„Povești pe care tata nu a apucat să le spună". Ioana Dichiseanu, dezvăluiri despre cartea scrisă în memoria lui Ion Dichiseanu
Data publicării:
Fiica regretatului artist, Ion Dichiseanu, a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre cartea pe care vrea să o scrie în memoria tatălui ei. 

A trecut aproape un an de la moartea marelui actor, Ion Dichiseanu, veste care a provocat foarte multă suferință atât pentru familia artistului, cât și pentru fani. În acest sens, Ioana, fiica sa, s-a gândit la mai multe proiecte, prin care să-și poată omagia tatăl, primul dintre acestea fiind chiar publicarea unei cărți.

"E deocamdată la nivel de idee și de dorință, încă nu am început să scriu cartea propriu-zisă, dar cert este că mi-aș dori ca în ea să existe povești pe care tata nu a mai apucat să le publice și care, cu siguranță, i-ar fi plăcut să apuce să le relateze. Vor fi povești din viața și, în primul rând, mi-ar plăcea să-l pun pe el în valoare, să-i pun latura asta de familist în evidență.", a declarat Ioana Dichiseanu, pentru Spectacola.

Ioana Dichiseanu își visează frecvent tatăl

Marele artist a avut o relație foarte apropiată cu fiica sa, lucru pe care îl știe toată lumea. Ioana a suferit extrem de mult după ce acesta s-a stins din viață, acum, artista recunoaște faptul că încă își visează tatăl.

"Îl visez frecvent dar, nimeni nu știe până la urmă ce e dincolo, dacă este, dacă este în subconștientul meu sau nu. Adică sunt lucruri care mi se întâmplă și am foarte multe vise, în care-mi apare în diferite ipostaze. Nimeni nu are cum să spună ceva concret, dacă într-adevăr există ceva pe Lumea Cealaltă. Noi toți din familie îl simțim, în continuare, lângă noi și cea care îl simte cel mai mult lângă noi este Anastasia.", a continuat Ioana.

Ce proiecte mai pregătește artista

"Festivalul "Ion Dichiseanu", care va avea loc, nu știu exact perioada, dar noi sperăm că va avea loc cât de curând. Ideea este de-al omagia cât mai frumos posibil și albumul meu de fado, albumul pentru tata, cu melodiile cântate de el, pentru că el a fost un artist complet. Sunt foarte multe proiecte pe care le avem în plan, dar mai depindem și de ce se întâmplă în jurul nostru. Să sperăm că lucrurile se vor redresa.", a adăugat ea. 

Ioana Dichiseanu a lansat primul album de muzică fado din România 

Fiica lui Ion Dichiseanu este și cea care a adus pe piața românească conceptul de muzică fado, lansând un album cu melodii cântate exclusiv în limba portugheză. 

"Ideea nu-mi aparține, ideea îi aparține lui Adi, el a fost cu ideea ca eu să încerc acest gen, pentru că este și mai greu de abordat. Adică nu este o muzică ușoară, nici la propriu, nici la figurat. Este un gen mai nișat așa. Nu toată lumea îl agreează. Adi a avut dreptate, pentru că toată lumea e de părere că mi s-ar potrivi. Doamna profesoară, adică mama, mi-a dat OK-ul, în ceea ce privește calitățile mele vocale și să sperăm că voi continua cu acest gen.", a încheiat aceasta.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: artist  ioana dichiseanu  ion dichiseanu  roman 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel