Ion Dolănescu, omagiat de familia sa, la 13 ani de la moarte. Dragoș Dolănescu: Întotdeauna facem parastas
Ion Dolănescu a împlinit anul acesta 13 ani de la moarte, iar familia sa a împărțit pachete pentru artist, în Costa Rica.

Ion Dolănescu a împlinit anul acesta 13 ani de când a murit. Chiar dacă o parte din familia regretatului artist nu se mai află în România, Dragoș, unul dintre copiii acestuia, a declarat faptul că el și mama sa s-au ocupat de parastasul bărbatului, în Costa Rica. Bărbatul a mai spus faptul că încă îi ascultă muzica lui Ion Dolănescu și îl omagiază prin orice mijloc posibil.

"Întotdeauna facem parastas, eu și mama mea mergem la biserică, la cea catolică, aici nu avem ortodoxă, dar ne rugăm cu toții aici, împărțim pachete cu mâncare, ascultăm muzica lui tata. Mama ține mereu candela aprinsă, avem și fotografii și tablouri cu tatăl meu, Ion Dolănescu, păstrăm vie memoria lui.",a spus Dragoș Dolănescu, potrivit ego.ro

Ce spune Dragoș Dolănescu despre viața din Costa Rica

De mai mult timp, fiul lui Ion Dolănescu trăiește în Costa Rica, unde reprezintă un nume foarte important în politică. Acesta spune că efectele cauzate de război nu au ocolit nici măcar această țară.

"În Costa Rica, ajutorul de șomaj este de în jur de 450 dolari, iar salariul minim pe economie este de 650 de dolari. Din cauza războiului din Ucraina, și noi avem de suferit, s-au scumpit toate îngrijorător de mult. O pâine costă un dolar, iar un litru de benzină a ajuns, de la un dolar, la aproape doi dolari, în ultima lună, un preț extrem de mare, s-au dublat prețurile.", a mai spus acesta.

"Este absolut firesc ca românii să se teamă de extinderea războiului"

Mai mult, acesta spune că există români care l-au întrebat despre traiul din Costa Rica, din dorința de a părăsi România, pe fondul războiului.

"Este absolut firesc ca românii să se teamă de extinderea războiului, dar și cei din Republica Moldova și din Polonia. Avem în față o persoană care își mișcă foarte bine interesele. Însă, un mic gest greșit, prima bombă aruncată aiurea, ar putea să ne trimită în cel de-al treilea Război Mondial. De când a izbucnit războiul din Ucraina, mulți români ar vrea să se mute în Costa Rica, m-au întrebat cât costă o casă. Aici, un apartament de 3-4 camere, dar în provincie, costă în jur de 150.000 de dolari. Sunt ca niște vile cu două etaje, blocuri foarte înalte nu prea sunt, decât ale marilor instituții.", a mai zis el.

Detalii despre soția lui Dragoș Dolănescu

"Melissa, soția mea, este o femeie extraordinară, m-a acceptat cu cei doi copii din relațiile anterioare. Avem împreună un fiu, pe Darius, care are 11 ani, merge le școală, e în clasa a cincea, învață foarte bine. Melissa e de profesie avocat, lucrează la un spital, ajută pacienții, le apără drepturile.", a continuat el.

Data: 02 apr 2022, 16:52
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dargos dolanescu  ion dolanescu  parastas 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Youtube/ La Măruță

Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodiile care au parte de bani: „Apare prosperitate”

Teo Trandafir, captură video Youtube

Teo Trandafir, revenire spectaculoasă, după plecarea de la KanalD. Vedeta a lăsat televiziunea pentru prima ei dragoste: „Abia aștept să începem o călătorie frumoasă”

Sursă foto: Murderpedia/ Mary Bell la 11 ani

Fetița de numai 11 ani care a ucis doi băieți. Cazul șocant care a făcut înconjurul lumii: „Avocații mă vor scoate”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristei

Sursa foto: Dan Bittman, Facebook

Dieta prin care se menține Dan Bittman în formă, la 61 de ani: „Am văzut că la mine a dat rezultate”Adina Halas, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Adina Halas este invitata Andreei Cercel în emisiunea...