Irina Loghin, dezvăluiri emoționante despre mama sa. Ce a moștenit de la cea care i-a dat viață: „Mama nu s-a lăsat cu capul gol niciodată, nici măcar în fața fraților mei”
Data publicării:
Irina Loghin a făcut dezvăluiri emoționante despre mama sa. 

Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Îndrăgita interpretă de muzică populară a reușit să ajungă la numeroase inimi, dar cu toate astea, puțini sunt cei care cunosc detalii despre cea care i-a dat viață. 

Irina Loghin, dezvăluiri emoționante despre mama sa

În cadrul unui interviu acordat lui Dan Negru, interpreta de muzică populară a făcut dezvăluiri emoționante despre mama sa. Artista susține că mama sa se aranja mereu de lăsata secului. Totodată, aceasta a precizat că cea care i-a dat viață nu s-a lăsat niciodată cu capul gol, mai ales în fața ei sau a fraților săi. 

„ O visez de multe ori. De fiecare dată, de lăsata secului, mama se gătea. Ea nu s-a lăsat cu capul gol niciodată, nici măcar în fața fraților mei. Niciodată nu am văzut-o pe mama într-o cămașă de noapte sau pijama .”, a declarat Irina Loghin.

Ce a moștenit Irina Loghin de la mama sa

Irina Loghin susține că a moștenit de la mama sa să fie un om corect și să facă atmosferă bună în jurul ei.  Artista a povestit că mama sa a trăit până la vârsta de 82 de ani și are doar cuvinte de laudă la adresa ei.

„ Tot timpul îi simt și pe mama și pe tata. Am moștenit de la mama, în primul rând, să fiu corect. Am moștenit să fac atmosferă cu cei care mă întâlnec. Era simpatică mama, extraordinar! Ne amuzam în fiecare seară. Totdeauna ea avea o glumă de spus, o șotie. În momentul în care povestea, o făcea cu satiră. Era haioasă. A trăit până la 82 de ani și era foarte modestă. În momentul în care îi spunea cineva de mine că m-a văzut la televizor, nu se lăuda niciodată. Spunea că e har de la Dumnezeu.”, a mai spus Irina Loghin.

Irina Loghin, dezvăluiri emoționante despre tatăl său

“A trăit până la 79 de ani. Îi spuneam Ticu. Îl visez foarte puțin, ca un tablou. Îl visam ca atunci când mergeam înaintea lui când ne aducea pâine.   Îl simt tot timpul. Părinții care au știut să ne educe și care tot timpul au fost corecți cu copii, chiar și prin toate greutățile prin care treceau, nu poți să îi uiți.”, a povestit Irina Loghin.

Irina Loghin, confesiuni din copilărie

„Mama nu m-a lăudat niciodată, tata simțeam că se bucură. Nu mi-a spus niciodată – Uite, te-am văzut la tv!… Era foarte cochetă, fusese regina balului de la noi din comună cu un costum popular lucrat chiar de ea. Avea o bentiță din catifea verde pe frunte… Erau foarte dibace femeile care țeseau și acum am țesături. Ne-a învățat și pe noi să țesem ca să avem zestre de măritat”, a povestit interpreta de muzică populară, Irina Loghin la "Rețeaua de idoli"

 Irina Loghin a vorbit și despre momentul în care a descoperit că a fost înzestrată cu talentul de a cânta.

„Din clasele primare. Eram născuți la interval de 2 ani. Nu aveam toți încălțăminte, aveam galoși cu ciorapi de lână pe care îi croșetam de la acea vârstă fragedă. Așteptam să vină surorile mele de la școală să îmi dea încălțămintea. A fost greu, dar atunci credeam că este foarte normal. Am început să cânt la școală… știam de la tata. Învățătoarea și-a dat seama și am devenit solista clasei și dirijam și alte clase mai mici. După ce am terminat liceul, am lucrat la un laborator, într-o fabrică de sticlă, apoi am fost la Școala Populară de Artă.  La fabrica de sticlă, la 20 de ani, aveam echipă de dansuri și am mers în turneu în Bulgaria. Instructoarea de dansuri era soacra lui Besoiu. Între timp am aflat că se dă consurs la ansamblul Ciocârlia, din București, din ziarul Informația”, a mărturisit Irina Loghin.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel