Ion Dolănescu, ultima dorință. Ce l-a rugat artistul pe fiul său, Dragoș, înainte să moară
Data publicării:
Dragoș Dolănescu a făcut noi dezvăluiri despre regretatul său tată.

Ion Dolănescu s-a stins din viață în anul 2009, lăsând în urmă o familie îndurerată și extrem de multe melodii, care să-l țină în continuare viu între cei care l-au iubit. Chiar dacă cei doi fii ai interpretului, Dragoș și Ionuț, sunt în continuare la cuțite, după moartea tatălui lor, aceștia vorbesc adesea despre el și rememorează clipele frumoase trăite alături de cel care le-a dat viață. Dragoș Dolănescu, care locuiește de ani buni în Costa Rica, acolo unde este și deputat, a vorbit acum despre ultima dorință pe care a avut-o regretatul artist, înainte să părăsească această lume. Acesta își dorea cu orice preț ca fiul său să nu-și uite limba maternă, chiar dacă a ales să trăiască departe de țara natală.

„Eu am învățat limba română după ce am venit singur în România. Eram adolescent. M-am înscris la Liceul Cervantes. Mai târziu am început să vorbesc bine limba română. Tata mereu mi-a spus să nu uit limba română și să vorbesc și cu sora mea, Carla, care acum este medic în Spania. Carla a studiat în România și a locuit în strada Caimatei. Tata o iubea foarte mult.”, a declarat Dargoș Dolănescu pentru viva.ro.

Maria Ciobanu nu era acceptată la petrecerile lui Nicolae Ceaușescu. Totul a ieșit la iveală: „Doar ei se aflau pe listă”

 

Copiii regretatului artist nu văd nicio urmă de împăcare

Recent, Dragoș Dolănescu vorbea despre conflictul dintre el și fratele său, care a izbucnit în urmă cu 13 ani. Acesta nu mai vedea atunci vreo urmă de împăcare, pentru că mentalitățile diferite, dar și alte lucruri, îi fac să fie extrem de diferiți, de unde se justifică și neînțelegerile. 

”Nu cred că ne vom împăca vreodată. Gândim diferit, avem poteci diferite în viață, până și pielea e de altă culoare, dar și ochii. Doar numele e comun. Dar, nu se știe în viață, numai apele râului nu dau înapoi. Îi urez sănătate! Continuarea o știe el…era și un amuzant banc ceaușist, care îi plăcea și tatălui nostru.”, a declarat Dragoș Dolănescu, potrivit ego.

Ionuț Dolănescu este proprietarul locuinței în care a locuit Ion Dolănescu de-a lungul vieții sale. Acesta a investit extrem de mulți bani pentru a o renova și pentru a putea locui, la rândul lui, în acea locuință. În acest sens, Dragoș Dolănescu își exprima regretul cu privire la faptul că nu va mai putea intra niciodată în imobilul în care are atât de multe amintiri cu tatăl său.

”Mi-e dor de acea casă, recunosc. Dar nu mai vreau să mai intru acolo vreodată. Este a lui Ionuț, a făcut modificări, totul este acum schimbat. Vreau să păstrez în amintire acea casă, așa cum era când trăia părintele nostru.”, a mai declarat acesta.

Ce avere are Maria Ciobanu. Dragoș Dolănescu: ”Nu era petrecăreață ca tata”. Artista și-a făcut deja testamentul

 

Ce își amintește bărbatul despre regretatul artist

Dragoș își amintește faptul că tatăl lui era un bărbat foarte dorit de femei, care făceau tot felul de gesturi pentru a-l surprinde și pentru a-i capta atenția. 

”Altul ca el nu mai era la acea vreme. Era foarte frumos, talentat. Femeile l-au iubit, l-au adorat. Acele femei au acum cam 70 de ani. Îi trimiteau scrisori, stăteau ciorchine la poarta lui, îl sunau pe telefonul fix. Toată lumea știa unde locuiește marele artist. Asta nu înseamnă și că le-a iubit pe toate sau că s-ar fi culcat cu ele!”, a continuat acesta.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: artist  dragos dolanescu  ion dolanescu  regret 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel