Ioana Dichiseanu îi oferă fiicei ei educația primită în copilărie. Lecția de viață primită de la tatăl ei, Ion Dichiseanu / VIDEO
Data publicării:
Ioana Dichiseanu a făcut mai multe confesiuni de suflet, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Ioana Dichiseanu a fost invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, acolo unde a făcut foarte multe confesiuni de suflet despre moartea tatăl lui, regretatul Ion Dichiseanu, despre copilărie, dar și familie. Artista este o mămică tare împlinită, întrucât Anastasia este comoara familiei, după cum chiar ea spune în cadrul emisiunii. Cea mică a fost foarte așteptată de toată lumea, mai ales de către bunicul ei, care s-a transformat total, din momentul în care a aflat că va avea o nepoțică, ne spune Ioana. 

„Când eram însărcinată, părinții îmi spuneau că o să mi se schimbe toată viața, când o s-o țin în brațe. Îmi aduc aminte că tata mi-a spus că voi fi genul de mamă foarte autoritară și care să impună niște reguli stricte. În momentul în care am strâns-o în brațe, toată lumea mea s-a dat peste cap, în sensul bun.

Unui copil trebuie să-i oferi în egală măsură iubire, dar și educație. Educația se mai face și cu un ton mai ridica, cu „nu” și să aibă niște limite bine definite. Dacă te vede bulversat, ca părinte, se va bulversa și el, la rândul său.”, a declarat Ioana Dichiseanu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

VEZI și: Ioana Dichiseanu, confesiuni de suflet, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Principiile primite de la părinții săi, pe care își dorește să i le ofere Anastasiei

Ioana spune că a avut mereu o relație foarte apropiată cu părinții săi, care i-au fost mereu cei mai buni prieteni. Aceștia au tratat-o întotdeauna ca pe un om mare, privind cu transparență toate subiectele, iar exact același model vrea să-l urmeze și ea, în rolul de mamă.

„Eu am preluat de la părinții mei mai multe lucruri, probabil și că m-am simțit bine cu ce am primit, am fost un copil liniștit, împlinit cu iubirea oferită. Mi-au fost și sunt cei mai buni prieteni și așa vreau să fac și eu în relația mea cu Anastasia. Atunci erau alte mentalități, dar tata era un nonconformist, iar din punctul ăsta de vedere aveau alte idei, în ceea ce privește educația mea. Ei considerau că unui copil trebuie să-i vorbești normal, ca unui adult. Unora li se părea că nu este normal, dar eu cred că mi-a prins bine. Nu mi se pare nimic tabu. Încerc să discut lucrurile cât mai firesc cu Anastasia, așa cum făcea și mama cu tata.”, ne-a mai spus Ioana.

A avut o relație specială cu Ion Dichiseanu

Moartea lui Ion Dichiseanu a fost cu adevărat o experiență traumatizantă pentru fiica sa, care a depășit cu greu acel moment trist. Acest lucru se datorează și faptului că cei doi aveau o relație extrem de strânsă, fiind cei mai buni confidenți.

„Noi am avut o relație foarte frumoasă, inclusiv de confidenți. Ne spuneam lucruri, fără bariere. Am fost foarte apropiată de tată, inclusiv în privința creșterii Anastasiei, m-a ajutat foarte mult, și cu sfaturi, și fizic, o legăna, o plimba. Și-a dorit-o foarte mult, iar când i-am dat vestea că eram însărcinată, s-a schimbat complet, mi s-a părut alt om. Nu că înainte nu a fost tatăl perfect, dar a devenit bunicul perfect. Am avut o relație strânsă, apropiată, mă bucuram de prezența lui. O zi banală, dacă era o ieșire la cumpărături, se transforma în ceva special.”, ne-a mai spus artista.

Cea mai importantă lecție primită de la tatăl său

Când vine vorba de cea mai importantă lecție primită de la tatăl său, Ioana spune că artistul a învățat-o ce înseamnă iubirea.

„Cea mai importantă lecție este faptul că atunci când spui că iubești, trebuie neapărat să arăți, iubirea înseamnă fapte, nu vorbe. Iubirea înseamnă și sacrificiu, și timp, grijă, înseamnă dăruire, implicare, înseamnă mult. Cred că puțini reușesc să dețină acest sentiment cu adevărat.”, a mai povestit ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copilărie  interviu  ioana dichiseanu  ion dichiseanu 


DC Media Group Audience

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”




pixel