Întâlnire cu Arta: Liviu Lucaci, tot ce trebuie să știi despre admiterea la UNATC / VIDEO
Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News.

Emisiunea „Întâlnire cu arta”, difuzată săptămânal pe Spectacola și DC News, își propune să vă introducă cu fiecare ediție în lumea fascinantă a teatrului, a filmului și a tuturor formelor de artă. Dacă până acum, ați putut afla diferite secrete și informații inedite chiar de la actori de renume de la noi din țară, de data aceasta, veți putea afla ce presupune această meserie, care sunt principalele calități pe care trebuie să le aibă orice actor, dar și la ce provocări trebuie să te aștepți, dacă și tu aspiri la această meserie, chiar de la Liviu Lucaci, Rectorul UNATC, facultate care formează anual zeci de actori străluciți, regizori și nu numai, întrucât domeniile facultății sunt extrem de diverse, tehnologia formând noi și noi meserii de la an, la an.

„Tinerii care vin aici trebuie să știe că intră într-o lume puțin altfel, în care poate ce li s-a spus de acasă sau în liceu că nu au voie să facă, la noi sunt îndemnați. Asta nu înseamnă haos, ci niște reguli noi, iar regulile acestea îi îndeamnă pe tineri să se exprime pe ei înșiși, să afle cine sunt și să îndrăznească. La noi, greșeala face parte din procesul pedagogic. Ești îndemnat să încerci, deci să greșești. În felul ăsta afli cine ești, îți găsești parteneri în lume, pentru că lucrăm cu diferiți parteneri. Deci pregătirea principală este curajul pentru a da la UNATC.”, a declarat Liviu Lucaci, Rector UNATC, în cadrul emisiunii.


Așadar, tinerii care aspiră la o meserie artistică, trebuie să știe că la UNATC vot găsi o gamă largă de profesii din care pot alege, după cum ne spune chiar rectorul facultății, în cadrul emisiunii.

„Noi avem multe meserii artistice pentru care pregătim studenți. Arta actorului, regie de teatru, coregrafie, păpuși marionete, regie de film, studii teatrale, scenografie, imagine de film, multimedia, unde intră sunet și imagine, animație digitală, scenaristică, filmologie, scriere dramatică, sunt multe meserii artistice. Acești oameni sunt în aceeași clădire, deci vor crea echipe artistice, se vor cunoaște.”, ne mai dezvăluie Liviu Lucaci.

Cu toate aceste informații de interes, dar și cu multe altele, precum ar fi activitățile și caravanele care se desfășoară anual în UNATC, vă așteptăm sâmbătă, 22 iulie.

Nu ratați emisiunea „Întâlnire cu arta”, de sâmbătă, 22 iulie, ora 13:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                  

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                       

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                    

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                   

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                      

Site: https://www.spectacola.ro/                       

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola        

Data: 21 iul 2023, 11:43
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: actor  admitere unatc  inatlnire cu arta  liviu lucaci  rector unatc  regizor 

Doliu în lumea teatrului. A murit actorul Ion Roxin

Actorul Ion Roxin s-a stins din viață la vârsta de 85...


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vlad Ciurea, iTHINK cu IUSTI FUDULU

Cele 3 cancere care dau metastaze cerebrale. Testul care îți arată dacă ai metastaze. Vlad Ciurea: Sunt foarte periculoase. Pleacă de la o tumoare nedepistată și ajung direct în creier

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre Smiley: „Este singurul bărbat din viața mea care mi-a făcut asta” / Video

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh, o stea în devenire a folclorului românesc. Fiica lui Christian Sabbagh se lansează în muzică: „În curând va lansa prima ei melodie”/ EXCLUSIV

Irina Fodor, Alexia Eram/ sursa Instagram

Alexia și Aris Eram, penalizați de Irina Fodor la America Express. Fiica Andreei Esca a izbucnit în lacrimi: „Am crezut că înnebunesc”

Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești, pus la zid, după ce a refuzat să facă poze cu fanii: „Andra, care e vedetă internațională, s-a oprit, iar el nu a făcut-o”

Cătălin Bordea, Micutzu, captură video Youtube

Cătălin Bordea a aflat din presă faptul că Livia l-a înșelat. Cum a reacționat Micutzu când a auzit: „Era mai agitat decât mine”

Sursa foto: Andra, instagram

Andra, mesaj pentru cei care au sărit să o critice că nu știe imnul României: „Nu poți risca. Suntem oameni, avem emoții”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Dan Bittman, atac către show-urile de talente din țara noastră: „E o minciună”. A fost jurat la o astfel de emisiune

sursa foto: Elvira Deatcu, Facebook

Elvira Deatcu, poveste de dragoste ca în filme: “M-am îndrăgostit! Am simțit acei fluturași, ceva ce nu mai simțisem până atunci”

Carol Ionescu

Carol, fiul regretatului artist Șerban Ionescu, mărturisiri emoționante despre tatăl său: „Cred că ar fi foarte supărat. Îmi pare rău, tata” / Video

Sursa foto: Vlad Ciurea, iTHINK cu IUSTI FUDULU

Visul, al optulea mister al creierului. Ce spune Prof. Dr. Vlad Ciurea despre semnificația viselor: "Aşa apar visele premonitorii"

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, rețetă sănătoasă pentru micul dejun. Modul de preparare este unul inedit: „Astfel față de cum face toată lumea”Cele DOUĂ ZODII cu noroc în DRAGOSTE în 2024

Horoscop 2024. Care sunt zodiile avantajate de Cupidon?