Imagini spectaculoase din vila Oanei Radu. Cum arată interiorul casei artistei: „Auriul e un semn de bogăție, așa că e peste tot”
Data actualizării:
Data publicării:
Oana Radu și-a lăsat fanii să pătrundă pentru câteva clipe în noua sa casă.

Oana Radu a început de curând să-și construiască casa visurilor, după ce aceasta a fost nevoită să părăsească fostul apartament în care era nevoită să locuiască alături de fostul partener de viață. Concret, până când partajul are loc oficial, Cătălin Dobrescu i-a spus acesteia că nu vrea să părăsească locuința, care este, în continuare, un bun comun. În acest sens, din dorința de a evita orice fel de conflict cu fostul soț, Oana Radu a decis să fie ea cea care pleacă din casă. Vedeta mărturisea în trecut că a fost nevoită o perioadă bună de timp să doarmă la prieteni, dar între timp artista pare că a reușit să-și vadă cel mai mare vis îndeplinit.

Oana Radu și-a cumpărat o vilă superbă, pe care le-a prezentat-o acum și fanilor. Totul este caracterizat de lux și opulență, iar detaliile sunt bine gândite de artista care și-a dorit să-și creeze un adevărat colțișor de rai la ea acasă.

„Ne aflăm încă în construcții, dar vă arăt ce s-a întâmplat până acum și ce vom mai face. Începem cu baia de jos, care a devenit și o semi bucătărie, pentru că momentan nu am bucătăria gata. Obiectele pe care le-am ales în casă nu sunt neapărat obiecte scumpe, însă m-am axat pe auriu, îmi place mult. Cred că din cauza faptului că în copilărie am fost săracă, iar auriul e un semn de bogăție, așa că e peste tot.”, a declarat Oana Radu în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Youtube video image

Care a fost pactul inițial făcut cu Cătălin Dobrescu

Inițial, Oana Radu povestește cum bărbatul a căzut de comun acord cu vedeta de a pleca din locuință, iar aceasta să-i ofere jumătate din suma de bani pe care ar valora-o imobilul. Ulterior însă, vedeta spune că acesta s-a răzgândit și că s-a întors în apartament pentru a-i spune că nu mai vrea să se mute, până când nu-și vede integral banii. Văzând că nu poate locui împreună cu el, după separarea amoroasă, Oana Radu a decis să fie ea cea care se mută definitiv de acolo, până când instanța dă sentința finală.

„Eu am hotărât să mă despart de el, pentru că după o situație urâtă, am zis că nu mai vreau. El a plecat, de obicei, când ne certam, el pleca la Craiova și eu îl imploram să nu plece, așa se întâmplau lucrurile. În ziua aia, prima dată în viața mea, aveam puterea să stau pe canapea și i-am zis să se ducă. El, fericit, a plecat.

O săptămână sau două nu m-a căutat, după care a început să mă sune, să mă întrebe, i-am zis că nu vreau să am nicio treabă cu el. Inițial, mi-a zis că nu-i trebuie nimic și ca să rămân eu cu tot ce avem. Eu i-am zis să vină să discutăm, pentru că nu vreau să plece fără nimic. Când a venit înapoi, a zis că el de fapt nu mai pleacă și că vrea să ne împăcăm, apoi a zis iar că pleacă, doar că vrea bani.”,  a declarat în trecut Oana Radu, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram

Tatăl Iuliei îi cere lui Mihai Albu cadoul oferit acum 18 ani, după ce designerul a declarat că a topit verigheta fostei soții: „Aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului”

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”




pixel