Irina Columbeanu, primul interviu alături de tatăl ei, la șase ani după ce s-a mutat în America: „Sunt cea mai fericită fată din lume!”
Data publicării:
Irina Columbeanu a acordat primul său interviu alături de tatăl ei, la șase ani după ce s-a mutat în America. Fostul om de afaceri a mărturisit că regretă că fosta sa soție nu a venit să-l viziteze alături de fiica lor. „Îmi este dor de ea. Mi-aș fi dorit să vină”, a spus Irinel Columbeanu.

Vineri, 14 iunie, Irina Columbeanu a ajuns în România pentru a petrece câteva zile alături de tatăl ei. Era un copil atunci când a plecat împreună cu mama sa, Monica Gabor, în America. Acum, fiica lui Irinel Columbeanu are 17 ani și este o adevărată domnișoară. 

Irina Columbeanu, primul interviu alături de tatăl ei, la șase ani după ce s-a mutat în America: „Sunt cea mai fericită fată din lume!”

Din 2018, Irina Columbeanu locuiește în Statele Unite ale Americii alături de mama sa, iar acum, după șase ani, s-a întors în țară pentru a-și revedea tatăl și pentru a petrece câteva zile alături de el.  Adolescenta a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, vineri, 14 iunie, iar acolo a fost întâmpinată de Irinel Columbeanu care a așteptat-o cu un buchet de flori. Cei doi au fost extrem de emoționați, s-au îmbrățișat, iar la scurt timp au dat și primul interviu împreună pentru WOWnews.

„Sunt cea mai fericită fată din lume!”, a spus Irina Columbeanu.

„Și eu sunt cel mai fericit tată din lume!”, a adăugat și Irinel Columbeanu.

„Drumul a fost foarte extenuant. A durat cam 24 de ore, că a trebuit să aștept la aeroportul din Paris, dar nu contează pentru că am ajuns cu bine și acum sunt cu tatăl meu. Deci totul a fost perfect. Viața mea în America este de vis! Sunt foarte recunoscătoare și chiar îmi place foarte mult să locuiesc acolo. Merg la școală, conduc, lucrez și învăț.

O calitate pe care eu am moștenit-o de la tatăl meu ar fi iubirea pentru învățătură, pentru că el este foarte inteligent. Mereu învață, constant învață lucruri noi și așa am decis și eu să nu mă opresc din a studia și să acumulez informații noi”, a precizat Irina Columbeanu.

Te-ar putea interesa și: Revedere în lacrimi! După șase ani, fiica lui Irinel Columbeanu a venit să-și viziteze tatăl / Video

Te-ar putea interesa și: „În curând”. Irinel Columbeanu se pregătește să devină socru mic: „S-ar putea să fie cerută în căsătorie”

Irinel Columbeanu regretă că Monica Gabor nu a venit să-l viziteze împreună cu fiica sa: „Îmi este dor de ea. Mi-aș fi dorit să vină”

Înainte ca fiica sa, Irina Columbeanu, să vină să-l viziteze, Irinel Columbeanu a mărturisit că și-ar dori ca la aeroport să-și facă apariția și fosta sa soție, Monica Gabor. 

„Nu cred că va veni și Monica împreună cu Irina. Mi-aș fi dorit să vină, îmi este dor de ea. De Monica mă leagă amintiri, nunta care s-a petrecut la Izvorani”, a spus Irinel Columbeanu, înainte ca fiica sa să ajungă în România.

Te-ar putea interesa și: Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe Monica Gabor. Cu ce se ocupă fosta soție în America: „Nu a reușit să-și realizeze visul”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”




pixel