Irina Loghin este în doliu. Artista este devastată de durere: „S-a prăpădit...”
Data actualizării:
Data publicării:
Fericirea Irinei Loghin a fost umbrită de o tragedie, care a avut loc chiar în familia artistei. 

Irina Loghin trece prin momente cumplite. Artista este în doliu, după ce și-a pierdut sora, însă, în același timp, trebuie să se pregătească și de botezul nepoatei sale de doar trei luni de zile. Celebra solistă de muzică populară provine dintr-o familie cu 6 frați, aceasta fiind penultima născută de părinți. Nu este prima dată însă când solista trece printr-o asemenea încercare cumplită, întrucât în urmă cu câțiva ani aceasta și-a pierdut o altă soră, care avea grave probleme de sănătate. Așadar, chiar dacă venirea pe lume a micuței este cea mai importantă veste a momentului pentru Irina Loghin, fericirea i-a fost umbrită de această întâmplare teribilă. 

„Da, sunt foarte bucuroasă că Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile și am devenit bunică, dar acum nu pot vorbi, pentru că mi-a murit cineva din familie. Sunt în doliu după o soră care s-a prăpădit…', a declarat Irina Loghin, pentru viva.ro.

Poate te interesează și: Ce dietă ține Irina Loghin, la 83 de ani: „Nu aş renunța la acest mod de viaţă pentru nimic în lume”

 

Irina Loghin, bunică la 83 de ani

Familia Irinei Loghin s-a mărit, de curând, după ce fiica artistei a adus pe lume o fetiță. În acest sens, celebra solistă a devenit pentru prima dată bunică la vârsta de 83 de ani. Vedeta se arăta a fi în culmea fericirii zilele trecute, când mărturisea faptul că și-a dorit cu orice preț un nepot. Fiica acesteia a încercat în repetate rânduri să aducă pe lume un copil, însă minunea s-a întâmplat abia acum. 

„În fiecare dimineață când mă trezesc îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru această mare bucurie din viața mea. Mi-am dorit atât de mult nepoți. Pot spune că este cea mai mare bucurie din viața mea, după ce i-am adus pe lume pe Ciprian și Irinuca. Nepoțica mea, Ana, a împlinit ieri 3 luni. Este nepoțica din partea Irinucăi. De când a venit pe lume parcă am uitat de toate necazurile și relele, că nici noi nu suntem scutiți de astea… Nu locuiesc cu ei, dar merg în fiecare zi să o văd pe nepoțică”, a spus Irina Loghin, pentru UNICA.RO, fericită că a devenit bunică.

Citește și: Ce obicei are Irina Loghin după ce apune soarele: ”Nu mi-e frică să fac asta!”. Nu renunță la el nici în vacanță

 

Ce sfat i-a dat artista fiicei ei, după ce a devenit mamă

Artista i-a oferit deja și primele sfaturi importante fiicei ei, cu privire la modul în care trebuie să o crească pe cea mică. Aceeași regulă a respectat-o și artista, la rândul său, și a dat roade, spune ea. 

„I-am povestit Irinucăi, după ce i-am născut pe ei, și plângeau, ca orice copil, doctorițele de la spital îmi spuneau: ‘Intrați în baie și dați drumul la robinet încât să nu auziți cum plânge. Aveți tăria asta. Este greu, dar dacă aveți tăria asta o să va fie mai ușor. Prima zi plânge tare, a două zi mergeți iar în baie și dați drumul la apă, va plânge mai puțin, a treia zi și mai puțin, iar a patra zi… deloc’. Așa s-a întâmplat. I-am spus Irinucăi să aibă și ea tăria asta. Este cel mai frumos sentiment, cel de bunică. Doresc tuturor să aibă parte de așa bucurie în viață”, a spus Irina Loghin, în exclusivitate, pentru UNICA.RO, după ce a devenit bunică.

VEZI și: Cât cere Irina Loghin pentru un eveniment privat. Prețul este doar pentru o oră

 

Fiica Irinel Loghin a urmat un tratament

Fiica celebrei artiste a încercat de foarte mult timp să aducă pe lume un copil. În acest sens, femeia a urmat mai multe tratamente și a cerut recomandările specialiștilor. 


”Dorim ca anul acesta să-i facem un nepoțel mamei. Ne chinuim foarte mult să-i îndeplinim dorința. Am mers la medic, urmez un tratament. Medicii fac și ei ce pot, acum trebuie să mai vrea și Dumnezeu. Nu e o problemă medicală, suntem sănătoși amândoi, dar bebelușul se lasă așteptat”, a declarat Irinuca la Antena Stars, în 2021. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: a murit  doliu  irina loghin  sora 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel