„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”
Data publicării:
Adela Popescu a dezvăluit secretul căsniciei fericite cu Radu Vâlcan. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează, fără doar și poate, unul dintre cele mai invidiate și apreciate cupluri din lumea mondenă. Se completează perfect reciproc, par că se descurcă de minune cu trei copii, dar și că își găsesc mereu timp și unul pentru celălalt. Totuși, toată lumea se întreabă cum reușesc cei doi să mențină echilibrul între planul profesional și personal, dar și cine lasă mai mult în relația de cuplu. Adela a răspuns la toate aceste curiozități și a dezvăluit care sunt cele mai importante principii într-o relație.

„În ceea ce mă privește, este această posibilitate de adaptabilitate, la situație, la om, la moment, să înțelegi ce și cum trebuie să faci, iar asta nu se deprinde decât atunci când în copilărie ești foarte liber, din punctul meu de vedere. Eu trebuie să mă dau după Radu, credeți-mă. Noi am venit așa, ne-am întâlnit într-un moment în care amândoi ne doream foarte mult o familie, deci momentul e foarte important. Aveam ca scop comun acest lucru: o familie și o relație frumoasă.”, a declarat Adela Popescu, în cadrul conferinței Fain și Simplu realizată de Mihai Morar. 

Citește și: Motivul pentru care Adela Popescu vrea să plece din București: „Eu toată viața am visat să stau în provincie”

Adela Popescu, părintele mai relaxat

Astfel, Adela spune că ea este mai relaxată, când vine vorba de viața de părinte, în timp ce soțul său obișnuiește adesea să-și facă griji pentru fiecare situație din viața copiilor săi.

„El este mai rigid, dintre noi doi el este cel mare pune limite, care este foarte fricos, dacă copilul nostru e pe un perete, în spate el este la un centimetru, eu mă întorc cu spatele, pentru că eu cred foarte tare că ceva îl protejează pe copilul meu. Se spune că ce vedem în familie așa ajungem. Spre exemplu, în familia lui Radu, părinții fumau și zic că e normal să fumezi, dacă ei fumau. Da, doar că fratele lui nu fumează, tot timpul există două ieșiri din situații.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Care a fost momentul ce a determinat-o pe Adela Popescu să-și dea demisia de la Pro TV: „Eram într-o stare absolut îngrozitoare”

Adela Popescu: „Îmi venea să-l omor”

Actrița a povestit și o fază amuzantă în care soțul său i-a reproșat că se simte singur, după ce aceasta se ocupase să-i adoarmă pe cei trei copii ai cuplului în același timp. 

„Eu când îl sun pe Radu și îi spun „Ce faci, iubire?” (n.r. când el era în Thailanda, pentru emisiunea de pe Antena 1) și zice „Sunt aici, pe plajă, îmi este atât de dor de voi”, chiar așa se întâmplă. Chiar a fost un moment într-o seară în care copiii au vrut să-i culc eu, așa se întâmplă de cele mai multe ori, iar Radu a creat așa o atmosferă la noi în living, iar eu am urcat cu copiii (...) Abia așteptam momentul în care să cobor să beau paharul de vin cu soțul meu, cobor și-l văd pe el în fața mesei „Mă simt atât de singur”. Îmi venea să-l omor, eu eram efectiv distrusă și el se simțea atât de singur și am zis că de mâine.. îi vei culca tu, nu te vei mai simți singur.”, mai spune Adela Popescu.

Citește și: Temerile pe care le are Ilinca Vandici, după divorțul de Andrei Neacșu: „Mă gândesc că sunt și eu tânără, frumușică...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”




pixel