Ion Dolănescu, ultima dorință. Ce l-a rugat artistul pe fiul său, Dragoș, înainte să moară
Dragoș Dolănescu a făcut noi dezvăluiri despre regretatul său tată.

Ion Dolănescu s-a stins din viață în anul 2009, lăsând în urmă o familie îndurerată și extrem de multe melodii, care să-l țină în continuare viu între cei care l-au iubit. Chiar dacă cei doi fii ai interpretului, Dragoș și Ionuț, sunt în continuare la cuțite, după moartea tatălui lor, aceștia vorbesc adesea despre el și rememorează clipele frumoase trăite alături de cel care le-a dat viață. Dragoș Dolănescu, care locuiește de ani buni în Costa Rica, acolo unde este și deputat, a vorbit acum despre ultima dorință pe care a avut-o regretatul artist, înainte să părăsească această lume. Acesta își dorea cu orice preț ca fiul său să nu-și uite limba maternă, chiar dacă a ales să trăiască departe de țara natală.

„Eu am învățat limba română după ce am venit singur în România. Eram adolescent. M-am înscris la Liceul Cervantes. Mai târziu am început să vorbesc bine limba română. Tata mereu mi-a spus să nu uit limba română și să vorbesc și cu sora mea, Carla, care acum este medic în Spania. Carla a studiat în România și a locuit în strada Caimatei. Tata o iubea foarte mult.”, a declarat Dargoș Dolănescu pentru viva.ro.

Maria Ciobanu nu era acceptată la petrecerile lui Nicolae Ceaușescu. Totul a ieșit la iveală: „Doar ei se aflau pe listă”

 

Copiii regretatului artist nu văd nicio urmă de împăcare

Recent, Dragoș Dolănescu vorbea despre conflictul dintre el și fratele său, care a izbucnit în urmă cu 13 ani. Acesta nu mai vedea atunci vreo urmă de împăcare, pentru că mentalitățile diferite, dar și alte lucruri, îi fac să fie extrem de diferiți, de unde se justifică și neînțelegerile. 

”Nu cred că ne vom împăca vreodată. Gândim diferit, avem poteci diferite în viață, până și pielea e de altă culoare, dar și ochii. Doar numele e comun. Dar, nu se știe în viață, numai apele râului nu dau înapoi. Îi urez sănătate! Continuarea o știe el…era și un amuzant banc ceaușist, care îi plăcea și tatălui nostru.”, a declarat Dragoș Dolănescu, potrivit ego.

Ionuț Dolănescu este proprietarul locuinței în care a locuit Ion Dolănescu de-a lungul vieții sale. Acesta a investit extrem de mulți bani pentru a o renova și pentru a putea locui, la rândul lui, în acea locuință. În acest sens, Dragoș Dolănescu își exprima regretul cu privire la faptul că nu va mai putea intra niciodată în imobilul în care are atât de multe amintiri cu tatăl său.

”Mi-e dor de acea casă, recunosc. Dar nu mai vreau să mai intru acolo vreodată. Este a lui Ionuț, a făcut modificări, totul este acum schimbat. Vreau să păstrez în amintire acea casă, așa cum era când trăia părintele nostru.”, a mai declarat acesta.

Ce avere are Maria Ciobanu. Dragoș Dolănescu: ”Nu era petrecăreață ca tata”. Artista și-a făcut deja testamentul

 

Ce își amintește bărbatul despre regretatul artist

Dragoș își amintește faptul că tatăl lui era un bărbat foarte dorit de femei, care făceau tot felul de gesturi pentru a-l surprinde și pentru a-i capta atenția. 

”Altul ca el nu mai era la acea vreme. Era foarte frumos, talentat. Femeile l-au iubit, l-au adorat. Acele femei au acum cam 70 de ani. Îi trimiteau scrisori, stăteau ciorchine la poarta lui, îl sunau pe telefonul fix. Toată lumea știa unde locuiește marele artist. Asta nu înseamnă și că le-a iubit pe toate sau că s-ar fi culcat cu ele!”, a continuat acesta.

Data: 10 oct 2022, 08:58
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: artist  dragos dolanescu  ion dolanescu  regret 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Youtube/ La Măruță

Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodiile care au parte de bani: „Apare prosperitate”

Teo Trandafir, captură video Youtube

Teo Trandafir, revenire spectaculoasă, după plecarea de la KanalD. Vedeta a lăsat televiziunea pentru prima ei dragoste: „Abia aștept să începem o călătorie frumoasă”

Sursă foto: Murderpedia/ Mary Bell la 11 ani

Fetița de numai 11 ani care a ucis doi băieți. Cazul șocant care a făcut înconjurul lumii: „Avocații mă vor scoate”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristei

Sursa foto: Dan Bittman, Facebook

Dieta prin care se menține Dan Bittman în formă, la 61 de ani: „Am văzut că la mine a dat rezultate”Adina Halas, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Adina Halas este invitata Andreei Cercel în emisiunea...