Întâlnire cu scântei la Insula Iubirii. Andrei și ispita Eric au dat cărțile pe față: „Aș da-o celui mai mare dușman al meu”
Data actualizării:
Data publicării:
Ispita Eric și Andrei, soțul Cristinei, au avut parte de o confruntare în care spiritele s-au încins. Cei doi bărbați au lămurit situația creată în ultimele episoade pe insulă.

Andrei Rotaru, concurentul de la „Insula Iubirii”, și-a făcut praf soția la întâlnirea cu Eric, ispita care a reușit să o cucerească pe aceasta. Emisiunea se apropie de final, iar asta înseamnă că au loc cele mai tensionate momente de până acum. Mai exact, fiecare concurent se întâlnește cu ispita cu care partenerul sau partenera sa a creat o conexiune. În cazul lui Andrei este vorba despre Eric. În ultimele episoade ale show-ului, Eric și Cristina s-au apropiat din ce în ce mai mult, ajungându-se la mângâieri pasionale și chiar săruturi. Soțul concurentei a avut ocazia să stea față în față cu ispita și să lămurească situația care s-a creat între ei. Andrei a ținut să îi spună lui Eric că cei 10 de căsnicie pe care el și soția sa i-au avut au fost insuportabili. După spusele sale, acesta nu primea deloc afecțiune, iubire sau înțelegere din partea femeii, ba chiar era tratat cu indiferență. Bărbatul a făcut chiar și câteva afirmații șocante, spunând că doar celui mai mare dușman al său i-ar dori să aibă parte de o femeie precum Cristina și că nu a primit nimic din partea ei în acești 10 ani de relație. Ba chiar, Andrei s-a arătat foarte dezamăgit de faptul că partenera sa a picat testul insulei, deși, la rândul său, și el a căzut în ispită încă de la începutul emisiunii.

„Îi era scârbă de mine tot timpul”

„Ea a avut tot, dar din punct de vedere material. Siguranță, Andrei o ia, o duce, ei nu îi lipsea nimic. Casa aia este construită pe banii mei și cu mâinile mele. De jos și până sus. Plus casa mamei ei. Întrebarea este de ce nu a fost atentă la mine niciodată. Ea își trăia viața liniștită, în confortul pe care îl avea și eu eram fix nimic din punct de vedere al iubirii. M-am dat peste cap ca să o iubesc. Femeia asta m-a făcut de mii de ori să o urăsc, de mii de ori. Pe Cristina aș da-o celui mai mare dușman al meu. Și i-am zis că eu când o să mor, o să mor nefericit. Am venit să o testez pe ea și văd că a căzut testul. Când am plecat de acasă mi-a zis: „Andrei, tu poți să greșești și să faci orice, eu o să te aștept toată viața și o să fiu acolo pentru tine”. Ți se pare normal, când iubești pe cineva și este viața ta, să te duci imediat și să îți găsești alinarea și confortul în brațele altuia?

Te-ar putea interesa și: Dany Boy a dat cărțile pe față, după ce s-a spus că și-a bătut iubita cu bestialitate. Avem prima reacție a concurentului de la Insula Iubirii: „Lumea a văzut imaginile”

Dacă ai iubi cu adevărat ai putea să stai în brațele altuia? Nu putea să își găsească alinarea la o fată din casă, a avut nevoie la un bărbat? Scârbită a fost tot timpul de mine. Îi era scârbă de mine tot timpul. Asta am simțit eu din partea ei. Nu îmi oferă nimic, nu pasiune, zero. Este vorba de compatibilitate. Poți să fii cu o femeie cu care nu te înțelegi, chiar dacă te iubești. Pur și simplu nu ne potrivim. Am fost acolo 100%. Nu-ți doresc să stai zeci de mii de ore să-ți dorești să vorbești cu un om și el să nu-ți vorbească. Diferența dintre mine și ea e în felul următor: ea a venit fericită, eu am venit dezamăgit și cu cineva care îmi făcea rău, dar luptam. S-ar putea să mergi cu Cristina în club și să îți facă o fază și să fii gelos. Chiar și cu prietenii mi-a făcut faze. De prost nu am pus punct relației”, a declarat Andrei, soțul Cristinei, la întâlnirea cu ispita Eric.

Te-ar putea interesa și: Întâlnire tensionată la Insula Iubirii: „Îi mulțumesc că m-a scăpat de el”

Cristina și Andrei au o căsnicie de 10 ani și au venit la „Insula Iubirii” fiind convinși că nimeni și nimic nu le poate strica frumoasa poveste de dragoste. Cu toate acestea, Andrei s-a apropiat destul de repede de ispita Diandra și, cu timpul, au ajuns chiar să se poarte ca și cum ar forma un cuplu: dorm împreună, se sărută, stau îmbrățișați și petrec tot timpul unul în compania celuilalt. Văzând imaginile cu ispita și soțul ei, Cristina a fost foarte îndurerată și a declarat în nenumărate rânduri că relația lor era perfectă înaintea venirii pe insulă. Deși la început concurenta a păstrat distanța față de ispite, în ultimele episoade ale reality show-ului, Cristina s-a apropiat din ce în ce mai mult de Eric. Cei doi s-au sărutat în cele din urmă, șocând pe toată lumea din vila lor, dar și pe telespectatorii care nu se așteptau ca ea să pice testul fidelității.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel