„Îmi va lipsi!”. Maria Dragomiroiu, SINGURĂ de Dragobete. Soțul artistei a plecat din țară
Data publicării:
Maria Dragomiroiu este singură de Dragobete.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară. Cântăreața are o carieră de succes și o căsnicie minunată, care durează de mai bine de 30 de ani. 

De Dragobete, artista va petrece singură. Soțul ei este plecat în America și chiar dacă de Ziua Înfrăgostiților nu va fi lângă ea, i-a promis că se va revanșa de Ziua Femeii. 

„Mie-mi place sărbătoarea de Dragobete și o marchez în fiecare an. O petrec la vârsta mea așa cum o făceam și când eram mai tânără. Mie-mi plac tradițiile noastre! Am ales mereu Dragobetele drept ”Zi a iubirii”, în dauna Zilei Îndrăgostiților, din 14 februarie! Însă, anul acesta, voi petrece ziua fără Bebe al meu. Îmi va lipsi! E încă în turneu în Statele Unite și se întoarce abia în prima săptămână a lui martie. Mi-a promis însă că se va revanșa de Ziua Femeii, pe 8 martie”, ne-a declarat Maria Dragomiroiu pentru impact.ro.

Maria Dragomiroiu iubește această tradiție

 „Îmi place această tradiție populară care vorbește despre o poveste de iubire. Un popor care are o asemenea sărbătoare e unul binecuvântat, nu am nicio îndoială. Așadar, vă invit pe toți să ne bucurăm de iubire, căci ce ar fi viața fără bucuria de a iubi?!”.

Eu sunt rac și racii imediat plâng

Maria Dragomiroiu a declarat în nenumărate rânduri că soțul ei este omul care i-a fost întotdeauna aproape și care a sprijinit-o necondiționat.

Totodată, artista consideră că este un dar de la Dumnezeu faptul că l-a întâlnit pe soțul ei, care a ajutat-o întotdeauna să treacă peste neplăcerile vieții, dar și peste problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei sale. Maria Dragomiroiu a precizat că toate meritele sale îi revin soțului său.

„Asta este de la Dumnezeu să ai orocul să întâlnești în viață omul care să te înțeleagă, să te aprecieze, să te propulseze, care să fie acolo lângă tine oricând pentru că eu sunt rac și racii imediat plâng, eu dacă cineva îmi adresează cuvinte grele, eu nu răspund eu plâng, dar a fost în spatele meu acest om minunat.”, a declarat Maria Dragomiroiu la Antena Stars.

DRAGOBETE 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să faci pe 24 februarie pentru a avea noroc în dragoste


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dragobete  Maria Dragomiroiu  sot 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel