Ioana Ginghină, decolteu amețitor de sexy. Fanii au rămas fără cuvinte: „Super rochia, dar și decolteul..”
Data publicării:
Ioana Ginghină a postat mai multe fotografii provocatoare, din vacanța de vis în care se află acum.

Ioana Ginghină se află într-o binemeritată vacanță, unde actrița plănuiește să-și reîncarce bateriile pentru viitoarele proiecte. Chiar dacă în această perioadă la mare căutare sunt vacanțele la schi, îndrăgita artistă a ales să se relaxeze pe plajele unuia dintre cele mai exotice locuri din lume: Zanzibar. Încă de când a aterizat acolo, Ioana a făcut diferite postări pe rețelele de socializare, prin care să-și țină fanii la curent cu toate frumusețile locale pe care le vizitează zilele acestea. Și, după cum era de așteptat, nu au lipsit nici fotografiile în costum de baie sau în ținute mai provocatoare, unde vedeta să-și evidențieze silueta pe care încearcă din greu să o mențină în fiecare zi din an. 

În cea mai recentă postare, Ioana Ginghină apare îmbrăcată într-o rochie cu un decolteu amețitor de sexy, care se pare că a dat peste cap întreaga comunitate de fani. Internauții au sărit în număr cât mai mare să o complimenteze pe frumoasa actriță pentru modul în care arată, dar și pentru alegerea stilistică făcută: „WOW.. Superbă”, „Rochia aceasta vă stă foarte bine, și cea albastră a fost super”, „Super rochia, dar și decolteul..”, „Foarte frumoasă și culoarea rochiei vă prinde bine”, au fost doar câteva dintre zecile de comentarii pozitive primite de actriță.

„Aveam în bagaj rochia potrivită pentru acest peisaj. ​ Am îmbrăcat-o, am făcut câteva poze și apoi am trecut la costumul de baie. ​Cred ca o mai îmbrac la cina.”, a fost mesajul postat de Ioana Ginghină, pe rețelele de socializare. 

Poate te interesează și: Ioana Ginghină, fără machiaj și filtre. Cum arată actrița, la prima oră a dimineții

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina)

 

Cum se menține în formă Ioana Ginghină

Într-un interviu recent, acordat în exclusivitate pentru Spectacola, actrița ne dezvăluia cum reușește să se mențină la greutatea ideală, la vârsta de 45 de ani. Aceasta ne dezvăluia faptul că sunt deja ani buni de când cântarul arată constant aceeași cifră, iar unul dintre lucrurile care au condus la reușita sa pe termen lung este faptul că a renunțat la ronțăiala dintre mese. 

„De ani de zile am, cred că sunt vreo cinci, de când mă mențin la aceeași greutate și rar mă mai îngraș câte un kilogram, dar aia doar de Crăciun, iarna când și acumulezi mult mai ușor. Mă abțin inclusiv în vacanțe. A venit sora mea acum două săptămâni la mine, ea e cu 11 ani mai mică,  are alt metabolism și era fascinată că nu mănânc seara și m-a întrebat dacă nu-mi vine să ronțăi nimic, ea mânca de toate, și i-am spus că decât să mănânc acum și să văd că am pus un kilogram sau două și să mă chinui după să le dau jos, prefer mai bine să nu mănânc și aia e.”, a declarat Ioana Ginghină în exclusivitate pentru Spectacola.

Poate te interesează și: Ioana Ginghină și-a amânat nunta. De ce a luat actrița această decizie

 

„Eu nu mai mănânc seara de ani de zile”

Această disciplină a moștenit-o încă din familie, tatăl actriței fiind pasionat de sport. Vedeta avea un meniu strict și în copilărie, iar la masa de seară se consuma întotdeauna ceva foarte ușor.

„Eu nu mai mănânc seara de ani de zile. Tatăl meu a făcut sport de performanță, box, și, pentru că trebuia să se mențină la 75 de kg la 1,80 metri el întotdeauna a ținut diete și eu am trăit toată viața în casă cu un om care a ținut dietă. La noi mereu s-a mâncat sănătos, am știut ce înseamnă să nu te îngrași, a fost un stil de viață, iar aici era și să nu mâncăm seara. Noi, ca și copii, mai mâncam, dar un fruct, un iaurt, o ciorbă de legume, era ceva ușor. Eu, când am venit la București, la 18-19 ani, am eliminat masa de seară ușor, ușor. De atunci, până în ziua de azi, eu rar mănânc seara. Dacă merg la o nuntă, o zi de naștere mănânc, pentru că știu că mă culc peste 5-6 ore.”, ne-a mai spus actrița.

Citește și: Ioana Ginghină, dezvăluiri neștiute din teatrul românesc: „Actori înjurați și scuipați de regizori”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: decolteu  dietă  ioana ginghina  silueta 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel