Încep filmările pentru sezonul 4 din Lia – soția soțului meu: „Ceea ce vă așteaptă e peste așteptările oricui”. Când va fi difuzat
Data publicării:
Serialul Lia – soția soțului meu, povestea care ține milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 a fost reȋnnoit pentru cel de-al patrulea sezon și ultimul capitol al poveștii.

 Filmările pentru ultima parte a seriei, care vor scoate la suprafaţa noi intrigi și povești dramatice ce nu par să ȋși găsească rezolvarea, au început deja și va putea fi urmărită toamna aceasta la Antena 1. 


Mai sunt doar șapte săptămâni până la marele final al sezonului 3 din Lia – soția soțului meu, însă proiectul, care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipă de producţie cu o vastă experienţă, a trecut deja la etapa următoare şi a început filmările pentru următorul sezon. 


„Nu îmi vine să cred că se fac deja doi ani de când am pornit această poveste frumoasă numită . Însă orice poveste trebuie să aibă și un final! Deși atunci când am pornit la drum cu acest proiect am creionat trei sezoane, când am văzut cu toţii cum a fost primit, ni s-a cerut și un al patrulea sezon. Echipa de scenariști a creionat povești fascinante, pline de suspans și farmec, care sperăm să le placă la fel de mult și telepespectatorilor noștri. O să îmi lipsească enorm acești actori minunaţi de care sunt foarte mândră, actori care, alături de o echipă pe care deja o pot numi familie, v-au adus un serial așa cum doar am visat la ȋnceput! Vă mulţumim că ne sunteţi alături și vă promit că finalul va depăși toate așteptările!”, dezvăluie Ruxandra Ion. 


La rândul lor, scenariștii proiectului, Bianca Mina și Radu Grigore spun: „Cine ar fi crezut că vom purta povestea de-a lungul a patru sezoane? Dacă publicul nu și-ar fi dorit să ȋi mai vadă pe Lia și Petru, dacă n-ar fi fost curioși până unde pot să meargă Alice sau Gianni, ȋn ȋncercările lor disperate de a-i ȋmpiedica pe Lia și Petru să fie fericiţi, nu am fi fost aici. De asta am acceptat provocarea de a continua povestea celor doi. Vreţi să vedeţi dacă iubirea ȋnvinge? Atunci trăiţi alături de noi cel mai intens sezon! Ultimul capitol al unei povești de iubire unice!”. 

Ce spun actorii principali din Lia – soția soțului meu


Ana Bodea, actriţa care ȋi dă viaţă Liei, ȋn fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, dezvăluie: „Sezonul 3 a fost unul plin de încercări, atât pentru personajul pe care îl interpretez, cât și pentru mine, ca actriță. Am avut secvențe inimaginabil de grele, pline de suspans, tensiune și emoție. Pot spune cu bucurie că am reușit, cu ajutorul colegilor, să îl ducem la bun sfârșit și sunt mândră de ce am reușit, ca echipă. Abia aștept să văd reacțiile telespectatorilor și să le aduc bucurie, suspans și emoție în suflete prin meseria pe care mi-am ales-o! Sunt convinsă că așteaptă cu nerăbdare să ne urmărească povestea, care va fi cel puțin interesantă ca până acum. Le promitem dragilor noștri telespectatori un sezon patru de neuitat”,

Petru, completează: „Au trecut doi ani minunaţi, doi ani ȋn care ne-am setat ceasurile ȋmpreună, pe platoul de filmare. Sunt mai mult decât recunoscător pentru tot ceea ce trăiesc prin prisma acestei poveșţi captivante. Cât despre sezonul patru, wow, nici nu știu ce aș putea spune mai mult decât faptul că este de neratat!”.

Sezonul patru va fi unul cu adevărat intens și pentru Ioana Blaj, cea care o aduce pe micile ecrane pe Alice: „Vă spun doar atât, sezonul acesta Alice s-a autodepășit. Aș vrea să vă spun că sezonul trei e cel mai tare, dar nu pot…pentru că ceea ce vă așteaptă în sezonul patru e peste așteptările oricui. Sper să nu ratați niciun moment. De fapt sunt sigură ca nu o să puteți! Vă mulțumim că rămâneți aproape de noi în fiecare joi!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel