Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Nosfe. Soția artistului, îngenuncheată de durere
Data actualizării:
Data publicării:
Nosfe a fost înmormântat pe 18 octombrie.

Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România și fondatorul trupei Șatra Benz, s-a stins fulgerător din viață la vârsta de doar 37 de ani. Vestea trisă a venit pe 16 octombrie, la câteva ore după ce acesta susținuse un concert. Decesul a fost cauzat de un infarct, însă nimeni nu știe acum ce l-a provocat. Colegii de trupă, precum și alți artiști, cred că este vorba despre epuizare, întrucât îndrăgitul solist muncea extrem de mult. Acum, Nosfe a fost condus definitiv pe ultimul drum, de toți cei care l-au iubit, i-au ascultat muzica sau l-au cunoscut. Înmormântarea a avut loc pe 18 octombrie, la Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni. Zeci de artiști, dar și fani, au venit să-i aducă lui Nosfe un ultim omagiu, printre care Ștefania și Speck, What's UP, Adda, Raluka sau Cabron. Fiica sa, în vârsta de 7 ani nu a fost prezentă la cea mai neagră zi din viața familiei sale.

''Aș fi vrut să vă îmbrățișez pe fiecare dintre voi, să vă mulțumesc, să vă simt dragostea pentru el, pentru noi.'', a scris Mădălina Crețan, soția artistului, pe rețelele de socializare, care a îngenuncheat de durere, pe timpul slujbei.

 

Mai mult, pe timpul slujbei, soția artistului a îngenuncheat în fața tabloului cu chipulu bărbatului pe care l-a iubit atât de mult, fiind copleșită de durere.

 

Povestea de dragoste dintre Nosfe și soția sa. Cei doi au trecut prin foarte multe greutăți: „S-a aflat într-o situație dificilă”

Nosfe s-a simțit rău la ultimul concert susținut, dar nimeni nu bănuia ce avea să urmeze

Artistul abia ce susținuse un concert cu câteva ore înainte de vestea tragică. Se pare că acesta prezenta anumite semne însă  de pe atunci, când începuse să nu se simtă bine fizic. Mai mult, colegii săi de trupă spun că, la un moment dat, Nosfe a cerut chiar și o pauză și s-a dat jos de pe scenă, din cauza stării de rău pe care o avea. Celebrul rapper a suferit la câteva ore după concert un infarct, chiar în propria locuință.

„Toate semnele indică spre chestia asta. Adică el la un moment dat s-a dat jos de pe scenă că îi este rău. Și-a revenit total. A plecat acasă perfect. Om întreg. Proaspăt, fresh, totul în regulă. Nu avea absolut nimic. După care acasă s-a întâmplat ce s-a întâmplat', a declarat unul dintre membrii trupei, potrivit fanatik.ro.

„A spus că simte ceva în piept. Nu știu exact, cred că ceva de genul ăsta a zis. Eu nu știu, informația asta mi-au zis-o oamenii. Și este informația cu care am rămas eu. Există posibilitatea să se fi speriat, să nu fi fost… nu știm.”, a adăugat alt artist.

Nosfe, destin tragic: „Câștigam 20 de euro pe săptămână, banii mei de mâncare”. Regretatul artist și-a spus povestea la Chefi la cuțite

Epuizarea, unul dintre motivele care ar fi produs decesul

Nosfe era un artist extrem de muncitor, care-și petrecea ore în șir în studio. Așadar, epuizarea este văzută acum de către colegii de trupă ca fiind unul dintre motivele care ar fi produs decesul neașteptat al solistului. 

„Nu, ca întotdeauna a fost totul perfect. Toată lumea fresh, toată lumea on. Toți profi cum suntem de fiecare dată. Nu a fost absolut nimic. Pe un om îl simți. Noi lucrăm împreună de atâta timp și ne simțim și ne știm. Dacă era ceva în neregulă cu el ne dădeam seama. Dar în afară de toate pe care le avem pe noi cu stresul și cu munca pe care o facem noi, care este extraordinar de stresantă și de solicitantă, nu a fost.

Ce cred eu că s-a întâmplat, este efectiv epuizare. Făcea foarte multe. Omul stătea în studio până dimineața. Cred că dormea câteva ore pe noapte. Muncea întruna, întruna. Statul departe unde stă el, drumuri toată ziua. Copil, nevastă, familie, stres, obligații…”, a mai adăugat colegul de trupă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: artist  inmormantare  moarte  nosfe 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel