Ion Dichiseanu îi apare în vis fostei sale soții. Simona Florescu plânge de dorul regretatului actor: „Îl visez cum era când ne-am cunoscut”
Data publicării:
A fost primul Crăciun fără Ion Dichiseanu. Fosta soție a regretatului actor a vorbit despre viața fără marea ei iubire.

Ion Dichiseanu s-a stins din viață pe 20 mai, la vârsta de 87 de ani. Marele actor și-a petrecut ultimele luni din viață pe patul de spital, din cauza unei infecții care i-a cauzat o pneumonie bilaterală. 

Simona Florescu, fosta soție a regretatului actor, femeia pe care acesta a iubit-o până în ultima clipă, se adună cu greu după această pierdere. Femeia și-a pierdut și tatăl în urmă cu un an, astfel că sărbătorile de iarnă au fost extrem de triste. 


„Sărbători triste. Eu l-am pierdut și pe tata, pe 3 noiembrie 2021 i-am făcut parastasul de un an. Am fost în familie, așa am petrecut. Acasă la Ioana și la Adi, au fost și socrii Ioanei, părinții lui Adi, și cele două fete, Amira și Anastasia. Am stat la masă, am povestit, am mâncat, am făcut cârnați, pentru că în fiecare an Dichi voia să-i fac cârnați. Așa că am făcut cu fetele, ca să fie pentru el. Iar de Revelion ei au rămas acasă, au petrecut împreună. Eu am plecat, am cântat, am muncit, la Vălenii de Munte”, a declarat Simona Florescu în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Ion Dichiseanu știa cum e să pierzi o persoană dragă. Din păcate, a învățat asta de la o vârstă fragedă, când și-a pierdut ambii părinți. 


„Nu suntem pregătiți niciodată și nu putem să acceptăm că ne-am despărțit de persoanele dragi. (…) Sunt cazuri în care oamenii pleacă prea devreme. Mama lui Dichi a murit la 42 de ani, a avut cancer. Tatăl lui a murit la un an și ceva, doi după ce a murit mama. La 17 ani, Dichi și-a pierdut părinții”, a mai spus fosta soție a regretatului actor. 


Ficca marelui actor de luptă cu depresia

 

Ioana Dichiseanu, fiica lui Ion Dichiseanu și a Simonei Florescu, trece printr-un coșmar. După moartea părintelui său, tânăra nu a mai putut să depășească tristețea și a căzut într-o depresie. Își visează tatăl frecvent și vrea să scrie o carte pentru a păstra memoria tatălui său și pentru generațiile viitoare. 


„Ioana are atacuri de panică! Se obisnuiește foarte greu, s-a îmbolnăvit și papagalul nostru are nouă ani. Cățelușa a murit și ea, s-a dus foarte repede după Dichi. Și eu am momente când mă uit la poze și plâng. Ioana trebuie totuși să-și revină, să depășească momentul ăsta! Îi e dor de el, că nu-i mai aude glasul. Amândouă îl visăm. Ioana și Adi lucrează la o carte pentru Dichi și la un album cu melodii interpretate de el”, a mai dezvăluit Simona Florescu, în emisiunea de la PRO TV. 

 

Simona Florescu îl visează mereu

 

Deși erau divorțați, Simona Florescu și Ion Dichiseanu își purtau o dragoste profundă. Moartea actorului a lăsat un gol uriaș în sufletul acesteia, care spune că încă îl visează. 

„Eu îl visez cum era când ne-am cunoscut. Cere tot felul de lucruri. L-a visat Ioana înainte de Crăciun și i-a spus ce cadou să-mi ia. Anastasia a înteles că la luat Doamne Doamne pe Dichi la el, ieri mi-a zis că l-a văzut pe Dichi. Ea îl moștenește pe Dichi, va fi o actriță foarte bună!”, a mai spus Simona.

 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: depresie  ioana dichiseanu  ion dichiseanu  parinti  simona florescu  viseaza 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel