Ionuț Dolănescu, dezvăluiri emoționante despre ultimele luni din viața regretatului artist: „Avea planuri noi”
Ionuț Dolănescu a dezvăluit la ce se gândea regretatul Ion Dolănescu, cu câteva luni înainte de a se stinge din viață.

Ion Dolănescu avea să lase un mare gol în sufletele celor dragi din familie, dar și în sufletele fanilor săi, atunci când a părăsit această lume. Această tragedie i-a luat prin surprindere pe toți, întrucât artistul avea planuri mari de viitor și plănuia să revină în atenția publicului cu noi melodii. La 14 ani de la moartea acestuia, Ionuț Dolănescu scoate la iveală detalii emoționante din ultimele luni din viața regretatului artist. Acesta spune că nu a primit niciun semn de la tatăl săiu, care să-l avertizeze cu privire la lucrurile ce aveau să urmeze. 

„Mai devreme sau mai târziu, toți avem parte de o anume întâlnire. Însă, tata, modelul meu în viață, nu-mi dăduse niciun semn că își încheiase în vreun fel socotelile cu viața! Dimpotrivă, la 65 de ani, cât avea la acel moment, avea planuri noi, și pe plan personal, dar și profesional”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Impact.ro.

Te-ar putea interesa și: Nou scandal în familia Dolănescu. Gestul prin care Ionuț Dolănescu și-a înfuriat fratele: „Nu îl lasă pe tatăl nostru să doarmă liniștit”

„Ne făceam planuri legate de botezul primului meu născut”

Ion Dolănescu și-a dorit din tot sufletul și un nepot, lucru care s-a și întâmplat, înainte să moară. Totuși, artistul a fost cel care și-a îndemnat fiul să amâne botezul, din cauza temperaturilor scăzute care erau la vremea aceea, Ionuț fiind de acord să organizeze evenimentul primăvară. Se pare însă că Cel de Sus îi pregătise altceva artistului, care a murit fără să mai apuce să-și vadă nepotul creștinat. 

„Ne făceam planuri legate de botezul primului meu născut, Vlăduț. Țin minte că tata îmi tot spunea să mă grăbesc, să ne grăbim, eu și soția mea, să-i oferim un nepot. Așa că atunci când Vlăduț a venit pe lume, a fost o mare fericire. Tata a apucat să-l țină în brațe câteva luni. Și se apropia timpul de a-l boteza. Tata a venit la mine și ne-a rugat să amânăm puțin momentul, să nu-l facem iarna.

Hai să-l botezăm în luna mai, când se mai încălzește! Poate o fi mai bine pentru toți, și pentru el și pentru mine, cu problemele mele de sănătate!, mi-a spus tata. Și am acceptat imediat. Din păcate, n-a mai apucat, fiincă altcineva avea alte planuri cu el”, adaugă Ionuț Dolănescu.

Citește și: Dragoș Dolănescu, plătit cu ouă și mălai pentru ședințele de psihologie. Cum se descurcă în Costa Rica, după ce a rămas fără postul de parlamentar: „O meserie extraordinar de frumoasă”


Avea în plan să revină pe scenă cu noi melodii

Ionuț Dolănescu era unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară de la noi din țară. Unele dintre melodiile sale au rămas și până astăzi în repertoriul mai multor artiști, iar amprenta pe care și-a pus-o asupra acestui gen muzical va rămâne mult timp de acum încolo în industrie. Așadar, Ionuț Dolănescu spune că tatăl său își făcuse planuri mari de viitor, iar revenirea pe scenă cu noi melodii era unul dintre ele. 

„Tata lua în calcul noi căutări de cântece, dar și noi spectacole. Trebuie ca lumea să știe că din cele peste 1.000 de cântece pe care tata le-a înregistrat și ni le-a lăsat nouă, românilor, multe dintre ele poartă amprenta sa personală”, afirmă Ionuț Dolănescu.

Data: 16 Martie 2023, 18:55
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cântăreț  emotionant  ion dolanescu  Ionut Dolanescu  moarte 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Filip Bunkens

Am putea avea din nou o iarnă adevărată? Meteorologul Oana Păduraru, ultimele informaţii de la ANM despre evoluţia vremii

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacaleMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...