Ionuț Dolănescu, dezvăluiri emoționante despre ultimele luni din viața regretatului artist: „Avea planuri noi”
Ionuț Dolănescu a dezvăluit la ce se gândea regretatul Ion Dolănescu, cu câteva luni înainte de a se stinge din viață.

Ion Dolănescu avea să lase un mare gol în sufletele celor dragi din familie, dar și în sufletele fanilor săi, atunci când a părăsit această lume. Această tragedie i-a luat prin surprindere pe toți, întrucât artistul avea planuri mari de viitor și plănuia să revină în atenția publicului cu noi melodii. La 14 ani de la moartea acestuia, Ionuț Dolănescu scoate la iveală detalii emoționante din ultimele luni din viața regretatului artist. Acesta spune că nu a primit niciun semn de la tatăl săiu, care să-l avertizeze cu privire la lucrurile ce aveau să urmeze. 

„Mai devreme sau mai târziu, toți avem parte de o anume întâlnire. Însă, tata, modelul meu în viață, nu-mi dăduse niciun semn că își încheiase în vreun fel socotelile cu viața! Dimpotrivă, la 65 de ani, cât avea la acel moment, avea planuri noi, și pe plan personal, dar și profesional”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Impact.ro.

Te-ar putea interesa și: Nou scandal în familia Dolănescu. Gestul prin care Ionuț Dolănescu și-a înfuriat fratele: „Nu îl lasă pe tatăl nostru să doarmă liniștit”

„Ne făceam planuri legate de botezul primului meu născut”

Ion Dolănescu și-a dorit din tot sufletul și un nepot, lucru care s-a și întâmplat, înainte să moară. Totuși, artistul a fost cel care și-a îndemnat fiul să amâne botezul, din cauza temperaturilor scăzute care erau la vremea aceea, Ionuț fiind de acord să organizeze evenimentul primăvară. Se pare însă că Cel de Sus îi pregătise altceva artistului, care a murit fără să mai apuce să-și vadă nepotul creștinat. 

„Ne făceam planuri legate de botezul primului meu născut, Vlăduț. Țin minte că tata îmi tot spunea să mă grăbesc, să ne grăbim, eu și soția mea, să-i oferim un nepot. Așa că atunci când Vlăduț a venit pe lume, a fost o mare fericire. Tata a apucat să-l țină în brațe câteva luni. Și se apropia timpul de a-l boteza. Tata a venit la mine și ne-a rugat să amânăm puțin momentul, să nu-l facem iarna.

Hai să-l botezăm în luna mai, când se mai încălzește! Poate o fi mai bine pentru toți, și pentru el și pentru mine, cu problemele mele de sănătate!, mi-a spus tata. Și am acceptat imediat. Din păcate, n-a mai apucat, fiincă altcineva avea alte planuri cu el”, adaugă Ionuț Dolănescu.

Citește și: Dragoș Dolănescu, plătit cu ouă și mălai pentru ședințele de psihologie. Cum se descurcă în Costa Rica, după ce a rămas fără postul de parlamentar: „O meserie extraordinar de frumoasă”


Avea în plan să revină pe scenă cu noi melodii

Ionuț Dolănescu era unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară de la noi din țară. Unele dintre melodiile sale au rămas și până astăzi în repertoriul mai multor artiști, iar amprenta pe care și-a pus-o asupra acestui gen muzical va rămâne mult timp de acum încolo în industrie. Așadar, Ionuț Dolănescu spune că tatăl său își făcuse planuri mari de viitor, iar revenirea pe scenă cu noi melodii era unul dintre ele. 

„Tata lua în calcul noi căutări de cântece, dar și noi spectacole. Trebuie ca lumea să știe că din cele peste 1.000 de cântece pe care tata le-a înregistrat și ni le-a lăsat nouă, românilor, multe dintre ele poartă amprenta sa personală”, afirmă Ionuț Dolănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 16 Martie 2023, 18:55

Camelia Pătrășcanu

Horoscop karmic, cu Camelia Pătrășcanu. Zodia care are parte de relații tensionate: „Pot apărea reproșuri”

Octavian Strunilă, Smiley, Matei Dima, Vladimir Draghia/foto Instagram/ captură video YouTube

Octavian Strunilă, topul celor mai netalentați actori din România: „Matei Dima, Drăghia și Smiley. Am și argumente”

Silviu Purcărete, captură video Youtube

Reacții în lumea teatrului, dupa retragerea lui Silviu Purcărete de la Premiile Uniter. Lia Bugnar: „Nu are ce să caute pe aceeași listă cu voi”

Războinicii, captură foto Survivor

Eliminare neașteptată la Survivor România. Cine a părăsit competiția: „Mi-am dat seama că nu sunt atât de tare”

Cătălin Scărlătescu, captură video Instagram

Cine este femeia care l-a ajutat pe Cătălin Scărlătescu să intre în televiziune: „A sunat telefonul și mi-a spus...”

Anamaria Prodan, Carmen Harra/ foto Instagram/ captură video YouTube

Carmen Harra, prognostic despre relația Anamariei Prodan cu iubitul misterios: „Mama ei a îndreptat-o spre cineva”

Foto Freepik

Condimentul care combate răceala, previne căderea părului și hidratează pielea

Mădălina Crețan, captură video Youtube

Nosfe și-a prezis moartea? Soția artistului, șocată de ce a găsit în telefonul său: „E imposibil să nu mă șocheze. Nu am mai vorbit asta niciodată cu el”

Sursa foto: Nicoleta Luciu, Facebook

Nicoleta Luciu, desființată de fani, după ultima ei apariție: „Arată jalnic. Refuz să cred că este ea”

Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu, Horoscop - Lună Nouă în zodia Berbec: Zodia care se îndrăgostește

Sanda Ionescu, foto Facebook

Astrolog Sanda Ionescu, previziuni despre intrarea lui Pluton în Vărsător: „Schimbări masive ce vor influența sute de generații”

Carmen Harra, captură video Youtube

Carmen Harra, previziuni despre un mare război și soarta sistemului bancar: „Intrăm într-un an karmic, când lucrurile trebuie să se balanseze”