Ioana Ginghină, criticată pentru că s-a căsătorit a treia oară. Ce spune actrița despre divorț
Data publicării:
Ioana Ginghină a vorbit despre motivele divorțurilor, dar și despre cât de judecată a fost de către oameni pentru că s-a căsătorit a treia oară.

Anul trecut, în septembrie, Ioana Ginghină a făcut pasul cel mare și s-a căsătorit pentru a treia oară. Mulți au criticat-o și au judecat-o, însă ea nu a ținut cont de gura lumii și a ales să își unească destinele cu Cristi Pitulice. Actrița a mai fost căsătorită cu actorul Alexandru Papadopol (2006-2019), alături de care are o fiică, Ruxandra, și a mai avut un mariaj eșuat, încheiat în 2004. 

„Dau vina pe bărbați sincer”

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, cunoscuta actriță a vorbit despre principalele motive care duc la destrămarea relațiilor de cuplu în zilele noastre. Ea consideră că unul dintre factorii esențiali este lipsa dorinței de a lucra la menținerea relației, un fenomen tot mai des întâlnit în societatea modernă. Oamenii preferă să renunțe rapid, fără a încerca să rezolve problemele, abordând relațiile cu aceeași superficialitate cu care înlocuiesc un obiect vechi cu unul nou.

Actrița a subliniat, de asemenea, că o altă cauză importantă a rupturii din cupluri este lipsa de implicare a bărbaților în viața de familie. Femeile care au ajuns să muncească cot la cot cu partenerii lor nu primesc suficient sprijin acasă. Lipsa ajutorului în creșterea copiilor sau la treburile gospodărești, dar mai ales lipsa afecțiunii și a aprecierii, duc la frustrări și dezechilibre în relație.

„Eu cred că sunt două motive (ale divorțului). Primul, că nu mai vor să lucreze la relație. Ne-am obișnuit acum ca dacă apare un telefon nou ne luăm altul, imediat înlocuim. Și al doilea, dau vina pe bărbați sincer, dar mi se pare că nu au înțeles că noi muncim ca ei, că avem și noi un job și avem nevoie de ajutor. Să ne ajute și cu copiii, și în casă, să ne mai și drăgălească, să ne simțim și noi importante. Avem nevoie, când venim acasă, să ni se arate la fel de mult cât arătăm și noi”, a declarat Ioana Ginghină, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Drama neștiută prin care a trecut Monica Bîrlădeanu. Vedeta a trăit clipe de coșmar: „Loviturile în corp sună într-un anume fel”

„Mi-au mai scris oamenii că problema e la mine”

Ioana Ginghină a dezvăluit că nu doar ea se confruntă cu astfel de situații, ci și multe alte femei cu care discută frecvent. Acestea îi împărtășesc frustrările lor legate de partenerii care par să-și fi pierdut interesul față de relație. Fie că e vorba de lipsa dorinței de a petrece timp împreună, fie de lipsa implicării emoționale, multe femei se simt nefericite și pierdute în relații care nu mai aduc satisfacție. Totuși, ele ezită să divorțeze, sperând că vor găsi o soluție pentru a salva ceea ce au construit împreună.

Actrița a mărturisit că a fost criticată pentru faptul că s-a căsătorit pentru a treia oară, dar nu a lăsat aceste comentarii să o afecteze. Aceasta consideră că orice om are dreptul la fericire și că, dacă a ales să pună punct unei relații, a fost pentru că nu s-a mai simțit iubită.

„În momentul în care ești căsătorit și faci anumite lucruri împreună, începi să le gândești altfel. În echipă lucrezi mai bine. (...) Eu am niște părinți care au fost alături de mine indiferent de ce s-a întâmplat. Mi-au mai scris oamenii că problema e la mine. S-ar putea, nu zic că nu, pentru că nu sunt perfectă. Dar să știți că tot ce îmi doresc este să fiu iubită. Și când nu mai sunt iubită s-ar putea să mai scot un colțișor.

Am o grămadă de femei cu care vorbesc, ne scriem, și îmi spun că trec prin anumite situații. Ori divorț, ori sunt într-o relație în care nu sunt fericite, dar nu vor neapărat să divorțeze, și atunci mă întreabă ce să fac ca să nu divorțeze. Toate femeile cu care vorbesc îmi spun că soții lor nu mai au chef de nimic, n-ar vrea să iasă la o plimbare. O fi și invers, nu știu ce să zic”, a adăugat Ioana Ginghină, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Captură video: TikTok/tikinights

Oana Radu, surprinsă cu un cadou neașteptat de la noul iubit. Câți bani a scos din buzunar Șerban Balaban pentru a o face fericită pe artistă

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video

Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Mama lui Jador nu s-a abținut! Cum a reacționat după ce a văzut imaginile cu Oana Ciocan la restaurant cu un alt bărbat / Foto


Thomas Tuchel, noul selecționer al naționalei Angliei

Echipa națională de fotbal a Angliei va fi condusă de...



pixel