Ion Dichiseanu este internat de 3 luni în spital. Fiica actorului are vești bune despre starea lui de sănătate
Data publicării:
Fiica lui Ion Dichiseanu, Ioana, a dezvăluit care este starea de sănătate a tatălui ei. 

Ion Dichiseanu trece prin momente grele. Celebrul actor este internat în spital de trei luni de zile. Ioana îi acuză pe medici că nu i-au pus diagnosticul greșit tatălui ei. Chiar dacă nu a fost încă externat, fiica actorului spune că tatăl ei se simte mult mai bine acum și are vești bune pentru toți oamenii care așteptau cu sufletul la gură să afle noi detalii despre starea lui de sănătate. 


„Tata e mai bine, din fericire, medicii de la Spitalul Floreasca au identificat bacteria care i-a provocat atâtea probleme și, acum, a scăpat de ea. Dar va mai dura recuperarea, nu știm exact cât, el având și alte probleme, cu tensiunea, cu inima, iar acestea au afectat și plămânii”, a spus Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, pentru fanatik.ro.


Ion Dichiseanu abia așteptă să fie externat pentru a putea merge acasă. Ioana spune că ultima oară când a vorbit cu el la telefon, aceasta a fost cea mai mare dorință a actorului, ba mai mult aceasta susține că tatăl ei a fost diagnosticat greșit la o clinică privată. 


„Tata, ultima oară când am vorbit cu el, mi-a spus că vrea să vină cât mai repede acasă. Recuperarea depinde și de el, dar trebuie să mai avem răbdare, nu știm cât va trebui să mai așteptăm. Oricum, e mai bine acum. Nu putem vorbi prea des cu el din cauza restricțiilor, dar se simte mai bine.


La clinica privată i s-a pus diagnosticul de tumoră, spuneau că e inoperabilă. Eu le-am cerut să nu îi zică nimic lui, știam doar eu. Am mers la Floreasca, iar acolo medicii, după analize, după imagistică, după toate lucrurile pe care le-au făcut să afle ce are, ne-au spus că nu e vorba de vreo tumoră, că e o pleurezie și l-au tratat cum trebuie. Avea și acea infecție, dar s-a rezolvat până la urmă. Probabil că dacă i s-ar fi făcut acea bronhoscopie nu ar fi avut nici infecția, nu ar fi luat bacteria aceea”, a mai dezvăluit Ioana. 

 

Citește și: Fiica lui Ion Dichiseanu, detalii șocante despre starea de sănătate a tatălui său: ”Vreau să dovedesc că a fost malpraxis”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: ion dichiseanu  spital  stare de sanatate 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel