Irina Fodor, alimentul ciudat pe care l-a mâncat în America Express: "Sunt foarte crocanți. Nici nu simți..."
Data publicării:
Irina Fodor a împărtășit cu fanii săi un preparat foarte popular în Mexic.

Irina Fodor este plecată deja de câteva săptămâni în America Express, emisiunea pe care o prezintă în locul Ginei Pistol. Și, pentru că vrea să trăiască toată competiția la cote maxime, alături de cele nouă echipe celebre de concurenți, frumoasa soție a lui Răzvan Fodor s-a decis să se delecteze cu preparatele tradiționale din zonele în care ajunge. Așadar, Mexicul a venit cu o adevărată provocare pentru prezentatoarea emisiunii, care a trebuit să încerce o variantă mai diferită a ceea ce numim noi guacamole.

"Guacamole cu greieri. Poate nu sună apetisant, dar vă zic sincer că nici nu simți insectele. Sunt foarte crocanți, iar gustul nu are ceva specific, ce poate fi descris. Mi s-a spus despre acest preparat că e foarte sănătos, iar greierii cică aduc un aport simțitor de proteine. Vreți rețeta?", a scris Irina Fodor pe Instagram.

Gina Pistol, motivul pentru care a refuzat să prezinte America Express: „Se schimbă de la o săptămână la alta”

Irina Fodor a trecut prin momente grele în America Express

Pentru a pleca în experiența vieții ei, pentru a doua oară, îndrăgita prezentatoare a trebuit să facă sacrificii mari pe plan personal, din cauza faptului că va sta departe de familia ei pentru câteva luni. Din această cauză, soția lui Răzvan Fodor a pierdut un moment foarte important din viața fetei ei, care a terminat clasa a patra. Vizibil emoționată, vedeta a împărtășit acest moment sensibil cu fanii ei, pe rețelele de socializare.

De ce au refuzat Anca Serea și Adi Sînă să meargă în America Express: Ne-am gândit bine și am zis nu. Eram plătiți pe sezon

„Am primit poza asta de acasă și mă tot uit la ea cu gura căscată. Fetița noastră a crescut, a terminat clasa a patra și e aproape la fel de înaltă că doamna învățătoare. S-a despărțit de o bucată din copilărie și întinde aripile, ușor, spre adolescență.

Nu am fost acolo că să o văd, iar asta mă întristează, însă avem planuri mari pentru când mă voi întoarce acasă. Până atunci, am mare noroc că mă hrănește Răzvan Fodor cu poze și filmulețe. Felicitări celor care au mai încheiat un ciclu școlar și multă baftă celor care se pregătesc de examene!â Vine vacanța mare!!!”, a scris Irina Fodor recent pe rețelele de socializare.

Gina Pistol, prima reacție după ce s-a anunțat că nu mai prezintă America Express: Îmi lipsește enorm

Irina Fodor a suferit o reacție alergică în timpul filmărilor acestui show

Recent, vedeta și-a surprins fanii și cu o fotografie care i-a îngrijorat pe toți cei din comunitatea sa. Aceasta a apărut pe rețelele de socializare cu mâna bandajată, semn că a fost rănită. Din fericire, nu a fost vorba despre o ruptură, însă Irina Fodor s-a ales cu o alergie la soare extrem de severă. Totul s-a întâmplat chiar dacă aceasta a folosit cremele de protecție necesare.

”Se pare că soarele din Mexic e mai puternic decât credeam, așa că, deși am folosit SPF, m-am ales cu o alergie de toată frumusețea. Cremă, bandaj, pastilă pentru alergii. Să sperăm că trece repede”, a scris Irina Fodor pe Internet.

Gina Pistol a dezvăluit care este numele ei din buletin: „Nici mama nu mai știe că mă cheamă...”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: america express  irina fodor  mancare  mexic  traditii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel