Influencerii, plătiți să promoveze turismul românesc. Sânziana Negru a răbufnit: „Domnule Ministrul Turismului, nu influencerii au nevoie de banii ăștia”
Data publicării:
Sânziana Negru a dezvăluit suma de bani pe care Ministerul Turismului ar fi fost dispus să o ofere influencerilor români, pentru a ne promova țara. 

Sânziana Negru este una dintre cele mai celebre influecerițe de la noi din țară. Aceasta are un real succes pe rețelele de socializare, acolo unde a reușit să strângă o comunitate mare de fani, care îi admiră de fiecare dată clipurile și fotografiile unice. Se pare însă că și Ministerul Turismului a sesizat faima și notorietatea de care se bucură creatorii de conținut din țara noastră, motiv pentru care ar fi vrut să-i „recompenseze” scump. Însă nu gratis. Sânziana Negru a dezvăluit faptul că 200.000 de euro ar fi fost puși în joc pentru influencerii dornici să promoveze turismul local.

„Eu pe Facebook vin rar, dar am găsit azi motiv. M-a vizitat de dimineață echipa Observator, Antena 1 pentru o știre cu subiectul: Ministerul Turismului vrea să promoveze România prin intermediul influencerilor. Mai exact, s-a încercat de 3 ori o achiziție publică cu suma de 200.000 euro pentru o agenție de publicitate care să împartă banii ăștia la câțiva oameni din online, însă nicio agenție nu s-a prezentat sau arătat interesată. Întrebarea a fost dacă suma de 200.000 euro e potrivită? Și dacă eu aș accepta bani de la Minister pentru a promova locurile din România.

1. Eu cred că suma asta e praf de zâne aruncat în ochii naivilor, căci se pare că nimeni din domeniul meu n-a știut. Ați auzit ceva de asta?

2.E plin internetul de oameni care deja promovează România și o fac GRATIS. Mă includ și eu aici.”, a scris Sânziana Negru, pe rețelele de socializare.

Poate te interesează și: Imagine rară cu Tania Budi, de la începutul carierei: „Am construit multe”. Cum arăta actrița în urmă cu aproximativ 30 de ani

 

Sânziana Negru, apel către Ministrul Turismului

Mai mult, influencerița consideră că acea sumă de bani nu ar trebui să fie „aruncată” pe promovare, ci investită cu cap. Aceasta spune că nu este suficient ca oamenii să promoveze România, dacă țara noastră se confruntă, în continuare, cu foarte multe minusuri, în extrem de multe domenii cheie, cum ar fi, spre exemplu, infrastructura.

„Am călătorit puțin prin lumea asta și am înțeles că turismul de calitate e rezultatul a tot ceea ce se întâmplă în celelalte industrii și aspecte ale țării. Nu poți avea turiști fără infrastructură, nu poți avea turiști fără o gastronomie în condiții decente și aici nu vorbim doar de cea tradițională, care oricât de delicioasă ar fi, nu e suficient. Știu că sunt mulți oameni care muncesc în turism și încearcă să promoveze România și oameni care nu muncesc în turism și care tot promovează România gratuit. Toți sunt încântați, dar nu e suficient să atragem străini.

Vin cu o nesolicitată părere, dragă domnule Daniel Cadariu, Ministrul Turismului, nu influencerii au nevoie de banii ăștia, ați putea să redirecționați această suma infimă către infrastructura României? La drumuri de exemplu? Cam cum ar putea să vină un străin aici să vadă Cabana Malaiesti sau Piatra Craiului, dacă până la Brașov face 6 ore? Să vină cu trenul, spuneți? Sigur, o idee excelență! Dvs când ați intrat ultima dată într-o gară? Pe doamnele de la ghișee, prietenoase tare cu turiștii, le cunoașteți?”, a mai spus aceasta.

Citește și: „Nu știu cum să scap de Fuego”. Drama prin care trece Paul Surugiu. Abia acum s-a aflat


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: influencer  ministrul turismului  promovare  Sanziana Negru 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel