„În anul acela se prăpădise mama”. Florin Busuioc, momentul magic pe care nu îl poate uita: „Atunci am simțit un fior extraordinar”
Data actualizării:
Data publicării:
Florin Busuioc a povestit un moment magic din viața sa, în care a simțit, efectiv, că este atins de mâna divinității. 

Florin Busuioc  a povestit cum s-a simțit atins de „magie”, în momentul în care a reușit să intre la Teatru. 


„După ce am dat de cinci ori la Facultatea de Teatru, a cincea oară a fost cu noroc. Eram în sală la teatrul Bulandra și vedeam, cred, Hamlet, cu Ion Caramitru. Țin minte că eram și cu Mihai Bisericanu – care a intrat în același an la teatru cu mine. El era câteva rânduri mai în spate și văzuse listele celor care intraseră și m-am întors spre el și mi-a făcut semn, cu degetul, că e OK, am intrat. Atunci am simțit un fior extraordinar. Cred că a fost unul dintre cele mai emoționante momente pe care le-am avut vreodată. Mai cu seamă că exact în anul acela, în martie, se prăpădise și mama și mi-ar fi plăcut ca ea să afle că am intrat la teatru, dar, din păcate, nu s-a putut.”, a declarat actorul pentru PRO TV. 

 

VEZI ȘI: Florin Busuioc, lecție de simplitate: „Merg cu tramvaiul. Și, care e problema?”. Cum reacționează călătorii când îl văd în STB / EXCLUSIV 


Florin Busuioc: „La nivel sentimental și metaforic, mi-ar plăcea să-mi dau duhul pe scenă”

 

Într0un interviu pentru Spectacola, Florin Busuioc a fost întrebat dacă a visat, la începutul carierei, că va ajunge cel mai cunoscut prezentator meteo din România, Florin Busuioc a dezvăluit că nu și-a imaginat asta, însă și-a dorit să facă televiziune. El spune că iubește atât de mult ceea ce face, încât, metaforic, și-ar dori ca ultimele clipe din viață să le petreacă pe scenă. Evident, declarația aceasta vine în stilul umoristic de care dă dovadă mereu, completând, tot el, că nu ar fi totuși o imagine prea plăcută pentru public. 

 

„Niciodată. Să fiu sincer, mi-am dorit să fiu în televiziune, de foarte tânăr, și uite că s-a împlinit, până la urmă. Am ajuns la 60 de ani și iată-mă, tot în televiziune. Și sper să-mi dau duhul în televiziune, cum s-ar spune, sau pe scenă. Dacă ar fi să aleg, aș alege scena, dar e urât totuși chestia asta, pentru că publicul, săracul, n-are nicio vină să vină și să vadă unul care își dă dea duhul pe scenă( n. r. râde). Dar la nivel sentimental și metaforic, mi-ar plăcea să-mi dau duhul pe scenă”, a declarat Florin Busuioc pentru Spectacola.

 

Spectacola: Credeți în destin sau credeți, mai degrabă, că omul își face singur direcția în viață?

 

„Omul cred că își face direcția cu mâna lui, în general. Eu, dacă ar fi fost după mine, aș fi fost ceva antrenor de atletism acum, probabil. Ceea ce mi-aș fi dorit eu foarte tare, ar fi fost să am o trupă rock. Nu s-au întâmplat nici una, nici alta. Am ales, până la urmă, să fac teatru. M-a ajutat foarte tare acest lucru să fac și televiziune. Și uite-mă aici. Cred că și noi ne facem destinul cu mâna noastră, dar cred că avem ceva pus acolo, deoparte, și de la Doamne Doamne. Doar să alegem noi bine drumul. Cred că asta e marea șmecherie. Că, până la urmă, liberul arbitru controlează”, ne-a spus Florin Busuioc. 

 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actor  florin busuioc  magia  mama  meteo  teatru 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel