Începe EURO 2024! Corina Caragea ne-a spus pe cine vede în marea finală. Interviu pentru Spectacola
Data publicării:
Începe EURO 2024! Campionatul european de fotbal va putea fi urmărit la PRO TV și pe VOYO! Și pentru că urmează o perioadă în care toți ochii sunt ațintiți asupra fotbalului, Spectacola a vorbit cu frumoasa Corina Caragea.

Urmează o perioadă în care toți ochii sunt ațintiți asupra fotbalului. Cum arată pentru tine această perioadă și cum se simte de pe "baricade"? 

Aglomerată, intensă, cu multă adrenalină și muncă. Preluăm materialele brute din Germania, le vizionăm, scriem știrile și, desigur, la finalul zilei prezentăm toate rezultatele și atmosfera de la turneul european. Va fi o lună fără pauză, sperăm cu mult spectacol și cu România cât mai departe în turneu. Mi-am cumpărat și bilete la câteva meciuri, deci voi da o fugă de pe o zi pe alta și în Germania, de unde veți vedea pe conturile mele de social media aventurile mele și ale Naționalei, cum se trăiește din tribune meciul.

 


După ultimele două "teste", cu Bulgaria și Liechtenstein, tricolorii lui Edi Iordănescu au cam dezamăgit înainte de Euro 2024. Ce șanse are România la turneul final din Germania?

 

Au fost niște meciuri de test, în care selecționerul a experimentat variante, acesta este rolul meciurilor amicale. Cu siguranță, toată concentrarea va fi pe meciurile oficiale, Naționala va da totul în Germania. Suntem într-o grupă ce poate părea ușoară, dar eu zic că va fi dificil să trecem de grupe, dar nu imposibil. Naționala aceasta are motivație, ambiție și... noroc.

 

Într-o grupă cu Belgia, Slovacia si și Ucraina, care crezi că va fi cel mai dificil adversar al nostru? 

 

Probabil Belgia, dar niciodată nu se știe. Iată că Ucraina a fost egala Germaniei , a rezistat fără gol în amicalul jucat înainte de EURO, deci nu se știe ce surprize ne așteaptă la EURO.

 



Care dintre jucătorii români are șanse să strălucească în Germania?

Mie îmi place Drăgușin, am încredere și în căpitanul Stanciu și în ambiția lui Ianis. Cred, însă, că secretul va sta în echipă, nu în vedete care strălucesc de unele singure. Este un grup unit, iar selecționerul un bun motivator.

 

2. -imagine fara descriere- (corina-caragea-3_88183500.jpg)

 



Pe cine vezi în marea finală și cine va cuceri trofeul?

Mie îmi place Italia. Cred că Franța - Italia vor juca finala. 

 


O vară a fotbalului, însă nu cred că îți lași deoparte pasiunea pentru călătorii. Ce destinații vei mai bifa anul acesta?

 

Mă voi strecura printre competițiile majore - EURO și Jocurile Olimpice, unde voi fi prezentă în scurte ocazii și alte proiecte personale, să dau o fugă undeva la soare, prin Europa, însă vacanța adevărată este plănuită pentru septembrie. Acum sunt în stadiul de căutări și calcule, căci îmi doresc să ajung cel mai departe de până acum. Sper să îmi iasă.

 

Cum arată pentru tine vacanța perfectă și ce nu lipsește niciodată din bagajul tău? 

Vacanța perfectă este lângă persoana potrivită. Apoi vin restul - clima, mâncarea, prețurile, ospitalitatea localnicilor. Îmi plac deopotrivă vacanțele active în care explorez orașe, cât și vacanțele leneșe, pe o insulă exotică. O combinație este ideală. Din bagaj, nu îmi lipsesc medicamentele, telefonul și prosopul, căci mereu îl iau după mine.



Se știe ca în vacanță și dieta ia vacanță. Totuși, tu ești întotdeauna în formă. Care e secretul tău? Cum te bucuri de bunătățile din vacanță fără sa te îngrași? 

 

De regulă, vin mai grăsuță după vacanțele din America. Acolo pierd măsura și nici nu e greu, ispite dulci sunt la tot pasul, iar de multe ori nici nu îți dai seama că e zahăr în orice. În același timp, eu în vacanțe, merg foarte mult pe jos, cutreier orașe, urc pe munte, mă plimb în natură, joc volei cu prietenii pe plajă. 

 

3. -imagine fara descriere- (corina-caragea-2_21584700.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel