Ioana Ginghină are o soră pe care nu a cunoscut-o niciodată: „Mama se făcea că plouă, tata nu voia să zică”
Data actualizării:
Data publicării:
Ioana Ginghină are o soră mai mare, pe care a văzut-o întâmplător pe străzile din Sibiu. Totuși, actrița nu a cunoscut-o niciodată, însă și-ar dori foarte tare să o facă. 

Ioana Ginghină a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a oferit mai multe informații despre familia sa. Printre acestea, vedeta a dezvăluit și faptul că are o soră mai mare pe care nu o cunoaște, din partea tatălui său. Actrița a văzut-o pe femeia aceasta întâmplător, în Sibiu, însă nu a făcut cunoștință cu ea. Deși și-a dorit mereu să afle mai multe informații despre acest subiect, artista spune că părinții ei au fost destul de rezervați în ceea ce o privește. Ioana speră totuși ca în viitor să își cunoască sora.

"Mai am o soră mai mare cu 2 sau 3 ani, dar nu o cunosc. La un moment dat, eram în Sibiu și mergeam pe stradă și o prietenă cu care eram o salută pe o tipă și eu n-am fost atentă la cum arată. Apoi ea îmi zice: "Ia uite, pe tipa asta o cheamă ca pe tine, Ginghină", ce curios, că e rar numele. Mai stă ea ce mai stă și zice: "Uite, și taică-su e tot profesor de educație fizică și o cheamă Dana", tatăl meu este Dan Ginghină. Și când a zis asta îi cade așa fața și zice: "E sora ta?" Și zic da, dar nu o cunosc. Mi-ar fi plăcut să mă opresc și să o văd, dar deja trecusem, ea tot mergea și realiza. Le-am mai adus vorba alor mei, dar mama se făcea că plouă, tata nu voia să zică. Era un subiect sensibil. Eu am înțeles că femeia cu care a făcut copilul avea familie, avea soț și nu s-a vrut ca el să facă parte din acea familie, el doar a cotizat. Mi-ar plăcea să ne cunoaștem, eu am înțeles că stă în Germania, tata nu are nici un contact.", a spus Ioana Ginghina în podcastul Acasă la Măruță. 

Ce spune Ioana Ginghină despre părinții ei

"Ai mei nu știu dacă au avut o viață fericită de cuplu, mama cel puțin, tata cred că a fost. El întotdeauna era fericit. El dacă făcea sport, mergea la schi, era fericit. Nu avea dorințe să-și ia mașină, el mergea cu bicicleta, autobuzul. Mama este foarte energică. Ei nu au călătorit. Eu am bunici la Constanta, Costinești și toate vacanțele acolo le-am făcut. Ai mei mai departe de Costinești - Căciulata nu s-au dus. Tata știe și două limbi, germana și engleză bine, putea să-și exerseze măcar limbile astea. Toată viața au muncit pentru familie, acasă-serviciu mereu. Mama dacă era bolnavă nu conta, ea trebuia să-și facă treburile, eu atunci nu realizam. Ea nu a știut vreodată să zică că nu se poate ridica din pat. Și acum e la fel.", a continuat ea.

Citește și: Ioana Ginghină a avut o relație cu Cove: Nu m-a cerut de nevastă, dar ne-am înțeles foarte bine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actriță  familia  ioana ginghina  sora  vedete 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel