În plin scandal al familiei sale, Geta Sterp aruncă noi săgeți către cumnata sa. Fanii au sesizat imediat: „Zici că îi face în ciudă Danielei”
Data publicării:
Anumite gesturi făcute de Geta Sterp în mediul online i-au pus din nou pe fani pe gânduri.

Pare că apele nu se mai liniștesc în familia celebrului Culiță Sterp și chiar dacă la nivel declarativ, membrii familiei par că au făcut pace, în realitate, aceștia își transmit fel de fel de mesaje cu subînțeles, pe care fanii le interpretează fiecare cum își dorește. Cea care se află în centrul discuțiilor este tot Daniela Iliescu, partenera cântărețului, care nu ar fi fost niciodată în relații prea bune cu familia bărbatului. Totuși, scandalul s-a redeschis în momentul în care mama Geta a fost prezentă în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, acolo unde a vorbit despre cât de fideli sunt cei doi băieți ai săi.

Dacă la adresa lui Iancu, aceasta a avut de spus doar cuvinte de laudă, când a venit vorba de Culiță, femeia a scăpat „porumbelul” și a spus că pentru el nu bagă mâna în foc, deși acesta are o relație lungă cu mama copilului său. De aici au urmat un șir lung de replici care mai de care mai tăioase, iar reacțiile par că nu s-au terminat aici, chiar dacă ele sunt cu subînțeles.

Citește și: Cristi Mitrea respinge acuzațiile de agresivitate la adresa Andreei Mantea: „E ușor să pozezi în victimă”. Declarațiile cutremurătoare făcute de vedetă în trecut

Videoclipul postat de Geta Sterp, care le-a dat de gândit fanilor

Astfel, Geta Sterp, una dintre surorile lui Culiță, s-a postat recent pe rețelele de socializare în mașină, în timp ce dansa și cânta una dintre melodiile lansate de Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp, de care artistul s-a despărțit în 2019. Ținând cont de toate discuțiile recente care au avut loc între familia acesteia și Daniela Iliescu, fanii au început imediat să o „taxeze” pe aceasta. Femeia nu a rămas însă indiferentă și a ales să răspundă la câteva comentarii, lăsând, de asemenea, loc mai multor interpretări.

„Zici că îi face în ciudă Danielei, ascultând-o pe Carmen”, a comentat cineva, pe TikTok.

„Îmi pasă maxim și de una și de alta”, a răspuns ironic Geta Sterp.

„Până acum n-o suporta pe Carmen, acum îi ascultă muzica”, a mai scris cineva.

„Melodiile i le-am ascultat mereu. Ce vrei dacă îmi plac?”, a răspuns Geta.

„Bine că nu uitați de Carmen!”, a mai comentat un internaut.

„E interzis să-i ascultăm piesele? Parcă trebuia să dăm cezarului ce-i al cezarului. Sau doar în unele situații?”, a răspuns femeia. 

VEZI și: Zanni, prima reacție după ce Iancu Sterp a spus că acesta nu ar avea tupeu să intre cu el în cușcă. A început războiul între foștii finaliști Survivor

@geta.sterp

Armosferă de nuntă! Casă de piatră mirilor de astazi! ???? Astept haterii să spună ,, si tu mai canti?” cânt special pentru voi! Pupici! ???? ????

♬ sunet original - Geta Sterp

Ce spune Geta Sterp cu privire la scandalul dintre mama sa și Daniela Iliescu

Acestea nu sunt singurele aluzii pe care Geta Sterp le-a făcut la adresa cumnatei sale. În trecut, în mediul online au apărut anumite conversații în care Daniela Iliescu și-ar denigra soacra. În timp ce Culiță, dar și blondina susțin că acele declarații au fost falsificate de Mara Bănică, întrucât ea a fost cea care le-a publicat, se pare că sora lui Culiță s-a situat de tabăra adversă, întrucât le-a recunoscut fanilor că acele conversații i se par cât se poate de reale.

Fan: Ai văzut mesajele dintre Mara și Daniela?

Geta Sterp: Da, le-am văzut. Ce să zic? Este ceva de zis? Eu am rămas șocată.

Fan: Mesajele sunt regizate sau reale?

Geta Sterp: Se vede clar că sunt reale, cine vrea să vadă, bineînțeles.

Citește și: Ileana Sterp, mărturisiri neașteptate din căsnicia sa. Nu credea niciodată că se va căsători cu un bărbat ca soțului ei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

Roșii cu brânză, salată de vinete/ captură video Youtube, Vorbește Lumea

Bombele calorice ale verii. Nutriționiștii, semnal de alarmă: „Produc o inflamație foarte mare”. Uită acum de ele

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

PREOT

Preotul Paul Iulius Negoiță a vorbit despre două super alimente: A trebuit să citesc 500 de pagini ca să aflu că e bine să consumi așa ceva

Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Cea mai mare temere pe care Zanni a avut-o cu privire la Survivor All Stars: „Ceea ce s-a și întâmplat”

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 24 - 30 iunie 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea parte de câștiguri




pixel