Ioana Ginghină, șocată după petrecerea VIVA! Ce a nemulțumit-o pe actriță: „Eu ce nu înțeleg...”
Data publicării:
Ioana Ginghină a tras concluziile după una dintre cele mai așteptate petreceri mondene ale verii 2024.

Ioana Ginghină a fost prezentă la una dintre cele mai așteptate petreceri ale verii, VIVA! Party, de unde a strâns și mai multe concluzii. Astfel, dacă în anii trecuți, vedeta avea posibilitatea să socializeze cu toate persoanele prezente acolo, în acest an, actrița a avut surprinderea de a vedea faptul că persoanele publice pe care le cunoaște ea erau în minoritate numerică, față de noii influenceri, care și-au făcut și ei apariția la acest eveniment.

„Ieri am fost la petrecerea VIVA și m-a șocat din două punte de vedere. Primul, că nu prea mai cunosc oamenii din lumea media, pentru că sunt o grămadă de influenceri. Eram cu o prietenă și îmi spunea că sunt TikTokari, influenceri și nu îi cunosc. Eu sunt de modă veche, dacă nu au apărut la televizor, nu îi știu. Știu doar vedetele mai vechi, dar așa nu cunosc.”, a spus Ioana Ginghină pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Ce nu s-a văzut la concertul Coldplay. Babasha, dezvăluiri în premieră: „Cel mai urât lucru care a fost...”

Ce nu i-a plăcut actriței la eveniment

Un alt lucru pe care l-a observat Ioana Ginghină au fost transformările faciale la care multe tinere din noua generație au recurs și care, din perspectiva actriței, erau exagerate. Aceasta nu consideră că în asta constă frumusețea, spunând faptul că toate fetele din locație arătau la fel.

„Și doi, fetele transformate de intervenții estetice, acid hialuronic la buze, cred că asta e primul lucru care m-a șocat. Apoi, bineînțeles, pomeții și fața... toate erau la fel, ce să mai. Cred că merg cu poza cuiva și se transformă. Am văzut o grămadă de fete la fel. Buze foarte mari, mult prea mari după gustul meu. Eu ce nu înțeleg la intervențiile astea este că eu dacă mi-aș face intervenții și îmi fac intervenții, îmi fac și botox, merg la tratamente cosmetice, dar eu le fac ca să-mi mențin o piele tânără.”, a continuat actrița. 

Citește și: Clipe de coșmar pentru Larisa Udilă. Însărcinată pentru a doua oră, vedeta a pierdut copilul: „Am aflat că inimioara nu-i mai bătea”

Ce părere are despre intervențiile estetice

Chiar dacă este vehementă în fața fetelor care au ales să apeleze la aceste transformări, Ioana Ginghină este, pe de altă parte, de acord cu intervențiile estetice, atât timp cât ele sunt necesare și sunt făcute pentru a nu schimba fizionomia feței. În final, aceasta și-a arătat îngrijorarea cu privire la modul în care fiica sa va acționa pe viitor, când va vedea modelele din jurul său.

„Tinerețea nu este pentru totdeauna și atunci încerc doar să mă mențin bine la vârsta pe care o am. Să am o greutate normală, să am o piele frumoasă, îngrijită. Ce am văzut acolo nu era nici măcar ca ele să pară mai tinere și mai sănătoase, de frumusețe nici nu discutăm, pentru că e subiectivă, și mă gândeam la mine, ca mamă de fată cum fac să-i spun fiicei mele că nu aia înseamnă frumusețe și că trebuie să se îngrijească, dar să nu ne stricăm fizionomia și trăsăturile pe care le avem de la Dumnezeu. Sper să înțeleagă asta.”, mai spune ea.

VEZI și: Ramona Gabor, întâlnire emoționantă cu Irina și Irinel Columbeanu. Nepoata sa i-a sărit în brațe de entuziasm

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram

Tatăl Iuliei îi cere lui Mihai Albu cadoul oferit acum 18 ani, după ce designerul a declarat că a topit verigheta fostei soții: „Aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului”




pixel