Irina Fodor, momente grele în America Express: Nu am fost acolo ca să o văd
Data actualizării:
Data publicării:
Irina Fodor a trecut prin clipe grele, în America Express.

Irina Fodor a plecat de aproximativ două săptămâni în America Express- Drumul Aurului. Totuși, ca să facă parte din acest show celebru, soția lui Răzvan Fodor a trebuit să facă sacrificii mari pe plan personal, pentru că aproximativ două luni va sta departe de fiica și de soțul ei. Din cauza carierei sale, frumoasa prezentatoare a mai ratat însă și un moment extrem de important pentru fata sa, care a absolvit clasa a patra. Vizibil emoționată, aceasta a transmis un mesaj pe rețelele sociale, unde și-a exprimat regretul pentru că nu i-a fost alături celei mici în această zi importantă pentru ea. Soțul ei este cel care o ține pe Irina mereu la curent cu lucrurile care se petrec acasă, dar și cu fotografii și poze sugestive.

„Am primit poza asta de acasă și mă tot uit la ea cu gura căscată. Fetița noastră a crescut, a terminat clasa a patra și e aproape la fel de înaltă că doamna învățătoare. S-a despărțit de o bucată din copilărie și întinde aripile, ușor, spre adolescență.

Nu am fost acolo că să o văd, iar asta mă întristează, însă avem planuri mari pentru când mă voi întoarce acasă. Până atunci, am mare noroc că mă hrănește Răzvan Fodor cu poze și filmulețe. Felicitări celor care au mai încheiat un ciclu școlar și multă baftă celor care se pregătesc de examene!â Vine vacanța mare!!!”, a scris Irina Fodor.

Gina Pistol, prima reacție după ce s-a anunțat că nu mai prezintă America Express: Îmi lipsește enorm

Irina Fodor a suferit o reacție alergică în timpul filmărilor acestui show

Recent, vedeta și-a surprins fanii cu o fotografie care i-a îngrijorat pe toți. Aceasta a apărut pe rețelele de socializare cu mâna bandajată. Din fericire, nu a fost vorba despre o ruptură, însă Irina Fodor s-a ales cu o alergie la soare extrem de severă. Totul s-a întâmplat chiar dacă aceasta a folosit cremele de protecție necesare.

”Se pare că soarele din Mexic e mai puternic decât credeam, așa că, deși am folosit SPF, m-am ales cu o alergie de toată frumusețea. Cremă, bandaj, pastilă pentru alergii. Să sperăm că trece repede”, a scris Irina Fodor pe Internet.

Irina Fodor, totul din culisele Asia Express: Urmăm același traseu ca și concurenții

Motivul pentru care Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol la America Express

Foarte mulți fani se așteptau să o vadă anul acesta pe Gina Pistol la cârma emisiunii de pe Antena 1. Chiar dacă până în ultima clipă, partenera lui Smiley ar fi dat de înțeles că așa se va și întâmpla, dezamăgirea multora a fost mare când anunțul oficial a fost făcut de Irina Fodor. În cele din urmă, pentru a lămuri situația, Gina Pistol a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu a acceptat să meargă în această aventură.

Gina Pistol a trecut prin momente grele după ce a născut: Nu mai știam cine sunt. Aveam 80 de kilograme

"Eu am avut o perioadă de două săptămâni când mă trezeam și spuneam "Gata, plec în Asia". Andrei mi-a zis atunci că orice decizie aș lua, el mă susține. Când mă duceam la filmări la Chefi la Cuțite mi se făcea dor imediat de ea. Legătura pe care o am eu cu copilul meu vine instinctiv. Aveam teamă la început, dar acum simt lucrurile. Aveam flash-uri cu zâmbetul ei, cu mirosul ei. Ajungeam la platou și stăteam câteva ore și zic: „Doamne, ce dor îmi e de copil! Ce fac eu? Cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să-i explic eu unui copil care are nevoie de mama că eu lipsesc două luni de zile, ceea ce înseamnă foarte mult", a spus și Gina Pistol.

Gina Pistol a trecut prin momente grele după ce a născut: Nu mai știam cine sunt. Aveam 80 de kilograme

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: america express  gina pistol  irina fodor  prezentatoare 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel