Inspirația vine de la îngeri în luna iulie 2022. Vești importante și schimbări pentru fiecare Zodie/ Ascendent
Data publicării:
Îngerii sunt mereu aproape de oameni și le trimit protecția, ghidarea și inspirația de care au nevoie pentru ca aceștia să meargă mai departe pe drumul devenirii lor. Avem un horoscop al îngerilor cu mesaje pentru fiecare semn zodiacal în parte. Detalii mai jos:

Vesti importante pentru toate zodiile. Horoscopul ingerilor pentru luna iulie 2022 vorbește despre emoții, dar și despre trezire spirituală. Îngerii ne inspiră pe fiecare dintre noi în a găsi valorile potrivite. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mesajul pentru tine vine de la îngerul Lecabel, cel care te inspiră și care vrea să te vadă strălucind în viața ta. Trebuie să îți dai seama că rătăcești între realitate și aparențe și că lucrurile nu sunt mereu așa cum par, nici oamenii care te înconjoară. Emoțiile tale vor fi destul de exagerate, așa că nu e un moment bun ca să iei decizii. Încearcă să meditezi mai mult în iulie.

Taur/ Ascendent în Taur

Mesajul pentru tine vine de la îngerul Aladiah, îngerul iertării, îngerul care te ajută să te rupi mai ușor de trecut. În iulie este vorba despre puterea ta, trebuie să crezi în tine. Dacă ești hotărât, dacă nu renunți, ești pe drumul cel bun, chiar dacă nu pare la început, situația se poate întoarce în orice moment în favoarea ta, iar experiența te va ajuta.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mesajul vine de la îngerul Vehuiah, un înger extrem de puternic al transformării, dar și al norocului și oportunităților. În cazul tău este vorba despre dreptate, nu trebuie să îți faci griji, Universul va face dreptate, nu este nevoie să iei tu situația în mainile tale, tu trebuie să te ocupi doar de tine și de acțiunile tale și vei vedea că în iulie oportunitățile vor apărea. 

Rac/ Ascendent în Rac

Mesajul tău vine de la îngerul Vasariah, un înger păzitor care te ajută să ai mai multă încredere în tine. Este vorba despre precauție, despre a te gândi la opțiunile tale, despre a vedea imaginea de ansamblu înainte de a veni cu un set de reacții.  Ai mare nevoie în iulie să vezi situația din mai multe unghiuri.

Leu/ Ascendent în Leu

Mesajul pentru tine vine de la îngerul Damabiah, un înger al înțelepciunii, dar și îngerul care îi sprijină pe oameni să fie mai buni, mai generoși, să își dezvolte calitățile. În iulie este vorba despre faptul că trebuie să te ocupi de lucruri care s-ar putea dovedi problematice și să nu le lași pe ultima sută de metri. Ai grijă de claritatea ta în gândire, de sănătatea fizică și mintală.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mesajul pentru tine vine de la îngerul Imamiah care simbolizează respectul și libertatea. În iulie, este vorba despre adevăr. E posibil să descoperi adevărul pe care îl căutaseși de mult timp, să înțelegi că ai tot ce ai nevoie ca să ai succes, că toate cheile pe care le-ai căutat vor deschide ușile mult-dorite în sfârșit. 

Citește continuarea pe ASTROSENS


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel