Ipostaza neașteptată în care s-a afișat Anamaria Prodan cu Cătălin Botezatu, la o zi după despărțirea de Flavius Nedelea
Data publicării:
Anamaria Prodan nu pare că suferă după despărțirea de Flavius Nedelea, iar fotografiile de pe Instagram dovedesc asta.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au decis să pună punct relației, la aproximativ o lună de când anunțau că formează oficial un cuplu. Chiar dacă părea că cei doi erau mai fericiți ca niciodată și că impresara și-a găsit, în final, fericirea, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf, se pare că ce-i frumos trece repede, iar acum vedeta este din nou o femeie liberă. Ambii au scris pe rețelele de socializare un mesaj asemănător, prin care anunțau faptul că deși relație de iubire s-a încheiat, prietenia dintre ei va rămâne veșnică.

Când toată lumea credea însă că impresara suferă după această despărțire dureroasă, în realitate, Anamaria Prodan pare că își trăiește în continuare viața la cote maxime, așa cum și-a obișnuit deja fanii. Vedeta s-a fotografiat într-o ipostază neașteptată alături de Cătălin Botezatu, luându-și prin surprindere toți urmăritorii. Cei doi par vizibil fericiți, dar și extrem de apropiați.

VEZI și: Legătura neștiută dintre Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Ce s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani: „O iubesc!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Cum și-au anunțat cei doi despărțirea

Chiar dacă păreau a fi cuplul momentului, afișându-se împreună la diferite evenimente mondene, dar și pe rețelele de socializare, acolo unde arătau oamenilor cât de mult se iubesc, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au decis să pună punct relației lor. Omul de afaceri a fost cel care a dat primul vestea, după care a apărut și prima reacție a impresarei, care a semănat izbitor cu cea a fostului său iubit. 

„Anamaria Prodan este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o prietenă pe viață. Călătoria noastră în 2 a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pt încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din univers. Ești un exemplu demn de urmat ca femeie și ca om! Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag forever!”, a anunțat Flavius Nedelea, fostul iubit al impresarei, potrivit impact.ro.

Citește și: Cătălin Botezatu „taie în carne vie”. Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu au operații estetice exagerate: „Toate buzele sunt ca două rațe”

Impresara avea doar cuvinte de laudă la adresa iubitului său

În urmă cu doar câteva zile înainte să anunțe marea despărțire, Anamaria Prodan avea doar cuvinte de laudă la adresa noului său partener de viață, care l-a înlocuit pe Laurențiu Reghecampf. Impresara spunea că trăiește o dragoste extrem de matură, pe care și-a dorit-o dintotdeauna. 

„Am fost cu un grup de prieteni în restaurantul lui și de atunci am rămas împreună, direct. E o dragoste matură, suntem doi oameni maturi, care știu ce vor, care trăiesc fiecare moment frumos. După furtună iese soarele întotdeauna. Iau o viața așa cum vine. Nu îmi fac planuri cum văd în toate ziarele, de nuntă. Am învățat nu îmi mai fac planuri, am făcut asta de două ori și niciodată nu a ieșit. Dacă Dumnezeu asta mi-a dat, asta trăiesc.”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

VEZI și: Cătălin Botezatu, propunere neașteptată pentru Gabriela Prisăcariu. Designerul s-a oferit să aibă grijă de fiul ei, când ea defilează la prezentările lui: „Mă duc eu bonă, o săptămână”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  Catalin Botezatu  flavius nedelea  relatie 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai




pixel