Irina Loghin, dezvăluiri neștiute despre Ion Dolănescu. Cum își petrecea regretatul artist zilele de naștere: „Chema câte 50-60 de invitați”
Irina Loghin a dezvăluit cum își petrecea Ion Dolănescu zilele de naștere. Regretatul artist ar fi împlinit ieri 78 de ani.

Ieri, 25 ianuarie, regretatul interpret de muzică populară ar fi împlinit vârsta de 78 de ani. În urmă cu 13 ani, Ion Dolănescu s-a stins din viață, lăsând în urma sa multă durere. Recent Irina Loghin, colega de breaslă a regretatului artist a făcut dezvăluiri emoționane despre cel care a încântat milioane de români de pretutindeni cu vocea sa inconfundabilă. Artista a povestit cum își petrecea Ion Dolănescu zilele de naștere. 

„În fiecare an, de ziua lui de naștere, cred că nu exagerez dacă spun că era într-un fel ca la nuntă. Chema vreo 50 sau de 60 de invitați la el acasă. Avea și condiții, fiindcă reușise să aibă o casă foarte încăpătoare. Și cred că nu lipsea mai nimeni dintre cei pe care-i invita. Și asta nu se datora faptului că se pregătea ca la carte, cu tot felul de bunătăți. Deși nici chestiunea asta nu era puțin lucru! Se adaugă însă faptul că ne era drag să petrecem timpul împreună. Ziua lui era una dintre puținele ocazii din an în care ne reîntâlneam și discutam despre una sau alta!”, a declarat Irina Loghin pentru impact.ro

 

Mai mult decât atât, artista a declarat că Ion Dolănescu era o gazdă minunată și își făcea întotdeauna invitații să se simtă bine. 

„Mai toată ziua cânta! Așa că, de ziua lui de naștere, ne surprindea cu tot felul de melodii pe care nu le cunoaștem în repertoriul său. Venea cu melodii din copilărie sau cu melodii cu mesaj haios, de ne tăvăleam toți de râs. Avea un haz aparte, pe care nu i l-ai fi bănuit la prima vedere. Sau cânta unoeri chiar melodii satirice, dezvăluindu-ne un alt Ion Dolănescu, pe care puțini, foarte puțini, l-ar fi intuit! Ce mai, aveam parte de o întâlnire de vis, care se prelungeau de multe ori. Iar el avea multă răbdare cu fiecare dintre invitații săi. Și era foarte galant. L-am și întrebat o dată de unde își ia toată răbdarea aia, dar nu mi-a răspuns! Doar mi-a zâmbit!”, a continuat Irina Loghin pentru sursa citată. 

 

 

Ion Dolănescu, comemorat de fiul său, la cimitir

 

 

Ionuț Dolănescu a organizat o mică slujbă la Cimitirul Bellu, acolo  unde este înmormântat tatăl său, Ion Dolănescu. Ieri, 25 ianuarie, regretatul interpret de muzică populară ar fi împlinit vârsta de 78 de ani. În urmă cu 13 ani, Ion Dolănescu s-a stins din viață, lăsând în urma sa multă durere. 

”E o zi tristă pentru noi că tata nu se mai află pe această lume, sunt sigur că ne surânde de acolo dintre îngeri. E o zi ca sufletul lui bun, sufletul lui cald, asta e viața, toți mergem mai devreme sau mai târziu într-acolo. Dar să zic la el că parcă a plecat prea devreme, la 65 de ani. Nu-mi vine să cred că au trecut 13 ani de la plecarea lui la cele sfinte”, a spus Ionuț Dolănescu la Antena Stars.

Data: 26 ian 2022, 14:49
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: ion dolanescu  irina loghin 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Youtube/ La Măruță

Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodiile care au parte de bani: „Apare prosperitate”

Teo Trandafir, captură video Youtube

Teo Trandafir, revenire spectaculoasă, după plecarea de la KanalD. Vedeta a lăsat televiziunea pentru prima ei dragoste: „Abia aștept să începem o călătorie frumoasă”

Sursă foto: Murderpedia/ Mary Bell la 11 ani

Fetița de numai 11 ani care a ucis doi băieți. Cazul șocant care a făcut înconjurul lumii: „Avocații mă vor scoate”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristei

Sursa foto: Dan Bittman, Facebook

Dieta prin care se menține Dan Bittman în formă, la 61 de ani: „Am văzut că la mine a dat rezultate”Adina Halas, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Adina Halas este invitata Andreei Cercel în emisiunea...