Înmormântare Nelu Ploieșteanu. Mara Bănică: „Nu există sub nicio formă să fie luat trupul astăzi și să fie înmormântat exact ca un câine într-o oră”
INML a stabilit cauza morții lui Nelu Ploieșteanu, Potrivit legiștilor, artistul era infectat cu COVID în momentul decesului. În aceste condiții, cântărețul de muzică lăutărească urmează să fie înmormântat după protocolul SARS-CoV-2.

Potrivit Antena 3, Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat mâine, pe 7 aprilie, în regim covid. Trupul neînsuflețit al artistului va fi pus într-un sicriu sigilat, fără ca rudele să-și poată lua rămas bun.

În cursul zilei de astăzi, familia cântărețului a aflat rezultatul testului covid, urmând ca mâine să meargă să ridice de la morgă trupul neînsuflețit al artistului, pentru a-l conduce pe ultimul drum.

După ce s-a speculat că artistul va fi înmormântat astăzi, în aceeași zi în care a venit și rezultatul de la INML, jurnalista Mara Bănică a dezvăluit că a discutat cu soția artistului și că înmormântarea nu va avea loc azi, notează DC News.


Doamna Elena (n.r. soția artistului) nu este dispărută! Este lovită foarte tare de pierderea soțului ei. Eu am stat aseară o oră și ceva de vorbă cu dânsa. E acasă, de abia de sâmbătă a ieșit din carantină. Nu se simte foarte bine și nu a fost ea cea care a mers după toate documentele necesare înmormântării. (...)

Familia a primit telefonul oficial în jurul orei 10.30, morga se închide la ora 13.00. Nu există sub nicio formă să fie luat trupul astăzi și să fie înmormântat exact ca un câine într-o oră, din momentul în care îl ridici. Deci, nu există această variantă. Își plâng durerea în liniște, cu multă demnitate și decență. Nu e vorba despre nicio dispariție, nu au făcut altceva decât să aștepte un răspuns de la statul român, care funcționează doar cinci zile pe săptămână. (...) Legea va fi respectată. 

(...) Nu există că soția e dispărută, că nu a fost văzută. E lovită de durere. Nu știu cum și când își va reveni. Cât despre înmormântare, nu știu, se vor organiza probabil mâine, o să vedem exact”, a spus Mara Bănică, marți după-amiază, la Antena 3. 

Autor: Maria Alexandru | Dată: 06 apr, 14:44

Lidia Fecioru, foto Facebook

Băutura minune pentru pancreas și sistemul digestiv. Lidia Fecioru: Beți înainte de culcare și veți avea un somn liniștit

Gabriela Cristea, în lacrimi. Captură foto Youtube/victorienii

Gabriela Cristea, în lacrimi. Soțul prezentatoarei TV nu a putut să o liniștească: „În câteva săptămâni nu o să mai vrea acasă”

Dr Mihaela Bilic foto Facebook

Untura de porc, beneficii uimitoare pentru sănătate. Dr Mihaela Bilic: „Unde grăsime nu e, nici dragoste nu e”

Nelu Vlad, foto Facebook

Nelu Vlad, de la formația Azur, „aventură” cu Irina Loghin. Artistul a povestit cum a rămas blocat pe șosea, în compania cântăreței de muzică populară

Laurette, sursa foto Instagram

Laurette a făcut publice fotografiile bărbatului care a bătut-o: „Acesta este PSIHOPATUL. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false”

Irina Loghin și fiica sa, foto Facebook

Blestemul din familia Irinei Loghin. Fiica artistei trece prin aceeași dramă ca mama ei: Am mers la medic, urmez un tratament

Gigi Becali și Aurel Pădureanu, sursa facebook

Aurel Pădureanu, critici dure la adresa lui Gigi Becali: „Nu ne-a ajutat cu nimic. Ne-a trimis la căminele de nefamiliști”

Lidia Fecioru, foto Facebook

Lidia Fecioru, leac pentru amețeli și îmbătrânirea creierului: „Rețeta e foarte simplă: usturoi, alcool, miere și propolis”

Marius Țeicu și fiica sa, Patricia. Foto Facebook

Marius Țeicu, durere fără margini. 3 ani de la moartea fiicei sale: „O visez, merg la cimitir. E inimaginabil”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, fără pensie la bătrânețe: „Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru”

Mihai Gâdea și Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa Sinteza Zilei

Mihai Gâdea, probleme grave de sănătate. Mircea Badea a făcut anunțul: „Mihai era să moară”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, prima reacție după ce Cornelia Catanga a decedat