Ioana Ginghină, ultimele pregătiri înainte de nunta care va avea loc luna aceasta. Colega de breaslă de la care se inspiră: „M-am uitat pe poze și mai fur”
Data publicării:
Ioana Ginghină a oferit mai multe detalii cu privire la evenimentul fericit din viața sa care urmează să aibă loc. 

Ioana Ginghină se pregătește să ajungă în fața altarului pentru a treia oară. De data aceasta însă, actrița nu-și dorește un eveniment prea fastuos sau pompos, motiv pentru care întreaga acțiune se va desfășura chiar în curtea artistei. Chiar dacă fericitul eveniment va avea loc în doar câteva săptămâni, în perioada în care vedeta va împlini vârsta de 46 de ani, aceasta spune că nu s-a stresat prea mult cu pregătirile, motiv pentru care mai sunt multe lucruri de pus la punct. Cât despre rochia de mireasă, vedeta spune că s-a inspirat chiar de la o colegă de breaslă, care s-a căsătorit recent cu partenerul său într-un mare secret, departe de România.

„Încă nu am idee de rochie. Mă întreb când s-a transformat acest moment al bucuriei și al dragostei în stresul rochiilor, florile, mărturii, dansul mirilor… Îmi doresc să nu am niciun stres cu această nuntă. Vreau să-mi aducă numai bucurie. Uite, în premieră, și o poză cu Cristi. Deci, să nu zici că nu ți-am dat…

M-am tot uitat pe pozele de la nunta lui Jojo, ca să mai „fur”, , a declarat Ioana Ginghină, pentru viva.ro.

Citește și: Ioana Ginghină, pusă în dificultate de fiica sa: „Inițial a fost șoc, apoi lacrimi”. Cu ce situație s-a confruntat actrița

Ioana Ginghină, despre divorțul de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină este una dintre cele mai deschise vedete de la noi din țară. Vedeta a abordat întotdeauna fără transparență toate subiectele mai dureroase sau sensibile din viața sa, iar din ele face parte și divorțul de Alexandru Papadopol. Chiar dacă a fost o perioadă care a marcat-o destul de mult pe artista care credea că deține „rețeta” unei familii perfecte, aceasta a reușit cu timpul să se repună pe picioare și să ia viața de la capăt.

„Acum cinci ani, la vârsta de 41 de ani, după 12 ani de căsătorie și cu o fetiță minunată de 10 ani, Ruxandra, viața mea a luat o întorsătură neașteptată. M-am trezit singură, confruntându-mă cu un gol imens în suflet și cu multe întrebări fără răspuns. Divorțul a fost un cutremur care mi-a distrus lumea pe care o cunoșteam. Credeam că am tot, familia perfectă, dar iată cum într-un moment am pierdut tot: familia și prin prisma despărțirii, și casa în care construisem atâtea amintiri.

Însă în acel moment de haos și incertitudine, am găsit curajul de a începe de la capăt, de a-mi face un plan. Am înțeles că viața nu se termină după o despărțire, ci doar capătă o nouă formă.”, a scris Ioana Ginghină, pe blogul ei personal.

VEZI și: Ioana Ginghină, semnal de alarmă pentru părinți: „Situațiile care se întâmplă mă sperie”. Actrița aduce în discuție cazul 2 Mai

Nu și-a pierdut speranța în iubire

Chiar dacă era deja al doilea divorț prin care trecea, Ioana Ginghină spune că a continuat să spere și, astfel, l-a întâlnit pe noul său partener de viață, Cristi. De data aceasta însă, vedeta și-a ținut departe de ochii publicului povestea de dragoste și nu a împărtășit prea multe detalii sau fotografii din intimitatea celor doi.

„În ciuda durerii, nu mi-am pierdut încrederea în oameni și în bărbați. Am învățat că există oameni buni și răi, că nu toți sunt la fel și că fiecare experiență, fie ea pozitivă sau negativă, ne învață ceva. Acum, la aproape 46 de ani, mă aflu în pragul unei noi povești de dragoste.

Ruxandra a crescut și a devenit o adolescentă minunată de 15 ani. Împreună, ne bucurăm de fiecare moment al acestei vieți pe care mi-am reconstruit-o cu încrederea ca totul va fi bine. Din această experiență am învățat că trebuie să știu când să mă pun pe primul loc, mai exact sa fiu mai atentă la nevoile mele.”, a continuat actrița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: familie  ioana ginghina  iubit  nunta 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel