătat prea des fanilor săi detalii din intimitatea lor. Totuși, într-un vlog publicat recent pe Youtube, cu ocazia zilei de naștere a solistei, Andra le-a permis internauților să „pășească” virtual în locuința sa, dezvăluind câteva imagini din vila de lux pe care o deține împreună cu Cătălin Măruță. Așadar, din videoclipul postat de vedetă se cum cum locuința se bucură de un living foarte modern și mare, dar și de o curte impresionantă, extrem de îngrijită, cu o piscină exterioară. 

Citește și: Andra și Cătălin Măruță, criticați pentru modul în care își expun copiii în online: „Nimic natural și pentru vârstă voastră!”

Cei doi au obținut toate bunurile pe cont propriu

În urmă cu ceva timp, Cătălin Măruță vorbea despre averea pe care a reușit să o strângă până în prezent alături de Andra. Chiar dacă foarte multe persoane au noroc de susținere din partea părinților, omul de televiziune spune că cei doi au reușit să obțină totul pe cont propriu, muncind încă din adolescență. Acest lucru îi face să fie mult mai mândri de ce dețin în prezent și îi face să fie recunoscători pentru toate achizițiile care au reușit să le facă până acum, continuă el. 

„Eu și Andra am lucrat de când eram adolescenți, să știi. Unii poate au primit de la părinți ajutor ca să înceapă cu dreptul, ceea ce este, desigur, minunat: să îți dăruiască o casă, o mașină, să te ajute să găsești un loc de muncă. Dar noi am obținut totul singuri, muncind foarte mult când alții de vârsta noastră poate mai mult se distrau. Apreciem cu atât mai mult ce avem astăzi când știm ce greu am construit, dar și ce ușor am putea pierde totul”, a spus Cătălin Măruță în trecut pentru viva.

VEZI și: Andra, criticată aspru de fani, pentru stilul vestimentar ales: „Te dezavantajează maxim. Nu e răutate, dar s-a îngrășat!”

Nu are de gând să părăsească televiziunea prea curând

Cătălin Măruță are o experiență în televiziune de aproximativ 23 de ani. Cu toate acestea, soțul Andrei spune că nu se gândește prea curând să-și „cedeze” locul altor nume, întrucât îi place ceea ce face, însă și publicul pare că rezonează extrem de bine cu el și cu emisiunea pe care o prezintă de atât de mult timp pe Pro TV. 

„Mă faci să mă simt ca un dinozaur! Număr deja mai bine 13 ani de când sunt la Pro TV și încă 10 în care am lucrat la TVR, dar să știi că încă nu mă gândesc la pensie! (râde) Este un domeniu cu o inerție mare, apar greu fețe noi, dar totuși cred că vin din urmă unii din social media și le urez mult succes!”, a mai spus el pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: andra  casa  Cătălin Măruță  vila 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel