"În fiecare zi e ziua mea". Mihaela Tatu, mesaj de 8 MARTIE: Fă din fiecare zi o sărbătoare
Mihaela Tatu a spus cum petrece de 8 Martie, în exclusivitate pentru Spectacola.

Fosta prezentatoare TV, Mihaela Tatu, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum a ales să petreacă de Ziua Internațională a Femeii.

"Tocmai ce-am ieșit dintr-o întâlnire cu femeile din două cluburi din Galați și din Timișoara, online. Și-acum, mă pregătesc pentru că mai am o întâlnire de business și după aceea, vin acasă și îmi fac bagajele, pentru că mâine seară vin către București. Nu sărbătoresc astăzi ziua de 8 Martie, pentru că nu e timp de așa ceva, am alte lucruri de făcut. O să sărbătoresc 8 Martie când mă întâlnesc cu prietenele mele din București.", a declarat Mihaela Tatu, pentru Spectacola.

Cine a sunat-o pe Mihaela Tatu de 8 Martie 

Îndrăgita vedetă spune că urările de 8 Martie au început încă de la miezul nopții, când nu doar fata ei a surprins-o plăcut, ci și mulți alți cunoscuți.

"De azi noapte, nici nu mai știu. Elevele mele mi-au zis "mamă spirituală", fiica mea și mulți. Nu înțeleg de ce ne sunăm noi, femeile, între noi. Elevi, cursanți, prieteni.. nu mai știu cine a fost prima dată, nici nu contează. Noi femeile deschidem o ușiță a solidarității.", a adăugat fosta prezentatoare TV.

Astăzi, de ziua Internațională a femeii, Mihaela Tatu a dat și o scurtă semnificație a ceea ce reprezintă pentru ea, "femeia".

"Să fii conștient de valoarea pe care o ai și mai ales, de importanța, de faptul că tu ești liderul familiei tale, fie că vrei, fie că nu vrei și zic să ne vedem de treabă cumva, și să nu ne străduim din răsputeri să ne transformăm în femei bărbați. Cred că feminitatea, dacă ar fi conștientizată, ar însemna ceva, pentru mintea femeii.", a continuat Mihaela Tatu.

"În fiecare zi e ziua mea"

Aceasta mai sfătuiește femeile să petreacă fiecare zi, ca și cum ar fi ultima și să se bucure de toate motivele frumoase pe care viața le oferă. 

"În fiecare zi e ziua mea, în fiecare zi e ziua femeii, depinde de percepția pe care o ai asupra ființei tale și a ceea ce se întâmplă în jurul tău. Fă din fiecare zi o sărbătoare și nu e un clișeu ceea ce spun acum, trăiesc așa de câțiva ani. Nu știi ce e înainte și-atunci te bucuri de moment, de clipă.

În acest moment, văd două zambile în fața mea. Deci am un buchet de zambile, am unul de trandafiri, am o gardenie și-atât... deocamdată. E doar 11.", a încheiat Mihaela Tatu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 08 Martie 2022, 12:41

Carmen Harra, captură video YouTube

Carmen Harra, noi previziuni pentru anul 2023: „Începutul ultimilor 10 ani fatidici”

Marian Golea, captură video Youtube

Horoscop Chinezesc 2023. Marian Golea, previziuni pentru toate zodiile: „Anul ăsta nu este formidabil. Plin de trădări, minciuni, de reprezentări proaste”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop RUNE 30 ianuarie – 5 februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: pexels.com

Horoscop. Ce îți spun îngerii tăi păzitori, în funcție de zodie? Mesajul lor pentru luna februarie

Sanda Ionescu, captură video Youtube

Sanda Ionescu, previziuni astrale pentru luna februarie 2023. Cum se manifestă iubirea, în funcție de ascendent

Foto Freepik

Horoscopul lunii februarie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram

„Îmi e și rușine să recunosc”. Cu ce dependență se confruntă Ioana Ginghină: „A fost și este dăunător”

Carmen Harra, Foto Facebook

Carmen Harra, previziuni cu privire la situația din Marea Britanie: „Poate ieși la lumină faptul că Harry nu este copilul lui Charles”

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Reacția Vioricăi de la Clejani, după cazul femeii ucise de câini în București: „Lăsați bietele animale în pace! Nu au vină cu siguranță!”

Ianis Hagi și Elena, viitoarea sa soție. Foto Instagram

Ianis Hagi s-a logodit. Fiul lui Gică Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena: „Sunt suflete pereche, se vede cu ochiul liber”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto

Anul Nou Chinezesc 2023. Mihai Voropchievici: "Ne îndeamnă să fim atenţi la toate oportunităţile care apar în jurul nostru"

Foto Freepik

Horoscop, joi, 26 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile