Ipoteze șocante ies la iveală în cazul morții lui DJ Lalla. Paznicul plajei unde a fost găsit trupul artistei exclude sinuciderea: „Nu știți ce e aici noaptea”
Data publicării:
Mai multe ipoteze neașteptate ies la iveală în cazul morții suspecte al Laurei Roșca.

Ipoteze șocante ies la iveală în cazul morții suspecte a artistei Laura Roșca, cunoscută de public drept Dj Lalla. Sunt deja câteva zile de când aceasta a fost găsită fără suflare la malul mării, lucru care nu doar că i-a șocat pe toți cei care au cunoscut-o, dar a ridicat și foarte multe semne de întrebare. Anchetatorii încearcă acum să afle cauza exactă a morții acesteia, iar între timp, martorii lansează fel de fel de ipoteze șocante și exclud din start posibilitatea unei sinucideri. Paznicul unei plaje, unde au fost identificate și obiectele persoanele ale Laurei, pe care nu le avea cu ea, în momentul în care oamenii i-au descoperit cadavrul, spune că la mijloc ar fi vorba despre o crimă, întrucât mai multe ipoteze conduc spre acest lucru.  

„De ce să vorbim prostii? Cum să te îneci la mal, ditamai femeia? A strangulat-o un drogat și a aruncat-o în apă. E plină plajă de drogați, nu știți ce e aici noaptea. Cine intră să înoate cu tricoul pe ea?”, a declarat paznicul plajei unde au fost găsite obiectele pierdute ale lui Dj Lalla, potrivit adevărul

Te-ar putea interesa și: Care a fost cauza morții artistei Lalla. Descoperirea făcută de medicii legiști la autopsie

Cum a fost găsit trupul neînsuflețit al artistei

Trupul neînsuflețit al artistei a fost găsit de martori în jurul orei 7:00. Tânără nu avea asupra ei obiecte personale, precum telefon sau acte de identitate, lucru care a trezit, din prima, suspiciuni. Medicii legiști au identificat la autopsie extrem de multă apă și nisip în plămânii acesteia, semn că aceasta a murit la mal, acolo unde a fost și identificată. Unul dintre salvamarii care erau în zonă spune că, inițial, a crezut că este vorba despre un manechin, nu despre un trup uman.

”Se afla fix în firul apei, în poziția cu capul către apă și era bătută de valuri, cu fața în jos și picioarele către către mal, oarecum. Și eu am zis că e un manechin”, a declarat Georgian Boariu, salvamar, potrivit știrileprotv.

VEZI și: Fructul care te scapă de cârcei și de senzația de „picioare grele”. Lidia Fecioru: "E cel mai simplu leac. În plus, miroase şi frumos”

Ce spune tatăl Laurei Roșca

Momentan, nu se știe dacă artista consumase alcool sau alte substanțe, înainte de a-și găsi sfârșitul, însă tatăl acesteia nu exclude posibilitatea acestui lucru. Bărbatul spune că, în general, viața de artist te predispune la astfel de lucruri, care sunt inevitabile. De asemenea, tot el mărturisește faptul că știa că DJ Lalla obișnuiește să consume uneori anumite băuturi alcoolice, în special la petreceri.

„Toată lumea mai bea câte un coniac, un vin, și mai ales artiștii sunt predispuși la așa ceva. La petrecerile la care mergea cred că se mai consuma câte o sticluță de gin”, a declarat și tatăl acesteia.

Citește și: Roxana Ciuhulescu, marcată de operația fiicei sale: „Eram disperată, nu știam cum o să strâng toți banii. Aș fi fost în stare să-mi vând și un rinichi”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dj lala  ipoteze  laura rosca  moarte 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel