Informații fierbinți despre al doilea sezon „Batem Palma”. Ce spune moderatorul Cosmin Seleși: „Concurenții sunt fantastici” / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Cosmin Seleși ne-a încântat cu informații exclusive despre unul dintre cele mai noi și incitante showuri din România.

Cosmin Seleși este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV, dar și actori, deoarece acesta a jucat în mai multe filme celebre în țara noastră. Actorul a fost prezent la un eveniment monden, acolo unde Spectacola a reușit să obțină un interviu în exclusivitate cu acesta. Plin de energie pozitivă, cu entuziasm și hotărâre, vedeta a vorbit cu noi despre planurile sale de viitor, dar și despre ce se va întâmpla cu sezonul doi din „Batem palma”, emisiunea pe care Cosmin o moderează.

Sezonul doi va fi mai „tare” decât primul

Protagonistul a spus în exclusivitate pentru Spectacola că sezonul doi din „Batem palma” va fi mult  mai bun decât prima apariție a show-ului. Acesta este sigur de succesul său pe fondul participanților care vor fi în acest nou sezon. De asemenea, vedeta are un respect pentru generația tânără pe care o laudă din plin.

„Iarăși vorbesc și spun că e un clișeu când spui că sezonul doi e mai bun decât sezonul unu, dar, crede-mă, că e mult mai bun. Am cunoscut niște concurenți extraordinari, cu niște povești de viață senzaționale, m-au inspirat mulți dintre ei. Eu, oricum, am respect pentru generația asta tânără, 23-24-25 de ani, mi se pare geniali, toți, și am mai cunoscut și alți oameni minunați, avem concurenți fantastici. Se întâmplă niște lucruri...inima ți-o ia la vale, o ia în sus, se liniștește, o ia iar. Asta mi se pare fascinant la show-ul ăsta, că nu e nimeni împotriva nimănui. Toată lumea ține, sau toți concurenții ceilalți țin cu cel care e în față și s-au creat niște legături fantastice acolo.”, ne-a spus vedeta.

VEZI ȘI: „Nopțile sunt mai grele”. Monica Odagiu nu scapă de coșmaruri, după tragicul accident: „Mă ține pe linia de plutire..”

Colegii- oameni minunați

După cum a mai spus în trecut, Cosmin este foarte încântat de emisiunea pe care o realizează, fiind o îmbinare de intuiție cu control de sine. Oricine poate participa la casting, spune vedeta.

„A început sezonul doi, filmăm la el, castingul s-a făcut, acum trebuie să urmăriți rețelele noastre de socializare și o să vedeți că se anunță mereu casting. Au venit foarte mulți oameni și s-au înscris și au ales colegii mei niște oameni minunați.”, a mai precizat Cosmin Seleși, în exclusivitate, pentru Spectacola.

VEZI ȘI: Un nou film românesc rupe topurile Netflix: „PUP-O, MĂ! Ouăle, franceza și ardelenii”, printre cele mai apreciate comedii ale momentului

Cum arată concurentul perfect

De asemenea, Cosmin Seleși precizează că nu există un model al concurentului perfect, menționând că sunt participanți din toate domeniile și din toate treptele sociale.

„Nu cred că există concurentul perfect. Concurentul trebuie să fie, nu știu, să dau un exemplu, avem antreprenori, și când spun antreprenori zic cu businessuri foarte mari care au vrut să vină, până la numerologi, energiticieni, terapeuți. Avem și studenți. Fiecare are o poveste foarte frumoasă. ”, ne-a zis prezentatorul.

VEZI ȘI: Pepe, adevărul despre relația cu Cosmin Seleși, după ce acesta l-a umilit: „Era la modul de bârfă”

Poți urmări interviul integral aici: 

 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: batem palma  casting  concurenti  cosmin selesi 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel