Ioana Blaj le dă REPLICA celor care o acuză că e favorizată de Ruxandra Ion: Nu am luat nimănui pâinea de la gură
Data actualizării:
Data publicării:
Ioana Blaj a primit mai multe acuzații legate de cariera sa, din cauza faptului că este căsătorită cu fiul producătoarei Ruxandra Ion.

Ioana Blaj este căsătorită cu fiul celebrei producătoare Ruxandra Ion, care și-a pus amprenta pe majoritatea serialelor de la noi din țară, unde și tânăra actrița a primit câteva roluri. Tocmai din această cauză, artista a fost deseori judecată pentru faptul că ar fi fost favorizată de soacra ei. Ioana Blaj spune că a învățat să nu mai bage în seama aceste remarci răutăcioase, pentru că oricum în viață nu poți mulțumi pe toată lumea.

"Comentarii există tot timpul. Am învăţat că nu ai cum să mulţumeşti pe toată lumea şi e OK să fie aşa. Da, comentariile astea există, însă ştiu cât muncesc pentru fiecare rol şi pot să dorm liniştită noaptea că nu am luat nimănui pâinea de la gură doar pentru că sunt soţia soţului meu.", a declarat Ioana Blaj, potrivit viva.

Actrița nu se vede ca fiind o persoană celebră

Chiar dacă în prezent face parte din unul dintre cele mai urmărite seriale românești, unde are un rol destul de principal, Ioana Blaj consideră că asta nu poate fi numită celebritate. Mai mult, actrița este luată încă prin surprindere de fanii care vor să se fotografieze cu ea.

"Nu prea dau importanţă celebrităţii. Nu mă simt celebră. Încă mă ia prin surprindere când vin oameni să facă poze sau care îmi fac cu mâna din maşini sau pe trecerile de pietoni. Mă simt un om obişnuit. Am o meserie care mă expune mai mult, însă nu consider asta o celebritate.", a continuat ea.

Ce calitate consideră Ioana Blaj că o recomandă

"O întrebare grea. Cred că una dintre calitățile mele ca actriţă ar fi faptul că sunt foarte generoasă cu colegii mei și foarte implicată. Un defect ar fi acela că uneori îmi dispare pofta de a experimenta pe platou.", a mai dezvăluit aceasta.

Ce spune actrița despre personajul pe care îl are de interpretat în "Adela"

Ioana Blaj o interpretează pe "Rodica" în serialul de pe Antena 1, personaj care s-a făcut extrem de remarcat prin râsul colorat și diferit.

"A fost nevoie să-i găsesc ceva foarte personal şi cum mie îmi place să râd mult, am zis să-i aduc asta şi Rodicăi. Am un prieten cu un râs foarte colorat care m-a inspirat şi am zis că ăsta este cel mai bun moment în care pot să mă joc şi eu cu el.", a mai dezvăluit actrița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Adela  Antena 1  cariera  ioana blaj  ruxandra ion 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel