În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”
Data actualizării:
Data publicării:
 Anamaria Prodan l-a rugat pe Dorian Popa să-i ofere un sfat fiului său, în ceea ce-l privește pe tatăl său, Laurențiu Regehcampf.

Dorian Popa a ieșit recent dintr-o relație care s-a întins pe o durată de 11 ani de zile. Chiar dacă el și fosta parteneră de viață nu au fost căsătoriți, artistul spune că atunci când s-a pus capăt poveștii de iubire s-au comportat ca și când au fost într-o căsnicie. Acesta mărturisește că și-a dorit să încheie relația cu Babs în cele mai amiabile condiții, întrucât nu și-a dorit să urmeze exemplul tatălui său, care practic l-a părăsit în adolescență. Acest lucru a stârnit curiozitatea impresarei, care i-a cerut acestuia un sfat important, în plin scandal cu Reghecampf. 

„Eu la această despărțire m-am comportat ca la un divorț, înțelegi ce vreau să spun? Atunci de ce n-aș fi plecat și dacă am fi fost căsătoriți? Am făcut aceeași împărțeală. Tata a plecat urât din relație, eu nu, asta este diferența.”, a declarat Dorian Popa în cadrul podcastului realizat de Anamaria Prodan.

„Te-a afectat? Asta mă interesează pe mine pentru băiatul meu. Cum a fost în momentul în care te-ai trezit cu tatăl plecând.”, l-a întrebat impresara.

„Ai spus o chestie mișto și ai pus o responsabilitate mare pe umerii mei acum. M-a afectat, dar nu neapărat plecarea lui. Când s-a întâmplat asta, mama a spus așa „Eu sunt mama voastră, el e tatăl vostru, între noi nu mai merge, asta e”, ce fain mi s-a părut, mai ales că eu urma să plec la facultate. A existat și un respect între ei, pentru că încă exista bunica mea, care își dorea ca lucrurile să fie ok. Problema a fost când eu mă pregăteam să plec la București, iar el a dat un ultimatul, să alegem între el și mama, iar acolo nu mi s-a mai părut drept. Dacă mama zis că e tata, trebuie să-l respectăm, iar cealaltă parte zice invers, undeva nu e egalitate.”, a completat Dorian Popa.

VEZI și: Nu știai asta despre Dorian Popa! Ce studii are, de fapt, la bază artistul. Nu are nicio legătură cu muzica /video

Dorian Popa, sfat pentru fiul Anamariei Prodan

Așadar, în final, Dorian Popa i-a oferit și un sfat prețios lui Bebeto, impresara dorindu-și, la rândul său, ca mezinul familiei să asculte ce spune artistul.

„Atunci mi-am dat seama că lucrurile nu sunt echilibrate și m-a afectat foarte tare această poziție a lui. Nu m-a afectat plecarea lui, dacă nu ar fost cu aceste lucruri urâte, au fost mai multe, dar nu aș vrea să le detaliez. Am terminat orice legătură cu el, dar trebuie să o spun o chestie pe care dacă băiatul tău o poate înțelege, m-ar ferici foarte tare. Tot ceea ce s-a întâmplat în viața mea din direcția asta m-a făcut să spun mereu „Așa nu face”.”, a mai spus Dorian Popa.

„Exact acest subiect îl discutam cu el, va împlini 16 ani, și exact același lucru, situația asta o avem noi, iar astea sunt cuvintele mele. „E tatăl tău, ți-a dat viața, trebuie să-l respecți”, asta l-am învățat pe cel mic. Numai că toată reticența și disprețul pe care el îl are în momentul în care i se vorbește urât de mama lui, probabil că orice băiat are chestia asta de respingere. De asta mă gândeam că ai zis că atunci ai rupt legătura cu el, mă doare sufletul că în aceeași direcție se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui și nu mi-aș dori asta.”, a continuat impresara.

VEZI și: Cum l-au influențat Hagi și Connect-R pe Dorian Popa. Care este semnificația versurilor "Hâtz, Johnule" /video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Sursa: captură Youtube Selly

Acuzații de viol în lumea vedetelor Buzz House. A fost Selly indiferent în fața unui abuz sexual? /video




pixel