Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România
Data actualizării:
Data publicării:
Deși discretă din fire, Irinuca Columbeanu a făcut o excepție de această dată. Iată ce imagini inedite a postat tânăra pe rețelele de socializare!

Pe 14 iunie, Irina Columbeanu s-a întors în România după șase ani petrecuți în America, unde locuiește în Malibu cu mama ei, Monica Gabor. A revenit în țară pentru a-și revedea tatăl, Irinel Columbeanu, fost milionar care acum trăiește la un azil. De asemenea, tânăra a venit în țara natală și pentru a se bucura de o vacanță binemeritată.

Irinuca radiază de fericire

Irina Columbeanu își continuă vizita în România la vârsta de 16 ani, după o absență de șase ani. A revenit pentru a-și revedea tatăl, Irinel Columbeanu, și pentru a vizita cât mai multe obiective turistice.Tânăra în vârstă de 16 ani a stat puțin în București, după care a călătorit la Cluj, a ajuns chiar și la Iași, dar și la Bacău, acolo unde le-a văzut pe rudele mamei sale. Vacanța a continuat pentru Irina Columbeanu, care s-a bucurat și de o vizită la Târgu Ocna, la salină, dar și de o plimbare în natură, unde a mâncat cireșe direct din copac.

Astfel, Irinuca a ținut să împărtășească aceste momente unice și cu fanii săi și a făcut numeroase postări pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina ???????????????? (@irina.c111)

Te-ar putea interesa și: Ramona Gabor, întâlnire emoționantă cu Irina și Irinel Columbeanu. Nepoata sa i-a sărit în brațe de entuziasm

Ce facultate își dorește Irina Columbeanu să urmeze

În 2018, Irina Columbeanu a părăsit România pentru a se muta în America, unde locuia deja mama sa, Monica Gabor. După șase ani, Irina s-a întors pentru o scurtă vizită, dorind să-și vadă tatăl, Irinel Columbeanu, fost milionar, care acum locuiește într-un azil după ce și-a pierdut averea.

Într-un interviu pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”, Irina a dezvăluit că nu intenționează să facă facultatea în America, ci se gândește să studieze medicina în Elveția.

„Vreau să merg la o școală, probabil în Elveția, de medicină. Și da, sunt foarte pasionată de acest subiect și îmi place foarte mult știința, nu prea mult matematica, dar încerc. Vorbesc trei limbi străine, engleză, română și franceză.”, a explicat Irinuca, în cadrul emisiunii online precizate anterior.

Te-ar putea interesa și: Irina Columbeanu, susținută de Monica Gabor pentru a-l vizita pe Irinel în România, după 6 ani: „M-a ajutat foarte mult”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Oriana Popescu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: TikTok/Jador

Jador vrea să-și spargă și al doilea televizor? Cântărețul de manele a răbufnit în mediul online: „O să-l sparg și pe ăsta”




pixel