„Îmi doresc să simt din nou fluturi în stomac”. Anca Țurcașiu vrea să-și refacă viața, la 52 de ani
Data publicării:
Anca Țurcașiu a dezvăluit faptul că este deschisă pentru noi povești de dragoste.

Anca Țurcașiu rămâne, la vârsta de 52 de ani, una dintre cele mai râvnite femei din România. Partea bună este că vedeta este deschisă pentru noi povești de dragoste, întrucât au trecut deja trei ani de la separarea de medicul Cristian Georgescu. Actrița spune că s-a redescoperit mult mai bine pe sine după destrămarea acestui mariaj de 22 de ani și că acum a început să vadă viața cu alți ochi. 

„Cred că m-am reinventat ca să pot (n.r- după divorț) și să știi că aplic foarte mult, adică mă trezesc dimineața și îmi conștientizez primul gând, iar dacă e unul care m-ar încurca îl arunc așa undeva și mă așez pe marginea patului, zâmbesc. Încerc să mă bucur că mai primesc o zi în viața mea și că voi face din ea una memorabilă. Înainte doar munceam, eram un mare roboțel pe vremuri. Acum am început să mă regăsesc. Nu mă întorc în trecut eu niciodată. Viața noastră este, de fapt, suma alegerilor pe care le facem în ea. Putem să rămânem acolo unde poate nu ne este bine o viață, pentru ce o să spună lumea sau teama, frica, panica de necunoscut”, a povestit Anca Țurcașiu, în cardul emisiunii „La Măruță”, potrivit unica

Te poate interesa și: Anca Țurcașiu, devastată după cutremurul din Turcia: „Niște prieteni sunt acolo. Am fost atât de afectată”

A apelat la ajutor, pentru a trece peste divorț

Actrița a mărturisit în repetate rânduri faptul că nu i-a fost deloc ușor să treacă peste perioada grea a divorțului, când a apelat la ajutorul mai multor persoane din jurul său. În cele din urmă, Anca Țurcașiu a găsit portița de „salvare” din această situație, motiv pentru care astăzi își trăiești din plin viața.


„Îți mărturisesc că nu a fost ușor, dar a fost o perioadă de timp. Am stat de vorbă cu foarte mulți înțelepți și toți mi-au spus că timpul este cel mai bun medicament și așa este, timpul rezolvă absolut orice. Cineva acolo sus cred că mă iubește, pentru că am fost un om bun toată viața. Știu sigur că cineva acolo sus are grijă de mine să am o viață minunată. Am avut și un părinte și un psiholog, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Am conștientizat că trece timpul, că merit să trăiesc frumos, să am grijă de mine, să mă răsfăț”, i-a spus Anca Țurcașiu lui Cătălin Măruță.

Citește și: Anca Țurcașiu, fără machiaj, la 52 de ani. Cum arată vedeta complet naturală: „Adevărata eu”

Ce spune actrița despre o nouă căsătorie

Când vine vorba despre o nouă căsătorie, Anca Țutcașiu rămâne încă reținută la acest capitol. Artista spune însă că își dorește să intre într-o relație, pentru a simți din nou fluturi în stomac, semn că privește cu optimism către viitor. 

„De recăsătorit, nu știu, habar nu am. Niciodată nu poți să spui niciodată, nu merg pe principiul ăsta, dar îmi doresc să simt din nou fluturi în stomac, ca oricine. Nu e greu niciodată. Nu știi niciodată ce ți se întâmplă, nu? Dacă ies acum din platou și pac… un fluturaș? Nu știu, nu vreau să mă gândesc că nu vreau să mă mai mărit sau ceva”, a afirmat Anca Țurcașiu.

Te-ar putea interes ași: Anca Țurcașiu, în război cu nutriționiștii: „Mă apucă nervii. Toată lumea ne învață ce să mâncăm”
 


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actriță  anca turcasiu  dragoste  iubire  relatie 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel