Ioana Popescu, probleme cu sarcina: „Am nevoie de niște gânduri bune. Din păcate...”
Data publicării:
Ioana Popescu le-a povestit fanilor cu ce probleme se confruntă în această perioadă.

Ioana Popescu a anunțat în urmă cu câteva luni faptul că urmează să devină mamă. Chiar dacă nu-i place să dea prea multe detalii cu privire la acest aspect din viața ei personală, după cum susține chiar ea, vedeta s-a decis să le spună fanilor despre problemele cu care se confruntă în această perioadă. Se pare că sarcina Ioanei nu are un parcurs atât de bun, pe cât aceasta și-ar dori, iar îngrijorările au cuprins-o în această perioadă pe brunetă. Aceasta și-a anunțat comunitatea faptul că urmează să meargă la un control extrem de important, însă nu-și dorește să fie deranjată de nimeni în această perioadă sensibilă.

„Nu-mi place și sunt și superstițioasă în a-mi afișa sarcina, mă enervează să fiu întrebată despre aceste lucruri foarte sensibile și intime. De altfel, după cum ați văzut, dacă v-ați uitat la toate evenimentele recente unde am fost, m-am îmbrăcat în ținute care să-mi subțieze pe cât posibil sarcina. Totuși am decis azi să pun o poza cu mine și cel/cea mică. (Scarlett Maria sau Tiberius Cristian). Acum însă am nevoie de niște gânduri bune de la voi: azi mă duc la un alt control la doctorul meu ginecolog și voi afla în curând exact cum stăm, eu și cel mic. Căci, din păcate, sunt niște probleme... Vă rog, dacă țineți la mine, nu mă sunați, nu am stare sa povestesc, vreau doar să stau liniștită.”, a transmis Ioana Popescu pe rețelele de socializare. 

Poate te interesează și: „Asta era frica mea cea mai mare”. Cosmin Stan, stresat în apropierea Crăciunului, în copilărie / EXCLUSIV

„Sunt puțin speriată, dar și foarte fericită”

Ioana Popescu le-a dat fanilor vestea cea mare pe rețelele de socializare, acolo unde a postat și o fotografie cu testul de sarcină. Chiar dacă bruneta își dorea să aibă un copil cu partenerul ei actual de viață, aceasta nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple atât de curând, lucru care a speriat-o, în primă instanță. La vremea aceea, vedeta era îngrijorată și cu privire la operația estetică pe care urma să o aibă și care putea afecta copilul.

„Sunt puțin speriată, dar și foarte fericită. Problema este că aveam stabilită pentru săptămâna asta o intervenție estetică, care necesită anestezie, și nu mă pregătisem absolut deloc pentru așa ceva, nu știu dacă am voie să o mai fac”, a spus Ioana Popescu la Antena Stars, potivit libertatea, atunci când a aflat vestea cea mare. 
 

Citește și: Daniela Crudu a dezvăluit sexul bebelușului. Vedeta este în culmea fericirii: „Este sută la sută...”

Ion Lorinczi, partenerul Ioanei Popescu, s-a arătat foarte fericit datorită faptului că va devenit din nou tată. Acesta a fost chiar mai încântat decât a fost bruneta, care nu se simțea extrem de pregătită pentru a aduce pe lume un copil.

„Era foarte fericit pentru că el de când am început relația el m-a bătut la cap să facem un copil împreună. El mai are doi băieți din alte relații și chiar îmi doream și eu băiețel, dar nu acum.”, a mai spus Ioana Popescu despre vestea că e însărcinată.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: ioana popescu  probleme  sarcina 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai




pixel