Ioana Ginghină, după ce a slăbit 10 kilograme: Am un “colăcel” de care nu sunt mândră deloc FOTO
Data publicării:
Ioana Ginghină a dezvăluit că nu este mulțumită de felul în care arată abdomenul ei, după ce a slăbit cele 10 kilograme. 

Ioana Ginghină a ținut o dietă scrictă, în urmă cu 4 ani, care a ajutat-o să scape de 10 kilograme. Deși se află într-o formă fizică de invidiat, actrița spune că mai are unele nemulțumiri. Vedeta le-a arătat fanilor o fotografie cu abdomenul ei și spune că vrea să le vină de hac „colăceilor”. Aceasta a găsit o soluție în cabinetul medicului estetician. A început să facă o serie de proceduri, despre care spune că-i vor topi grăsimea. 

„Acum 4 ani am slăbit în jur de 10 kg și astfel am ajuns după vreo 5-6 ani de “chin” la greutatea pe care mi-o doream foarte tare.
Cum, nu are rost să detaliez aici, am redus dulciurile, am eliminat zahărul și carbohidrații și am fost perseverentă.
Am ajuns la concluzia că nu e greu să slăbești este greu să te menții la aceeași greutate.
Uite că după 4 ani am reușit să nu mai schimb mărimea hainelor, însă tot mai rămăsesem cu un “of”.
Deși fac sport, destul de constant, abdomenul meu inferior nu este cel mai tonifiat, ba mai mult, am un “colăcel” de care nu sunt mândră deloc.
Am tot încercat cu împachetări, cu masaje, dar nu vrea să dispară.
De curând, eram la filmări și o colegă mă întreabă dacă am auzit de “injecțiile care slăbesc”.
Am intrat pe net și am început să caut. Era vorba despre procedura de lipoliză”, a scris Ioana Ginghină pe rețelele de socializare.

 

Dieta DRASTICĂ pe care o ține vara

 

Ioana Ginghină are o metoda drastică de a slăbi vara. Actrița consumă un singul aliment pe o perioadă de 5-10 zile și susține că rezultatele sunt uimitoare.

Ioana Ginghină este o pasionată a stilului de viață sănătos și a experimentat mai multe tipuri de diete, de-a lungul timpului. Pentru vară, actrița are un regim special, pe care îl urmează cu sfințenie. 

Vedeta ține dieta cu pepene pentru 5-10 zile. Mai exact, în tot acest timp, ea consumă doar pepene. 

 


„Pepenele este vedeta verii, este fructul meu preferat. Aș putea mânca pepene fără răsuflare, de aceea când vine vara, nu ezit să țin o cură de 5-10 zile în care mănânc doar pepene.


Deși pare drastică, dieta cu pepene roșu este de fapt ușor de urmat, iar efectele sunt garantate. Pentru că o felie de pepene are doar 30 de calorii, care bineînțeles se digera foarte ușor, poți mânca cât pepene vrei. Ideea e să nu mai combini cu nimic, nimic, nimic, nici măcar cu pepene galben”, a povestit vedeta pe blogul ei.

 

Dieta cu pepene este urmată de o altă perioadă de regim, în care vedeta își pregătește organismul pentru o alimentație normală. Asfel că, după detoxifierea cu pepene, artista consumă aceste alimente, pentru câteva zile.


 „Mai jos va voi recomanda o cura pe care sa o tineti dupa cura de detoxofiere cu pepene, o dieta de revenire in care veti mai pierde cateva kilograme.

Depinde de tine cate zile vrei sa tii cura cu pepene, recomand minim 5, in care veti pierde intre 3-5 kg.

Apoi va mai recomand sa continuati cu pepene doar la cina şi in rest:

 

Mic dejun: un bol de cereale integrale cu lapte vegetal sau iaurt până la 3% grăsime.

Gustare: o felie de pepene roșu. 

Prânz: friptură de peste, pui sau vită la grătar sau cuptor cu garnitură de salată asortată. 

Asezonează salata cu o lingură de ulei de măsline, care ajută foarte mult digestia.

Cină: pepene. Această a două etapă trebuie ținută tot atâtea zile cât şi prima. Adică dacă ai ținut 5 zile de pepene, atunci tot 5 zile vei ține şi a două etapă.”, a dezvăluit actrița.

 Rețeta stilului de viață sănătos pe care o recomandă

 

Într-un interviu pentru Spectacola, actrița dezvăluia, în urmă cu câteva luni, că a reușit să își găsească echilibrul interior, după niște ani de căutări, iar asta a ajutat-o să-și facă ordine în toate aspectele vieții.

Spectacola :Ești un promotor al alimentației sănătoase, al meditației și al gândirii pozitive. Cum ți-au influențat ție viața și care este rețeta stilului de viața sănătos pe care ai da-o mai departe?


„Lucrez de vreo 6 ani cu mine și la mine. Și când zic lucrez, chiar o fac, nu doar mă informez. Este o mare diferență, dar mi-a luat și mie ceva să mă prind de asta.
Încerc să am un echilibru în tot și toate. Cu gândirea pozitivă m-am născut, e un dar pe care l-am primit, însă pentru restul m-am educat și o fac în continuare. Eu văd rezultatele acestui stil de viață. Am parte de viața perfectă pentru că așa imi place să văd lucrurile. Este doar e chestie de perspectivă până la urmă. Ceea ce văd alții negru eu o vad cel puțin gri deschis, dacă nu chiar alb. Rețeta este ani de conștientizare și de lucru cu tine însuți. Dacă vrei un sfat după care ar trebui să ne ghidăm ar fi acesta “ Tot ceea ce se întâmplă în jurul meu se întâmplă pentru un motiv și acest motiv îmi servește”, a declarat Ioana Ginghină pentru Spectacola. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dietă  ioana ginghina  lipoliza  slabit 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel