Influența Lunii Pline în Gemeni de pe 8 decembrie pentru fiecare zodie
Data publicării:
Pe 8 decembrie, avem un fenomen astrologic important: Luna Plină în semnul Gemenilor. Vorbim despre o perioadă de schimbare, testare și experimentare. Pentru că Luna va fi și în conjuncție cu Marte retrograd, vei dori să reiei idei, pe care să le pui în practică. Acest fenomen o să-i marcheze în special pe cei cu marcaj mobil în astrograma natală. Vorbim despre Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Pentru că Luna Plină înseamnă decizii sau chiar evenimente marcante, iată cum influențează fiecare zodie!

Vrei să afli care va fi atmosfera dată de Luna Plină în Gemeni, de pe 8 decembrie? În primul rând, te poți lovi de furia celor din jur, pentru că, în aceeași zi, avem și opoziția dintre Soarele în Săgetător și Marte retrograd din Gemeni. Despre acest fenomen astrologic cu însemnătate, Daniela Simulescu spune că vei fi obligat să începi negocieri, să faci compromisuri și să apelezi la o acceptare radicală.

Conjuncția Lună-Marte ne va face să declarăm clar și răspicat tot ce avem pe suflet, dar nu într-un mod prea plăcut. De aceea, în preajma datei de 8 decembrie, Luna Plină provoacă și certuri, discuții sau controverse. Cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) în astrogramă vor fi mai irascibili. Schimbările care vor apărea din cauza Lunii Pline în Gemeni vin cu greutate, dar poți lua decizii bune, fie că vorbim despre un loc nou de muncă sau despre o nouă relație.

Poți scoate la iveală tot ce nu ai avut curajul sau tăria să spui la timp, mai ales în cadrul relațiilor cu ceilalți. Poate urma o perioadă cu anxietate, decizii și cuvinte aruncate, peste tot în viața ta. Te simți ca o oală sub presiune, care stă să explodeze. Nu te teme, cu această ocazie, s-ar putea să realizezi că cei de lângă tine nu sunt ceea ce par a fi.

Mai mult, Luna Plină în Gemeni poate să te zăpăcească, dar acest eveniment are o însemnătate și o să observi că nu se întâmplă fără un scop precis. Vine cu schimbări care îți fac bine și îți pune la dispoziție lecții utile, plăcute sau neplăcute. Pe 8 decembrie, Daniela Simulescu îți sugerează să te odihnești cât mai mult, să dormi, să iei aer și să eviți scenariile inutile, care îți fac doar rău.

Iată cum ne va influența acest eveniment!

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, este retrograd. Alături de Luna Plină în Gemeni, pentru Berbeci se anunță o zi în care spun vrute și nevrute. Astrologul Daniela Simulescu îți recomandă mare atenție la drumurile pe care le ai de făcut, dar și la declarații. Nu intra în discuții contradictorii și nu-i provoca pe cei din jur. Vei avea tendința de a nu empatiza și de a nu-i vedea pe ceilalți, mai ales că poți aduce în discuție niște răni mai vechi. Nu fi radical sau tăios și nu lua decizii majore, de pe-o zi pe alta, mai ales că cei de lângă tine, dacă nu au un grad mare de toleranță, se pot îndepărta.

Taur/Ascendent în Taur

La voi, Luna Plină activează Casa a doua, a banilor. Pot să apară cheltuieli neprevăzute sau achiziții făcute la nervi. La alții, cheltuielile nu apar deloc, ba intervine chiar o zgârcenie. În orice caz, nu te ajută nicio extremă, ci ai nevoie de un echilibru. După acest eveniment, ai putea să-ți ajustezi bugetul pentru sărbători.

Citește toate zodiile pe Astrosens.


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  luna plina  zodii 


DC Media Group Audience

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”

Horoscop Alina Bădic 17 – 23 martie 2024. Zodia care va da lovitura

PETRA PINTELEI

Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare pe care toți românii ar trebui să o cunoască! Știe șase limbi străine, se machiază singură și muncește pe calculator / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în dragoste în acest an

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Avertisment pentru 3 zodii

Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO

Crețu Daria Ioana, moment de excepție la Românii au Talent. Andra: Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 18 - 24 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de „succes, reușită și un contract semnat”

Captură video: Voyo

Condițiile grele îi fac pe Războinici să recurgă la tot felul de metode. Iancu Sterp a încercat să-și facă papuci din lemn la Survivor All Stars

Românii au Talent

Românii au talent: Karlos Tănăsescu recită din Eminescu și face calcule cu sute de numere, în același timp. Andra: Mi s-a făcut pielea de găină!

Românii au Talent

Edina i-a cucerit pe cei 4 jurați de la Românii au Talent. Andra: Îmi dă speranță că viitorul arată bine

Daniela Simulescu, captură video Youtube

Marte intră în Pești, din 23 martie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Iulia Vântur, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2

Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”



pixel