Ioniță din Clejani, mesaj emoționant despre soția sa: „Mi-a fugit Pământul de sub picioare. Ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi”
Ioniță din Clejani spune că a simțitb că i-a fugit pământul de sub picioare atunci când a văzut că soția sa se confruntă cu probleme de sănătate. Infectată cu Covid, Viorica a fost internată în spital pentru câteva zile. 

Viorica din Clejani a trecut prin momente grele, zilele trecute, în lupta cu virusul SARS-CoV-2. Vedeta a fost internată la Institutul Matei Balş din Capitală, după ce a început să se simtă tot mai rău. Vedeta s-a simțit mai bine după intervenția medicilor și chiar a fost externată zielel trecute. Soțul acesteia, Ioniță, a postat un mesaj emoționat despre Viorica, dar și o imagine cu aceasta, de pe patul de spital. 


„Vă mulțumesc tuturor pentru grijă!!
Vă dați seama că nu e o glumā!
Ne-am speriat, mi-a fugit Pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru, al meu și al copiilor!
După o perioadă agitată pe care am traversat-o, viața ne încearcă și mai mult, dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi, a familiei noastre și a tuturor! Doamne ajută!
Să fiți sănătoși și să auzim de bine.
Toatā dragostea si recunostința noastra !
Cu respect, Ionita!”, a scris Ioniță în dreptul imaginii cu Viorica. 

Viorica de la Clejani a trecut prin momente delicate după ce s-a infectat cu noul coronavirus și a ajuns pe patul de spital, unde a stat sub supravegherea atentă a medicilor. Din fericire, artista a contractat o formă mai ușoară a virusului, motiv pentru care a fost deja externată.

Soția lui Ioniță de la Clejani a ținut să le spună și fanilor pe rețelele de socializare că starea ei este una mai bună și că se bucură din suflet că a fost externată și a ajuns acasă alături de familie. Totodată, aceasta a ținut să-și sfătuit urmăritorii să trăiască din plin pentru că nu se știe niciodată când ceva rău li se va întâmpla.

„Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea…Off, tare bine e să fii sănătos!

Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele!”, a scris Viorica de la Clejani pe rețelele de socializare.

 

 

Viorica de la Clejani a trecut prin momente extrem de grele după ce a ajuns pe patul de spital. Artista și-a ținut fanii la curent cu starea ei de sănătate.

„Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși! Ca orice om civilizat și conștient de pericol m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist. Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util!

Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul Matei Balș care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni cu suflet! Respect! Având în vedere că starea mea evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom vedea sănătoși și voioși, la evenimente! Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte! Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani”, a fost mesajul postat de artistă.

Autor: Maria Alexandru | Dată: 25 sep, 11:44

Horoscop, sursa pixabay

Cele mai norocoase ZODII până în 2040! Câştiguri financiare şi noroc în dragoste

Horoscoper,, sursa pixabay/ autor Zigmars Berzins

Dacă ai următoarea ZODIE, pregătește-te pentru 2022! Ți se schimbă destinul

Unsplash.com/ autor Jenny Ueberberg

Zodiile și șofatul. Un studiu arată ce semn zodiacal se descurcă cel mai bine la volan

Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici, Horoscop rune Octombrie 2021. Berbecul și Vărsătorul întâlnesc marea dragoste

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Horoscop, sursa pixabay

Semnele zodiacale care sunt lideri înnăscuți. Sunt cei mai grozavi șefi

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Horoscop, sursa pixabay

Totul se SCHIMBĂ pentru o ZODIE în 2022. Vei crede că ai dat lovitura, dar mare atenție! ”Adevărul gol-goluț”

Comediantul Mort Sahl a încetat din viaţă la 94 de ani

Comediantul american Mort Sahl, considerat părintele...