În ce relații a rămas fosta fetiță Zurli cu Mirela Retegan: „Nu am mai vorbit”. Fondatoarea proiectului a fost implicată în mai multe scandaluri
Data publicării:
Cea care a purtat 15 ani de zile titulatura de „Fetița Zurli” a vorbit despre cât de greu i-a fost să părăsească acest proiect adorat de toți copiii. 

Vero Caliman, cunoscută de toată lumea drept „Fetița Zurli”, a părăsit proiectul celebru creat de Mirela Retegan deja de săptămâni bune, alături de alți colegi de-ai săi. Dacă la vremea aceea, mai mulți din gașca preferată a copiilor îi aduceau acuzații dure fondatoarei proiectului, acum se pare că apele s-au mai liniștit, iar fiecare își vede de drumul său. Invitată în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, fosta Fetiță Zurli a făcut mai multe declarații pe seama demisiei sale neașteptate, vizând, de asemenea, și relația care s-a păstrat între ea și Mirela Retegan.

„Am fost în echipă aproximativ 15 ani și știu că primul spectacol a fost în 2010, deci pe acolo e. Am sentimentul că am făcut ceva bun. Mi-am asumat titulatura asta (n.r. de fetița Zurli), am înțeles destul de devreme că există această posibilitate, să fiu strigată Fetița Zurli pentru totdeauna, deși fetița Zurli merge mai departe, vor veni alți tineri actori care vor prelua ce am făcut eu și o vor duce mai departe. Eu am 35 de ani.”, a declarat Vero, în cadrul emisiunii de pe Pro TV.

Citește și: Proiectul cu care foștii membri din Gașca Zurli vor să dea lovitura, după ce și-au dat demisia din proiectul Mirelei Retegan: „Suntem în discuții”

Cât de greu i-a fost să-și dea demisia

Astfel, faptul că urma să se despartă după un proiect în care a trăit și pentru care s-a dedicat trup și suflet timp de 15 ani nu a fost deloc ușor, spune Vero, care mărturisește că în continuare îi este destul de greu, când privește videoclipuri în care ea apare alături de Gașca Zurli.

„Nu m-am gândit la nimic la început, eram mult prea tânără ca să înțeleg cu adevărat cum funcționează treburile astea, pe parcurs mă gândeam. Nu am avut niciodată un plan sau o viziune. A fost o decizie grea, evident. În continuare după această decizie mă gândesc dacă e bine sau nu, ce fac cu viața mea.”, a continuat ea. 

VEZI și: Scandal în Gașca Zurli. Bucătărașul Lulu, acuzații dure împotriva Mirelei Retegan: „Lipsa de respect, recunoștință, apreciere mi-au pus capăt”

În ce relații a rămas cu Mirela Retegan

Cât despre relația cu Mirela Retegan, aceasta spune că nu a mai ținut legătura cu fondatoarea Zurli, însă, în ciuda scandalurilor și discuțiilor aprinse care au avut loc în trecut, Vero spune că este în relații bune cu fosta sa șefă.

„Suntem în relații de fost angajat și angajator bune, nu am mai vorbit, pentru că dânsa este foarte ocupată cu proiectele, iar eu sunt cu ale mele. Uneori, când planifici ceva, descoperi alte planuri și lucrurile merg diferit. Nu a fost ușor nici pentru mine și nici pentru ea, evident (n.r. pentru Mirela Retegan). 

Eu mă uit în continuare la Zurli, mie îmi place să cad pe gânduri, asta poate să nască niște trăiri, emoții. Recent m-am uitat pe TikTok la niște filmulețe în care apăream și mă uitam cu drag, m-am emoționat.”, mai spune ea.

Te-ar putea interesa și: Întâmplarea pe care Carmen Tănase nu a făcut-o publică până acum: „Asta chiar nu am spus-o”  

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel